10 płomienisty machnął sobie sygnę. XDDDDDD

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 201
10 płomienisty machnął sobie sygnę. XDDDDDD

33 woda, nie ogarniam Ziołowej sygny, ale ja to nigdy nie ogarniam kpopów.

11 płomienisty słyszał podejrzane dźwięki i nie był do końca pewien czy to u niego, czy u unnie.

34 woda śmiechła z wierszyka.

35 woda potrząsa energicznie głową xD.

12 płomienisty nie jest jedyną rzeczą, która dziś zapłonie.
cu
cu
cu

7 powietrze też kpopów nie ogarnia. No cóż, nie można mieć wszystkiego.
36 woda może potrzymać was za rękę. Wydaje się być taka ciężka.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-02-2016 o 00h59)

37 woda śmiecha dalej, tym razem z obrazków z kotami xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-02-2016 o 00h59)

13 płomienisty ma ochotę już iść spać. XD To by było na tyle z korzystania z ferii. XD

38 woda oczekuje, że usłyszy od reszty forum jakieś fajowe teksty na podryw :^D

39 woda, ale wszyscy nagle ucichli jak Mineo rzuciła pomysł xD
Mi tam się ostatnio spodobało Gdybyś była drzewem, byłabyś ładnym drzewem, chwytliwe, brałabym.

14 płomienisty zna parę takich sucharów, ale jest późno i wyleciały mu z głowy.

8 powietrze kojarzy podryw na kasztana albo na tekst o spadaniu z nieba. Ale to takie suchary, że aż żal pisać. Poza tym i tak pewnie każdy to zna. xd
Edit: Nikt się nie odzywa, więc edytuję post, żeby napisać dobranoc wszystkim. ^-^
Ostatnio zmieniony przez AnikkaEmeralde (14-02-2016 o 01h35)
15 liekki mówi, że on zna tylko jeden tekst do podrywu. Bo go nigdy nikt nie podrywa, nawet tak ułomnie i prymitywnie! *Załamka* XDDDDDDD
9 powietrze: O, a jednak ktoś jeszcze jest! :D Nie, żeby mnie ktoś na tamte teksty podrywał czy coś, ale pełno tego w internetach się poniewiera.
A teraz już oficjalnie: Dobranoc wszystkim. ^^
10 ziemia, piona, Pine ! :')
Dobranoc Anikka.
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-02-2016 o 01h42)

40 woda, o, event na syfie już działa, ale tak patrzę na te rzeczy i chyba wolałam, jak był zepsuty ;.;
Dobranoc Anikka c:

11 jord pierwszy raz od dłuższego czasu ma więcej kasy niż PA na SyFie ._.
A teksty na podryw to tylko od Pakulu (y)Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-02-2016 o 01h43)
12 ziemia I don't speak english XD

41 woda, Ej, a mi to się wydaje, że takie teksty to poza internet nie wychodzą, jeszcze się z tym nie spotkałam. Zawsze jakaś normalna gadka, czy można się przysiąść, jakie imię itp. Nuda! Już bym wolała, żeby ktoś zarzucił jakimś, podkreślę kreatywnym, sucharem niż takie nic warte gadanie. Z drugiej strony powala mnie, jak często, gdy siedzę sobie z koleżanką w pubie, pada coś w stylu Jak to możliwe, takie piękne panie, a same siedzą? i tym podobne pierdoły.
Hah, dobre Jeleniu, Pakulu zawsze na propsie xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-02-2016 o 01h45)

13 jord zarzuca jeszcze jednym tekstem, a co.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-02-2016 o 01h49)
14 ziemia rzadko wychodzi do ludzi, więc trudno jej coś na temat podrywu powiedzieć :') Ale gdyby ktoś do niej zaczął mówić tak jak Ygritte napisała, to by najprawdopodobniej uciekła XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-02-2016 o 01h54)

16 liekki mówi, że gdyby ktoś tak do niego zagadał, toby zaczął się poważnie zastanawiać, czy faceci w ogóle nie patrzą na twarz. XD Phymf, pewnie też by zwiał, to takie do niego podobne. xD No, chyba, że zagadałby tak do niego jakiś gimbus. Wtedy by sobie radośnie z niego pokpił, jak zawsze z innych gimbusów. XD
42 woda, aż zaczęłam przeglądać teksty Pakalu i śmiechłam z jednego o Jeleniach. Fuksiarz xD
Lol, Ananasie, w pubie to prędzej czy później ktoś zawsze zagada. Tylko od twarzy właśnie zależy czy prędzej, czy później xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-02-2016 o 02h01)