Ban, bo jeśli to naprawdę mocny chrap, to ciężko będzie czymkolwiek zagłuszyć, ale warto spróbować. XD Większość odmian mMetalu ma to do siebie, że nieźle zagłusza, a dźwięki lubią się po prostu w tym gubić. xD
Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 200
Ban, bo jeśli to naprawdę mocny chrap, to ciężko będzie czymkolwiek zagłuszyć, ale warto spróbować. XD Większość odmian mMetalu ma to do siebie, że nieźle zagłusza, a dźwięki lubią się po prostu w tym gubić. xD
Ban, bo oj tak bardzo mocny xD A jak się jeszcze zaciągnie, to już w ogóle uszy wyparują... xd
Ale do odważnych świat należy!
Ban, bo haha, cóż... XD Trzymam kciuki, żeby udało się zagłuszyć. xD Chociaż w sumie czasem nawet chrapanie może stać się niezłą częścią utworu, jeśli znajdzie się odpowiednią piosenkę... XD
...I w tym momencie uświadamia sobie, że zgubiła gdzieś link do pewnego genialnego filmiku na YT mocno związanego z tematem, którym to filmikiem chciała to zarzucić. x'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-02-2016 o 22h13)
Ban, bo haha, dzięki, przyda się!
Ty w sumie to dobra myśl, można spróbować! xD
Ban, bo a potem wrzucić na fejsbuka, by się pochwalić, jakiego wirtuoza masz w domu! XD
Ban, bo sobie tu na chwilę przypełznę, skoro na wyzwaniach pusto się zrobiło.
Damn, dwie godziny oglądałam filmiki z yandere simulator o.o"
Ban, bo domyślam się, Jyleniu, że teraz sieczka zamiast mózgu? xD
Ban, bo haha.
Sławnym można być prawie z każdej rzeczy, nawet z "Chrapka" xd
Ban, bo Pine, nie, jak dla mnie do norma.
W ferie tyle rzeczy do roboty, że wow
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-02-2016 o 22h30)
Ban, bo cóż... Jylon mistrzem produktywnego spędzania czasu! XD
Alicjo, wiesz, ludziom się podobają różne rzeczy, chrapanie w filmiku może być dla niektórych spełnieniem marzeń! XD
Ban, bo mam czarny pas w nicnierobieniu.
Okej, oglądam teledysk Pillow talk (skoro już ktoś na syfie o tym wspominał) i zastanawiam się, co brała osoba, która wpadła na pomysł stworzenia go. Najwyraźniej dało to lepsze efekty niż kora dębowa i mech razem wzięte. (jestem deelerem, znam się na tym :v)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-02-2016 o 22h36)
Ban, bo obstawiam, że ćpała jagódki z pleśnią.
Daje to lepsze efekty niźli mech i kora dębowa razem wzięte.
Ban, bo me(c)h, nie wiedzą co jest dobre.
Takie jagody to są niesprawdzone, lepiej kupić korę u jelona ma wtedy 99.9% pewności, że będzie okej.
Ban, bo wiesz, Jylonie, niektórzy lubią ryzyko... xD
Ban, bo pewnie borą te jagody od saren, przecież to takie podłe zwierzęta.
Ban, bo Jylonie, a może od danieli? One też bywają podejrzane! >.>
Ban,bo daj spokój Pine, daniel też jelon. Nawet jednego znam, to porządny rogacz.
Tylko sarny są jakieś podejrzane.
Ban, bo niby też Jylon, ale jak to mówią - jelon jylonowi jelonem! >.>
Ban, bo proszę was, ja tak oglądałam pillow talk i się zastanawiałam czemu Zayn pozwolił sobie coś takiego zrobić. XD Wyłam z tego teledysku. XD

Ban, bo wszystko co miałam dzisiaj zrobić jest zrobione '^'
Szybko mi poszło.

Ban, bo podoba mi się zrobione przeze mnie zdj tu. '-' A robiłam je na szybko, dostanę medal?

Ban, bo wooow, macie śnieg~ u mnie tylko mokro jest. I zdjęcie całkiem ładny klimat ma.

Ban, bo już prawie nie mamy. XDD

Ban, bo ja też chcę znowu śnieg! Nawet tylko na rano! *u* A zdjątko całkiem ładne, czasem tak jest, że nic, tylko wyciągnąć aparat, i samo ładnie wyjdzie. ;D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-02-2016 o 14h59)
Ban, bo w końcu udało mi się zrobić gif jakiego oczekiwałam!!