Ban, bo znów pewnie będę siedzieć do pierwszej i zwalać zwłoki kilka godzin później @.@
We are in noir

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 200
Ban, bo znów pewnie będę siedzieć do pierwszej i zwalać zwłoki kilka godzin później @.@

Ban, bo ja właśnie uciekam. Skye, jak coś to privy 
Ban, bo ja zazwyczaj nie zauważam, że z kimś tak do późna rozmawiam. Muszę się ogarnąć xD

Iremi napisał
...a na Safari wszysto jest po staremu xD
Ban, bo Fro, obyś się dostała tam, gdzie chciałabyś. Trzymam kciuka u nogi, żeby ci się poszczęściło. xD
Tak w ogóle to dobry wieczorek. Powinnam oszczędzać óczka, bo pojutrze jadę do okulisty (a mama mnie chyba zabije, jeśli nie będą wyglądały na wypoczęte. Pff. xD), ale njee... xD Może coś poczytam. Albo dalej pogapię się w komputra. xD
Tak w ogóle to łiii, Lenka wraca jutro po chorobie do szkoły, wreszcie będę miała do kogo się odezwać na przerwach, gdy nie będę mogła znaleźć Nikoli! xD
Nie no. Dobrze, że ta wariatka już zdrowa.
... Mówiłam jej, że Slenduś się zemści! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-01-2016 o 01h42)
Ban, bo chyba naprawdę długo mnie nie było na forum, jeżeli pierwszy raz słyszę o jakiejś zemście.
Ban, bo mam tak dużo do zrobienia, a tak mało czasu, więc tracę go w internecie. 2.2

Ban, bo Roz, to o zemście było tak od czapy, o mojej przyjaciółce. XD
Ban, bo już się balam że wojna powstała a mnie nie było.
Ban, bo a gdzie tam! XD Wojna, tutaj? Przecie różowy wyzwala zazwyczaj pozytywne uczucia, nawet, jeśli się go nienawidzi! xD
Meh. Szkoda tylko, że tak mało ostatnio Ludu Różowego. Tutaj najwyżej z pięć postów dziennie.
Ban, bo oj Pine, nieładnie tak wszystko idealizować XD W końcu działo się tu, oj działo (niestety często byłam zamieszana w różne niefajne sprawy XD)
Ban bo Gra o Tron ._.
Ban, bo przez to że jest koniec pierwszego semestru, to takie różowe dzieci jak ją moją po cztery, albo trzy sprawdziany na tydzień. Ratunku !
Ban, bo działo się na pewno, bo niby skąd by się wzięło słówko zazwyczaj? xD Ja na szczęście nie pamiętam takich sytuacji, ale że były jest pewne. Zawsze są. xD
Inna sprawa, że w porównaniu do ludków na przykład z forum SyFa*, wszyscy są tak niesamowicie mili! XD
Ro, nie tylko ty tak masz. xD Sama do wtorku tak miałam. We wtorek było wystawiaie ocen, i już tak od razu spokojniejj! xD
*Może mam pewne uprzedzenia, ale wciąż utrzymuję, że forum SyFa to zUo! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-01-2016 o 19h56)
Ban, bo naprawdę spodobała mi się twoją stylizacja. 
Ban, bo khyy, to do mnie? O mojej starej stylizacji czy o nowej? xD Dziękuję w każdym razie. ♥ Twoja miss z kolei wygląda bardzo ślicznie! ^^
Właśnie. Miałam jeszcze książkę i kakałko wrzucić missce do łapki. I dodać coś, co będzie naśladowało pryszcze. Taa. To będzie piękny kusplej samej siebie. XD
Ban, bo mam jutro dwa egzaminy i od jakichś 2 godzin próbuję się zmotywować do ogarnięcia i mi nie idzie X"D Na razie przepisałam jakąś niecałą połowę materiału na ten o 15, z psychologii społecznej. Jeszcze muszę się nauczyć tego, co przepisałam ze slajdów + poczytać podręcznik + przepisać resztę.
Najgorsze jest to, że na jeden egzamin mogę wnieść kartkę A4 zapisaną obustronnie, mam jeszcze pi razy drzwi 1 i 1/3 strony do zapisania, a nie wiem, co tam dorzucić, żeby skorzystać na egzaminie i siedzę sfrustrowana. xD Tak to jest, jak wybitnie nie ogarniasz przedmiotu </3 Co z tego, że mam 17/18 punktów z ćwiczeń i muszę zdobyć olaboga 7/32 z egzaminu, żeby zaliczyć przedmiot X"DDDDD
Ban, bo dobry, wtrącam się do dyskusji, o ile można to tak nazwać :>
Cieszy mnie to, że jutro nie mam absolutnie żadnego sprawdzianu, poza tym możliwe, że będę miała mało lekcji, o ile bogowie wysłuchają moich modłów i gościa od języka rosyjskiego nie będzie :') Cały ten tydzień miałam zawalony mnóstwem kartkówek i sprawdzianów, więc chociaż przy końcówce tygodnia chcę odpocząć ;^;
Ban, bo ja mam tylko jutro kartkówkę i same rozszerzenia T^T

Ban, bo ja będę oryginalna, bo nie mam nic! ♥
Ban, bo też bym tak chciała xD.

Ban, bo i tego się doczekasz, spokojnie ;d
Ban, bo na razie czekam, aż Majeranek do mnie zadzwoni xD.

Ban, bo poślij jej sygnała czy cuś, może szybciej ogarnie ;p
Ban, bo wydaje mi się, że wciąż się myje. Mi samej sporo to zajmuje #dobreżycieczłowiekazwanną