Ban, bo ja kończę ferie Ananasie. xD
~
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 200
Ban, bo ja kończę ferie Ananasie. xD
Ban, bo wybyczyłaś się porządnie w takim razie? xD
Ban, bo aż za bardzo. Rozleniwiłam się i nic mi się nie chce.
A jeszcze zadanie na ferie zostało...
Ban, bo haha, mi nic nie zadali na ferie!
Wygrałam życie. xD
Ban, bo ja zrobiłam dopiero dwa testy, został jeszcze jeden, trzeba zrobić jakieś ćwiczenia z pisma technicznego i czytać książkę do konka. Pewnie pani mnie pociacha za to, że jej jeszcze nie przeczytałam. Nie moja wina, że beznadziejnie się ją czyta...
Ban, bo powodzenia w takim razie, Lotko! 
Ban, bo idę do piesków i ogólnie na pole, bo jest jedenaście stopni i słońce świeci, jakby była wiosna. Baj. ;V
Ban, bo powodzenia Charlie ! xD
ban bo wchodzę do kuchni a tam kot dobiera się do wafla XD witam wszystkich tak w ogóle 

Ban, bo ciągle słucham yaranaiki i to chyba wyżera mi mózg .____.
ban bo ładny zestaw jelonku 

Ban, bo czuję się tak radośnie zUa. X''''D Jakieś dziewczę ma do mnie pretensje, że wpisałam je na czarną listę na missfashion. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-01-2016 o 18h41)
ban bo ananasie aleś ty niedobra 

Ban, bo napisałabym jej ładne PW, dlaczego jest na tej czarnej liście, ale przecież jest na czarnej liście. xD Nielogiczna nielogika Ananasa. X'D
W sumie pierwsza osoba, którą walnęłam na czarną listę. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-01-2016 o 18h44)
ban bo ja nie mam nikogo
a co trzeba zrobić żeby się znaleźć na czarnej liście u ananasa? 

Ban, bo różnie. Jeśli mam dobry humor albo całkiem średni humor - cokolwiek zrobisz, nie wylądujesz na czarnej liście. xD
Jeśli natomiast na przykład rano miałam trzy matematyki pod rząd, na przykład tato zjadł mi bez pytania wszystkie moje jeszcze nieupieczone zapiekanki, które sama robiłam własnymi rękoma z chleba, ostatniej szynki i ostatniego sera, na przykład mama zjadła nieproszona połowę moich wafelków, a potem jeszcze na przykład tato zaczął się kłócić ze mną o jakąś pierdołę, i ogółem dzień był nieprzyjemny mimo na przykład początku ferii, to nie trzeba wiele. Wtedy wystarczy najmniejsze choćby ryzyko powstania nieprzyjemnej rozmowy. C:
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-01-2016 o 18h57)
Ban, bo ja jej nie mam na czarnej liście, bo patrzenie jak próbuje mnie przeprosić jest zbyt zabawne.
A nawet nie przeprosić, ona mnie tylko przekonuje, żebym do niej pisała.

Ban, bo w sumie troszkę żałuję, że ją zablokowałam, ciekawa jestem, co by odpisała. xD Chociaż w gruncie rzeczy jej złość też jest zabawna. W ogóle to jakieś dziwaczne dziewczę.
Ban, bo chce mi się spać.. Koniec końców zostałam na zajęciach do końca.. Eh a to tylko dlatego, że nie było okazji żeby zwiać tzn. przerwy 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-01-2016 o 21h21)

Ban, bo dawno nie widziałam Yubin na banach!
Ban, bo hihi, wykąpana jestem. <3
Ban, bo iście ważna to informacja xD
Ban, bo wow. Chyba powinniśmy klaskać czy coś.
To aż tak niesamowite, że nam się chwalisz?

Ban, bo c'nie? xD
Ło, ale mnie dzisiaj głowa bolała. Chyba od tej pogody, bo wiało i jeszcze 11 stopni. W styczniu. xD
Poza tym dowiedziałam się, ze urodziłam się w Dzień Prostaty. xD
Zioło, spokojnie, ja tylko powiedziałam, że się wykąpałam. I zapomniałam dodać "W KOŃCU" do tej wypowiedzi. xD
Tak, tak... Klaszczcie mi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (30-01-2016 o 22h17)
Ban, bo ino:
Klask. Klask.
Tak swoją drogą, to chyba powinnam wygrzebać jakąś styli do zabawy Co się kryje w..., ale mi się nie chce pisać. xD