Ban, bo to będzie zabawne, jak będziemy jamować z moją sis do 21 pilots albo Panic! at the disco. XD

Strony : 1 ... 192 193 194 195 196 ... 200
Ban, bo to będzie zabawne, jak będziemy jamować z moją sis do 21 pilots albo Panic! at the disco. XD

Ban, bo muzyka tak bardzo łączy ludzi <3

Ban, bo nosz miał. Mama zapisała mnie na jakieś zajęcia w domu kultury (Co miałam w tyłeczku, ładnie mówiąc) i teraz patrzę...
Zajęcia dla gimnazjalistów i uczniów podstawówki! ;w;
Wiem, co to oznacza, i jak to najprawdopodobniej będzie wyglądać... Skoro nie rozdzielają kategorii wiekowych, pewnie będą tylko jakieś nudne zabawy dostosowane do młodszych. A ja nie mam najmniejszej ochoty słuchać bandy WRZESZCZĄCYCH dzieciaków. -_- Plus jeszcze muszę wstać o 8, Jezusie, W WAKACJE.
Ale jeśli nie pójdę, mama będzie mi ględzić do końca wakacji plus pewnie zabierze mi komputer i ukryje go w jakimś ciekawym miejscu. ;w;
Zabijcie mnie, przejedźcie samochodem czy coś, nie będę mieć dylematu przynajmniej...
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-07-2016 o 22h43)
Ban, bo ja w Twoim wieku uwielbiałam takie zabawy w domu kultury. Najbardziej zajęcia z tańca i tkanie własnych... eee dywaników xD? PCA zawsze coś ciekawego miało do zaproponowania dzieciom. Tylko na zajęcia z karate nie powinnam była chodzić, bo zdrowo mi po nich odbijało.

Ban, bo ja właśnie nie lubię wszelkiego rodzaju zajęć, tylko plastyczne traktuję jako wyjątek. Chociaż przyznam, że tkanie dywaników brzmi... Ciekawie! xD
Ha, aż znalazłam ulotkę.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo Pine, upadłaś na głowę?? Zajęcia w języku angielskim z Chińczykiem, Tajlandczykiem i Brazylijczykiem?? Jezu, za[piiip]lałabym w podskokach. '-'

Ban, bo mnie to nie zachęca jakoś za bardzo. XD
Może to dlatego, że mimo iż znośnie rozumiem, mam opory przed wykrztuszeniem z siebie słowa w języku agielskim? XD
Ale muszę przyznać, że poprawiłaś mi humorek. (y)
Ban, bo wczoraj padłam przed północą i nie zdążyłam wrzucić rozdziału na czas, a dziś zupełnie bez potrzeby sobie siedzę i już jest druga. :')

Ban, bo dopiero wsiadlam do pociagu a juz umieram z nudy~

Ban, bo aż mi się przypomniało, jak sobie grzecznie słuchałam muzyki, sis spała, a jakieś babki się przyczepiły, że to ich miejsca, obudziły mi Zuzę i nas wywaliły... Na lepsze miejsca, z gniazdkiem i oknem. XD
przegrywy z nich

Ban, bo omg zazdroszczę xD

Ban, bo ostro się na nie wkurzyłam i dość głośno narzekałam potem, mam nadzieję, że słyszały. :v Usiadłyśmy na ich miejscach, bo nasze tez były zajęte, ale my nie robiłyśmy z tego powodu dramy i nie budziłyśmy obcych ludzi.

Ban, bo jeszcze tydzień i ja będę zanudzać w pociągu xD

Ban, bo ja jechałam jakieś 4 godziny dłużej niż ty będziesz jechać. XDD Znajdź miejsce z gniazdkiem! Hwaiting!

Ban, bo Wojtusia dzisiaj widziałaaaaam! ♥ ♥ ♥
Nawet mogłam z nim normalnie pogadać~
Ban, bo cześć siemanko ♥ Jak życie? C:
Ban, bo tak patrzę na napis nad twoją sygną i się zastanawiam, czy kopnęłaś się w numerkach, czy po prostu nie chciało ci się zmieniać. XD

Ban, bo machnęło LOL dziex XDD
Ban, bo chciałam się lenić cały dzień po urodzinach, a tu jeszcze jeden telefon i trzeba było wyjść w ten upał. No przecież, że na jutro zapowiadają 10 stopni mniej. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ojejciujejciuaa sliczny nowy zestaw Skaju ♥♥♥
Ban, bo ja się z Nelu zgadzam!
Cześć wszystkim btw ;D
Ban, bo dziękuję wam Śliczne. ♥ Trochu się męczyłam z założeniem, ale jest. ;>
Hejo hey Seciu, trafiłam na on? :<
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo na ile net pozwoli to jestem on siedząc nad notatkami ;D
Jak życie? 
Ban, bo aaaooo, Nelu, Evvers będzie na Woodstocku chyba. XD

Ban, bo spoko, zagadałam się z kanapką, czyli normalność w normie. A twoje / wasze, może neluś wbije? (Chociaż chyba tylko przez chwilę widziałam Kaczusię on.)
Wowow, też bym pojechała, ale już nidyrydy.
Ostatnio zmieniony przez Skye (11-07-2016 o 21h34)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g