Aktualnie masz jedną z lepszych rang na forum ^^

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 66
Aktualnie masz jedną z lepszych rang na forum ^^

Twój avek jest ciekawy oraz lekko creepy xD

Udało Ci się wgrać długi avatar, mi nigdy to się nie udaje ^^

Te oczy są genialne xD
Sygnaturka idealnie pasuje Ci do avka ^^

Strasznie podoba mi się twoja stylizacja, kiedy tylko na nią spojrzę to myślę; czemu nie wymyśliłam czegoś takiego? 
Wykonałaś kawał dobrej roboty! Cosplay Hanji Zoe wyszedł Ci znakomicie! Moje oczy się cieszą 。◕‿◕。
Ostatnio zmieniony przez alice101 (15-07-2016 o 22h52)
Wszystkie twoje zestawy na forum są po prostu boskie ;>

Twoje mieszkanie jest zjawiskowe! <3 Każdy pokój zawiera w sobie nutkę tajemnicy i piękna. Naprawdę genialne. Moje serce zostało skradzione!
Masz jedną z najpiękniejszych sygnaturek jakie do tej pory widziałam.
Bardzo podoba mi się pomysł z tymi cytatami, jak je czytam to czasami aż się uśmiecham 
Bardzo lubię Twój nick. Lilie nalezą do jedych z moich ulubionych kwiatów, a numer 4 był moją ulubioną liczbą, więc dobre wspomnienia i odczucia mam z Twoim nickiem związane.
Btw. Akurat sama piszę do zestawów teksty, ale bardzo mi miło, że wywołują na Twojej twarzy uśmiech ^^
Ostatnio zmieniony przez alice101 (15-07-2016 o 23h07)
Serio? Myślałam, że je skądś bierzesz xd I w sumie 4 to moja ulubiona liczba i ciągle mnie prześladuje; zmieniam szkołę, a tu znowu numer 4 w dzienniku 
Lubię przeglądać Twój opis, jest bardzo ciekawy 
Twoja ranga odzwierciedla Ciebie, ponieważ wydajesz mi się bardzo towarzyską osóbką <3
Jeśli jesteśmy w temacie prześladowania to mnie prześladują godziny 11:11, 21:21 itd. ^^
Bardzo miło mi się z Tobą pisze na forum 
Mnie niestety prawie, że co noc śnią się koszmary o podobnej tematyce... Na początku były straszne, ale teraz się już przyzwyczaiłam 
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (15-07-2016 o 23h21)
Twój podpis jest taki słodki <3 Uwielbiam go! Od razu mam banana na twarzy.
Masz genialnie zrobiony profil 

Masz cudowną stylizację. Kojarzy mi się z zamaskowaną kobietą, która do końca jakiegoś spotkania nie pokazywała co ma pod ręką i później pokazała prawdziwą siebie. Ciekawe, bardzo fajny efekt <3
Podobają mi się napisy pod Twoim awatarem oraz nad sygnaturką, bardzo pasują do zestawu i są ciekawe ^^
Ostatnio zmieniony przez spsr (15-07-2016 o 23h39)

Masz ładną i intrygującą stylizację podoba mi się ^^

Twój awatar jest uroczy i zabawny ;>

Twój aktualny zestaw jest tajemniczy i ładny ^^

Masz niezwykle życiowy tekst w podpisie, jest taki prawdziwy ^^

Masz ciekawą piosenkę w opisie. ^^
Podoba mi się twoja sygnaturka.
taka oryginalna.

Uwielbiam twój avatar. Jest przeboski a do tego sporo mojego ulubionego koloru