Ban, bo sorki, ale muszę mieć zawsze specjalnie robione pączki :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-02-2016 o 13h41)
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 200
Ban, bo sorki, ale muszę mieć zawsze specjalnie robione pączki :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-02-2016 o 13h41)
Ban, bo ale wymagania! xD U mnie w domu specjalnie na Tłusty czwartek to robi się tylko faworki.
Ban, bo potrzeba zawsze specjalnej mąki, po takich zwykłych to się pochorować mogę i tyle :v
Ban, bo aa, w takim razie zagadka wyjaśniona. xD
Ban, bo jutro tlusty czwartek? oo; ojaa to dlatego w biedronce juz paczki ><
Ban, bo wrrr, narobiłyście mi ochoty na pączki, a pewnie żadnego znowu nie zjem i tylko mnie jutro kremem wysmarują. 

Ban,bo staram się być na diecie a tu pączki ;c
Ban, bo ja zjadłam dzisiaj 2 wracając od lekarza. Jutro jak nikt nie pamięta, to pewnie nie zjem Dx
Ban, bo byłam na kilkudniowych rekolekcjach i wróciłam z nich ze zdartym od śpiewania gardłem xD
Amen, amen, a-a-amen! Błogosławieni są! Błogosławieni są~
Ban, bo na rekolekcjach zawsze najlepsze są śpiewy!

Ban, bo aish, matematyko, co dziś z tobą nie tak...

Ban, bo ona zawsze ma jakieś problemy, kkk...

Ban, bo pani zadała nam z milion zadań z tematu, na którym mnie nie było i nic nie umiem, a jak nie zrobię na jutro, to na piątek będę musiała dzisiejszą i jutrzejszą. '-'

Ban, bo zgadzam sie z Mineo, ze spiewy na rekolekcjach sa fajne 
Ban, bo śpiewanie jest zawsze fajne! ♥ Szkoda tylko, że czasem, kiedy zacznę śpiewać, potrafię sprawić, że dzieci zaczną płakać, a co poniektórzy zatkają uszy bądź będą za wszelką cenę mnie próbować uciszyć. xD
Ban, bo mnie często dzieciaczki zaczepiają w sklepach. ♥ Takie maleństwa, które jeszcze nie mówią. xD Odskocznia od faktu, że śpiewać też nie potrafię. XD
I słowa otuchy dla wszystkich chorujących. </3 *tu ciepłe przytulanki z daleka, żeby nie zarazić* Aż sama słucham Yesterday. All my troubles seemed so far away, now it looks as though they’re here to stay. Oh, I believe in yesterday.
Ostatnio zmieniony przez Skye (03-02-2016 o 20h38)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo cześć ;~;
Ban, bo hej Nelu i Skye!
Accantus! <3
Ban, bo hey. Kaczusia trzymaj się ♥ *daje pół pączka i kakao*
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo poznałam nową piosenkę, podoba mi się.
Ban, bo nie mam ochoty na pączka już zjadłam i dalej boli mnie żołądek D: Ale kakao chętnie :<
No i cześć Seciu ♥
Ban, bo hej ♥ kolorowałyście kiedyś kolorowanki antystresowe? 
Ban, bo nie, bardziej lubię rysować sama niż kolorować coś innego.
Ban, bo ja akurat polecam, fajnie się to robi ;D
Ban, bo też zależy jakie Seciu. No wiecie - zwierzątka czy roślinki, bo jak mam kolorować roślinki, to mnie bardziej to denerwuje xD
A raz kolorowałam tyranozaura.
Co z tego, że na lekcji, przynajmniej fajnie wyszedł.