Podoba mi się makijaż Twojej miss, uwielbiam zamknięte oczy ^^

Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 66
Podoba mi się makijaż Twojej miss, uwielbiam zamknięte oczy ^^

Fajny nowy zestaw ;> taki wiosenny.

Od zawsze podobał mi się Twój avatar, chociaż jest trochu mroczny ^^

Twój zestaw hipnotyzuje ^^

Ciekawie wymyślasz nazwy dla swoich stylizacji ^^

Masz jedną z moich ulubionych rang na forum

W ciekawy sposób połączyłaś poszczególne elementy Swojej stylizacji, podoba mi się ^^

Podoba mi sie Twoj nowy zestaw. Gif w podpisie jest naprawdę dobry. Robi wrażenie ♡
Lubię sposób, w jaki tworzysz Swoje stylizacje. Mieszasz w nich odrobinę wyobraźni wraz ze swoim niepowtarzalnym stylem. Bardzo mi się podoba ^^

Uwielbiam twarz Twojej miss. Jest taki rajemniczy, a jednoczedcnie mroczny. Postawa miss przekazuje nam o szczególnej ostrożności, bo w każdej chwili może zaatakować. Świetnie ♡
Aww, nawet nie wiesz, jak bardzo kocham Twoje mieszkanie. <3 Tym razem szczególnie spodobała mi się łazienka. Jest tak wykonana, że to miejsce wygląda jakby wyjęte z rzeczywistości ^^

Jestes bardzo miła i przyjazna osóbką, która dodaje do forum bardzo domowej atmosfery. Zawsze znajdziesz miłe słowo, pomożesz i przede wszystkim jesteś najlepsza na nudę ♡Niszczysz ja natychmiast ♡
Ostatnio zmieniony przez alice101 (08-07-2016 o 20h00)
Naprawdę ciekawie zrobiłaś stylizację dla chłopaka, używając elementy od gwiazd. Wygląda, jakby grał dla swojej miss, czyli przede wszystkim realistycznie ^^

Bardo podoba mi się kolorystyka Twojego avka i przede wszystkim postaci na nim. Cudowności ♡
Ostatnio zmieniony przez alice101 (08-07-2016 o 20h06)
Uwielbiam Twój zestaw. Mam wrażenie, że po namalowaniu jeden z ptaków odleciał do sygnaturki ^^

Twoje miejsce jest bardzo ciekawie wymyślone. Takie tajemnicze i jednocześnie ciągnie do siebie przechodniów ♡
Jesteś osobą wartą poznania, z którą łatwo nawiązuje się kontakt. Pomogłaś mi na początku mojego pisania na forum. Z pewnością jesteś bardzo wartościową osóbką ^^

Bardzo ciekawy zestaw :3
Bardzo fajny cosplay robiłaś, a do tego masz uroczą Wendy na avatarze.
Świetna stylizacja!
Jest taka magiczna 
I bardzo podoba mi się twój nick ;3
Bardzo ładnie urządziłaś pokój, może i "typowo dziewczęcy" przez wszechobecny róż, ale jest świetnie udekorowany i jest miłą odmianą od wszystkich mhrocznych magicznych lasów, etc. ^^
Strasznie podoba mi się stylizacja twojej miss a w szczególności ten uroczy makijaż ^^

Podoba mi się twój gif w podpisie i sprawiasz wrażenie bardzo miłej osoby.
Zaintrygował mnie twój avek bo jest prosty i śliczny zarazem ^^

Chciałabym się poszczycić taką kolekcją cosplayi jak Ty ^^