Ban, bo mi jakoś tak dziwnie smutno..

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 200
Ban, bo mi jakoś tak dziwnie smutno..

Ban, bo rozumiem cię , ja się załamię jak Jonny Deep Umrze ...
Będę płakać przez tydzień

Ban, bo też lubię Deepa, ale jednak Alan Rickman jest ( Tak, dalej jest) na pierwszym miejscu,

Ban, bo przypomniało mi się , że Alan Rickman był Severusem Snapem
. (o ile tak to się pisze XD ) .
Ban, bo tak, ale ja go lubię jeszcze za kilka innych ról

Ban, bo jakich jeszcze aktorów lubisz ?? Bo ja Chuckie Chana
.
Ban, bo niech pomylę ....jeszcze chyba tylko Gary Oldmana
z aktorek moją ulubioną jest: Helena Bonham Carter, a ulubionym reżyserem jest Tim Burton

Ban, bo lubię jeszcze Jima Carre'ego
. A z aktorek ...
Emma Watson i wiele innych, których imion nie pamiętam XD .
Ban, bo ja jakoś za nim nie szczególnie przepadam... dziwny jakiś jak da mnie jest
a co do Emmy, to w sumie nic do niej nie mam 

Ban, bo ja Jima lubię tylko z niektórych filmów , bo czasem przesadzają
.
Ban, bo ja miałam załamkę, jak Alan umarł. :'(
Sevuś. </3 Hans. </3 Szeryf. </3
A teraz jadę do babci, pa pa! Do kiedyś tam. :')
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (18-01-2016 o 14h09)
Ban, bo miłego pobytu u babci ;D

Ban, bo właśnie coś czuję, że humoru mieć nie będę... Jak pisałam wcześniej, Nie śledzę gwiazd..i żyłam w tej słodkiej, ale zarazem głupiej nieświadomości...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-01-2016 o 14h34)

Ban, bo nie martw się Szarlotko, moja siostra też miała lekką załamkę </3
*wita się wśród żywych*
Ban, bo nie ma to jak być fanką Jackie Chana i nie umieć napisać poprawnie jego imienia. :')

Ban, bo to dlatego nie ogarnęłam o kogo chodziło! XD
Ban, bo zalegam w tysiącach ficków i jak zwykle nie umiem się zmotywować do odpowiedzi chociaż w praktyce nie mam nic lepszego do roboty. PODZIWIAM LUDZI, KTÓRZY ZE MNA PISZĄ ZA CIERPLIWOŚĆ.
Ban, bo muszę wysłać koleżance lekcje, a zostawiłam plecak w kuchni... To tak daleko, meh.

Ban, bo ja mam ferie :""'D A jutro urządzamy sobie zimowisko i będziemy spać w szkole XDDD
Ban, bo miłej zabawy Irys. ;>
Chyba jakiś dzieciaczek się nabrał, że mam 5 lat. Nie jestem na 100% pewna, bo bardzo pokracznie pisze (w znaczeniu baaaaaaardzo pokracznie, rozumiem praktycznie każde chaotyczne pisanie, złe formy, pominięcie słów, a tu trafił mi się mistrz Joda z czasów przedszkola xD).
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skajuś, przynajmniej ciekawie masz! XD
Mój szwagier stwierdził, że powinnam więcej jeść, bo ręce mam jak u trupa... xD
...Gdy pożerałam jedenaście pierogów. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-01-2016 o 17h23)
Ban, bo nie rozumiem czemu nasz opiekun nie zgodził się, żebyśmy wszyscy spali w jednej klasie tylko jesteśmy podzieleni według płci - przecież i tak nikt nic nie będzie majstrował przy kilkudziesięciu, czy nawet kilkunastu świadkach, kiedy każdy ma swój śpiwór XD
Majerankowa napisał
Ban, bo nie ma to jak być fanką Jackie Chana i nie umieć napisać poprawnie jego imienia. :')

Ban, bo hey Ygriś ♥♥
Ja kiedyś pisałam Page zamiast Paige, bo chciałam, aby jej imię miało cztery litery. XD Przeszło mi po jakimś miesiącu, ale konto "Page" zostało. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo hej Sky, śliczny zestaw ♥♥
Ja, jeśli chodzi o pisownię, raczej błędów nie popełniałam, zawsze sprawdzałam, ale jak byłam mała to w wymowie często się myliłam. Np. nazwisko Deppa właśnie zawsze wiedziałam jak napisać, ale w podstawówce i tak mówiłam, jakby się "deep" pisało x)
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (18-01-2016 o 18h08)