Dobro przez kolorystykę stylizacji oraz mimikę twarzy.

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 20
Dobro przez kolorystykę stylizacji oraz mimikę twarzy.

Zło - wygląda jak jakiś wrogi charakter w jakimś anime xD
Zło- zakryta twarz i broń nigdy nie wróżą niczego dobrego :v
Zło. Miss wygląda na niezadowoloną/zdenerwowaną czyimś zachowaniem. Już zwinęła gazetę w dłoni, na pewno zaraz kogoś tym zdzieli. 
Dobro - Mimo mrocznej stylizacji miss pewnie pragnie coś chronić skoro towarzyszy jej zielony smok 

Dobro- Piękny dominujący biały kolor w styli mimo że makijaż trochę upiorny
Zło - miss wygląda jak opętana przez demona, a one są zUe.
Dobro- miss wygląda na miłą uprzejmą i pomocną osóbkę
Zło - miss wygląda jak postać którą się straszy niegrzeczne dzieci. Piękna. 
Zło - Ten czarny kolor z tym zielonym smokiem nadal mnie intryguje. Genalnie!
Zło - Miss wygląda jak zmora, która nie ma dobrych zamiarów.
Dobro - spokojny, uroczy wyraz twarzy Miss, oraz strój w jasnym kolorze. Niczym słońce, które chce rozjaśnić wszelaki mrok.
Zło- zakrwawiona chusta na oczach i ubiór krwistoczerwony sprawiają że miss wygląda jak świeżo wyjęta z horroru
Zło - czarny kolor stroju oraz makijaż jest niepokojący, a zjawa za Miss dodaje ciarek na plecach.
Zło - miss wygląda tajemniczo i groźnie do tego wyczarowuje swojego ognistego pomiota xD
Dobro - miss wygląda na anioła który pilnuje jakiegoś przejścia do bram nieba
Zło - miss wygląda strasznie depresyjnie i ponuro.
Dobro. Głównie przez biel, jednak złote elementy dodają jeszcze więcej blasku.
Dobro - wyraz twarzy, w tym ten uśmieszek ukazują twoją Miss, jako osobę godną zaufania.
Zło
Przypominasz mi trochę taką czarownicę... A ten lis kojarzy mi się trochę z horkruksem z HP, jednak w tym przypadku wyczarowany z jakichs złych intencjach
No bo w końcu lis to przebiegłe zwierzę 
Przepraszam, ale bez względu na to, co napisałaś, muszę ocenić czy jesteś dobra, czy jesteś dobra, czy zła.
Dobro-niebieski i czerwony; te kolory wychodziły z serca Pana Jezusa Chrystusa. Jak wiadomo, Jezus Chrystus jest baaardzo dobry (jego dobroć nie ma granic!), więc daję dobro.
Dobro - twoja Miss ma bardzo przyjazny wraz twarzy, oraz dość ciekawy ubiór.
Zło 
Czy trzeba tłumaczyć? Rogi, czerwień, czarna magia 
Dobro
Na pierwszy rzut oka twoja miss wygląda bardzo sympatycznie i pozytywnie. A widząc chłopaka z rudymi włosami i dominującym zielonym kolorem, przychodzi mi na mysl jaki skrzat lesny albo krasnal, chociaż zgaduję że moje domysły nie są trafne... 
Dobro, Twoja miss wygląda jak bohaterka jakiejś wenezuelskiej telenoweli dla nastolatek. Miła, dziewczyna z talentem?