Uśmiecham się za każdym razem, kiedy widzę Cię na forum. ♥

Uśmiecham się za każdym razem, kiedy widzę Cię na forum. ♥

Uwielbiam Twoje stylizacje,które za każdym pokazują jakie pokłady kreatywności masz w sobie ^^ Oraz to, że umiesz tą kreatywność wykorzystać ^^
Bardzo podoba mi się twój nick, brzmi tak delikatnie i spokojnie.

Masz śliczny opis.

No stylkę to ty masz śliczną, naprawdę <3
Lofciam bardzo modzno i w ogóle polecam tego użytkownika, sztos panienka 

bardzo ciekawa stylizacja!
Masz bardzo ładnie urządzony pokój. ^^
Cudowne zimowe pokoje (:

Zakochałam się w twojej miss!
Jest cudna! Naprawdę MAJSTERSZTYK!

"Wyjęte z opisu - "W przyszłości chcę zostac egiptologiem." Wow, naprawdę ciekawe plany na przyszłość, zazdroszczę i nawet podziwiam.

Aj, cudna styla! Ta kolorystyka, to idealne wyważenie, ten pomysł... Piękność! *.*
"Gratulację
Złote trofeum to nie byle co!

Yubiś, świetna styli, bardzo mi się spodobało wykorzystanie brody :)

Do twoich stylizacji jej daleko. Twoje są zawsze takie klimatyczne i dobrze dopracowane ♥

Ciekawa stylizacja, ładne połączenie złota z czerwienią ^^
Masz świetny awatar, bardzo mi się podobają śmieszne kotki.

Masz świetnie wykonany opis. Bardzo estetyczny

Bardzo fajny pokój, kościotrupie nogi zwisające z sufitu czy wystające zza zasłony mnie rozwaliły.

Zakochałam sie w tym czarno białym klimacie. Świetna robota 
Ciekawa stylizacja! Odważnie połączyłaś ze sobą różnorodne kolory i dało to świetny efekt. Fajne jest też to, że połączenia są niestandardowe i nieoczywiste. To dodaje twojej miss oryginalności.
Bardzo ładny, estetyczny awatar. Miły dla oka
Masz przecudny awatar! Bardzo podoba mi się klimat rysunku, połączony z pastelami i delikatną kreską

Przeeepiękny opis, widać że poswięciłas na niego dużo czasu. Jest bardzo estetyczny i ciekawy. Każda stylizacja jest zgodna z podpisem i dopracowana. 
Piękna zimowa stylizacja oraz zestawienie kolorystyczne. Całość prezentuje się estetycznie oraz zgrywa się warstwowo. Miło patrzy się na twoją modelkę
.