Ban, bo aaaaooooaah. Kompletnie zapomniałam, że mogę porównać Twoją sytuację do mojej xD
Zrobiłam już chyba z dwa, nie panuję nad bykami ;0;
Ostatnio zmieniony przez Mineo (15-06-2016 o 22h02)
We are in noir

Strony : 1 ... 155 156 157 158 159 ... 200
Ban, bo aaaaooooaah. Kompletnie zapomniałam, że mogę porównać Twoją sytuację do mojej xD
Zrobiłam już chyba z dwa, nie panuję nad bykami ;0;
Ostatnio zmieniony przez Mineo (15-06-2016 o 22h02)

Ban, bo *wyciąga czerwoną płachtę* do mnie, byczku!

Ban, bo jutro muszę ogarnąć nową stylówkę.
Ban, bo Zioło, musisz złapać je wszystkie!
Nikt nie chce mi miłości wyznać :c
Do jakiegoś konkursu, Set?
Ostatnio zmieniony przez Mineo (15-06-2016 o 22h16)

Ban, bo lol. Sis chciała, żeby spadł ze ściany haczyk, bo go źle powiesiła, więc dała na niego coś ciężkiego... Cóż, spadł. Tylko nie ten, co trzeba. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (15-06-2016 o 22h18)

Ban, bo nie, Mineo
Tak po prostu, bo ta już długo wisi na tapecie.
Ban, bo Seciu, ja styli próbuję ogarnąć od kilku dni... Otwieram szafę, próbuję coś stworzyć i po chwili się poddaję. 

Ban, bo ja dzisiaj próbowałam, ale mi coś nie wyszło xD
Lol, Twoja siostra to Janusz wśród budowlańców

Ban, bo moja miss też powinna się już przebrać, ale mi również się nie chce ogarniać styli... XD Trudno. Niech połazi dalej przebrana za Oliverka. xD
Ban, bo moja łazi przebrana za Szpaka od Eurowizji... Hm, może to dlatego czereśnie są takie drogie? Szpaku wszystkie wyjadł. 

Ban, za Suhy żart, Zioło xD Boki zrywam

Ban, bo Suhe dowcipy w oczekiwaniu na zwolnienie się łazienki zawsze w cenie. :V

Ban, bo niemoc twórcza ogarnęła MF!
Dobrze, że przynajmniej na moim biurku twórczo ;D
Ban, bo na moim wattpadzie też coś się w końcu dzieje. Może dopchnę one shota do końca i zabiorę się z powrotem do Kaisoo, bo chyba już z miesiąc wisi. D:

Ban, bo u mnie za to twórczo w Gimpie. Tak, dalej rysuję Lyśka. Z Załamanego Ziemniaka ewoluował już w Aniołka Bez Skrzydełek, Za To W Dziwnej Koszuli. XD
Ban, bo pochwalisz się nim? ^^ Zdaje mi się, że widziałam Załamanego Ziemniaka, ale nie jestem pewna. '-'

Ban, bo przypominał mi się BOBOBOBOBOBO z Jetixa i pewnie jutro na yt znowu będę to oglądała xD

Ban, bo Załamanego Ziemniaka już chyba tutaj wstawiałam, gdy był jeszcze łysy. xD Jeśli skończę, to się pochwalę. xD Na razie jego koszula wygląda tak masakrycznie, że aż się wstydzę. XD Boru, nie umiem malować materiału. ;w;
I branoc, idę poananasować w łóżeczku. *Ziewa* Miłej nocki!~
EDYTA: Tak btw to pozdro z informatyki. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-06-2016 o 10h21)
Ban, bry dzień!
Wchodzę na profil a tu 8888 wizyt xD Uwielbiam takie kombinacje liczb.

Ban, bo cześć Mineo
chociaż już off jesteś...
I cześć pozostałym 
Ban, bo hej, Set. Co jakiś czas zaglądam xD

Ban, bo ja też w sumie. Koraliki wciągają xd
Ban, bo miłej pracy :]
Znalazłam wady nowej komody. Jest tak wysoka, że jak nie przechodzę obok niej spokojnie, moje łokcie nadziewają się o kant >.<

Ban, bo dziękuję! To musisz uważać, bo poobijane łokcie w lato to niezbyt dobry pomysł xd
Ban, bo racja. Już rozcięłam sobie skórę, ale na szczęście nie mam dużej rany.
Dzisiaj pierwszy raz od dawna robiłam zupę i w sumie bardzo dobrze mi wyszła B|