Ban, bo w sumie tu spotify ma przewagę '-'
We are in noir

Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 200
Ban, bo w sumie tu spotify ma przewagę '-'

Ban, bo na spotify możesz też włączyć sobie tekst. ^^

Ban, bo o, miałam kiedyś Spotifaja. Tylko zapomniałam hasła, a i na nowym komputerze nie chciało mi się instalować... I zapomniałam. Przypomniałyście mi. XD
Ban, bo ja mam konto połączone z fb, i tak nikt ze znajomych z tego nie korzysta. XD
A, Ano, jeszcze jedna przewaga - kejpopy w chwili premiery!

Ban, bo ja zauważyłam, że całkiem sporo z moich znajomych korzysta właśnie ze spoti xD
Całkowita racja, Zioło!

Ban, bo błogosławię naszą rozmowę na messengerze. :>

Ban, bo ja tam nie wiem, czy w mojej klasie ludki słuchają ze Spotifaja. Ja nawet nie wiem, co oni mają w tych internetach poza fejsbukiem. XD Jakoś niespecjalnie interesuję się swoją klasą. xD
Ban, bo ja tam Open FM lubię i się nie przerzucę ;D
Sad jest dla mnie w sam raz ;D
I cześć Pine!
Ban, bo Pine, po prostu mi wyświetla, że nie mają. XD Tzn nie mają połączonego z fb przynajmniej. XD

Ban, bo naszła mnie jakaś dziwna, niespodziewana ochota na tort z lukrem i bitą śmietaną ._.

Ban, bo ino cześć, Seciu! ^^
...Tak jakoś przyszło mi do głowy, że jakby ludki z mojej klasy się zorientowały, jakiej muzyki słucham, zostałabym uznana w klasie za naczelną satanistkę... XDDDD Fani hip-hopu tak bardzo. XDDD Dziwna myśl. xD
Ban, bo u mnie raczej wiedzą, że słucham k-popu, nawet im puszczałam Wolfa i Mamę... XD

Ban, bo jak ja chodzę do znajomych na imprezy to zawsze im puszczam najdziwniejsze kpopy dla lepszej zabawy xD

Ban, bo kpopy jak na mój gust są przezabawne. xD Kiedyś nawet próbowałam się w miarę z nimi zapoznać, ale nagle padł mi internet, więc no... Uznałam to za znak z niebios. xD
Ban, bo wyję z tego, co mi unnie przysyła. XD

Ban, bo każdy słucha czego chce a reszcie nic do tego xD
Ban, bo głowa mnie boli, ale nie wiem od czego. D:

Ban, bo to niefajnie. Pora może zregenerować siły?
Ban, bo dziś w odróżnieniu od wczoraj nie chce mi się spać. XD
Wczoraj usnęłam chwilę po tym, jak zadzwoniłam do unnie, chociaż jej powiedziałam, że nie usnę. XDDD

Ban, bo spoko, po 20 min dopiero się zorientowałam, że śpisz xD.

Ban, bo rychło wczas xD
Hahaha, ban, bo ciekawa jestem jak długo do mnie gadasz czasem gdy usypiam. XD

Ban, bo zaraz pewnie się dowiesz xD
Ban, bo czasami coś rzucę chociaż nie oczekuję odpowiedzi xD.

Ban, bo ty tylko raz usnęłaś przede mną, to nie fair. xD