Ban, bo loteriada harmoszek się zaczęła. Minutę po wstawieniu postu przez serową już wysłałam numerek. xD
~
Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 200
Ban, bo loteriada harmoszek się zaczęła. Minutę po wstawieniu postu przez serową już wysłałam numerek. xD
Ban, bo ciekawa jestem, czy mój numerek jest wolny, bo nie ma listy zajętych na razie. xD

Ban, bo mam jakiś art do zainspirowania się nim. Lol, muszę stworzyć jakąś córkę ciemności.
Ban, bo jaki fajny masz temat! ^u^ Sama bym taki chciała. xD
Ino cześć Lotka, co z wynikami Twojego konkursu? XDD Ciekawa jestem, czy moje faworytki staną na podium. xD
Ban, bo mojej wiadomości jeszcze Serowa nie odczytała. ;_;
Jaki miałaś numer?

Ban, bo mojej wiadomości Kanapka też jeszcze nie odczytała. xD Ciekawe, czy moja trzynastka wolna. xD
Ban, bo ja wzięłam 11, taki numer mam w dzienniku. xD

Ban, bo też mam w dzienniku 11. xD A trzynastkę wzięłąm dlatego, że urodziłam się trzynastego. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-01-2016 o 14h02)
Ban, bo wzięłam 15, bo 15 września są moje urodziny. :>
Ananasie, z wynikami to nie wiem, jeszcze muszę te nieszczęsne nagrody robić, a jest ich cała masa. xD
Na podium jest dziewięć osób i kilkanaście z wyróżnieniami, sama widzisz. ;_;
Ban, bo WUUUT, dziewięć osób i kilkanaście wyróżnień? XD Tyle to nawet ja nie wepchałam na podium w swoich konkursach. xD Chociaż w sumie ślicznych styli jest multum. xD
ban, bo nie umiem napisać głupiej recenzji, a dzisiaj ostatni termin.
#beznadzieja
Ban, bo trafił mi się taki strasznie różowy art, omg.

Ban, bo musiałam tyle wstawić osób, wszystkie były piękne. ;_; I tak ograniczyłam, na początku to prawie wszystkie miały wyróżnienia. xD
Zrobiłam już cztery nagrody, jeeej. xD
Ban, bo Solomona ukradła mi moją 12 </3 No trudno Dx
Ban, bo mi Iriś zabrała trzynastkę... Trudno, wezmę 31. xD
Ban, bo jestem ciekawa czy 21 o którą poprosiłam jest jeszcze wolna. XD Ale trochę sobie poczekam ;D

Ban, bo ja od razu napisałam 3 numery, które chcę, jeśli poprzedni zajęty. xD
W sumie lubię ponad 10 numerów między 1/37. XD Teraz pytanie, gdzie będzie najlepszy art.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo wszyscy się rzucili na tę loteriadę XD Ciekawe, czy wylosuję coś fajnego..
Ostatnio zmieniony przez spsr (17-01-2016 o 15h00)

Ban, bo ino fakt... xD Mi tam obojętne, co wylosuję. Zawsze można coś fajnego zrobić. xD
Ban, bo niby tak, ale czasami bywa że nie ma się ochoty na dany styl. Przynajmniej ja tak mam.

Ban, bo niezbyt wiem o co chodzi, ale nie narzekam. Do tego nadal mam art blocka i stalkuję sobie forum, hehe...Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie x')
Ban, bo dokładnie + zbyt dobra w tym nie jestem, więc coś po drodze byłoby spoko.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mówimy o Loteriadzie Harmoszek, czyli konkursie XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (17-01-2016 o 15h06)

Ban, bo przez ten temat nie myślę o tym, o czym powinnam. xD
I minuta ciszy dla pazurów z prawej ręki, które zostały >ciach< jak włosy u ślepego fryzjera. [*]
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo spojrzałam na swoje pazury, i zaczęłam się zastanawiać czy nie warto by było ich pomalować.
No i minuta ciszy dla pazurów Skye.[*]
Ostatnio zmieniony przez spsr (17-01-2016 o 15h26)