Ban, bo to jednak trochę irytujące, jak hejtujecie to, że gadamy o kpopie. Jak wy gadacie o trupach to się nie czepiam.

Strony : 1 ... 172 173 174 175 176 ... 200
Ban, bo to jednak trochę irytujące, jak hejtujecie to, że gadamy o kpopie. Jak wy gadacie o trupach to się nie czepiam.

Ban, bo wiecie co, trzeba wypośrodkować dziewczyny. Jak widzicie grupę nie samych kpoperek, to gadajcie na tematy, które ogarniają wszyscy, moja rada.
Ban, bo jak gadałyśmy ciągle o SyFowym MP, to się czepiałaś Ziółko XDD
Ale mi osobiście nie przeszkadza, jak inni piszą na tematy, których nie obczajam - po prostu piszę swoje a że nie ma kto odpowiedzieć, to kij z tym XDDDD Choć zazwyczaj i tak w międzyczasie rozmowy ktoś odpowie ^^
Ban, bo pytanie, czy odpowie zawsze, czy to utonie w morzu k-popu czy innego tematu ;P
Ban, bo wtedy mówi się trudno XD
Ban, bo mi raczej chodziło, że my się na tym nie znamy i nie wiemy co powiedzieć, a byśmy pobanowały.
I nie wiadomo, czy napisać coś tak po prostu, czy nie przerywać tej konwersacji. xD Nie przeszkadza mi to, że sobie o tym rozmawiacie, naprawdę! Tylko ja nigdy nie wiem co powiedzieć, a wam nie chcę przerywać. xD I dlatego to mnie tak jakby... Dusi. xD
Ban, bo lol, jak jest ktoś inny, to gadamy na dwa tematy czasem. Ale one nie piszą w ogóle jak my jesteśmy i potem się czepiają... ._.

Ban, bo ja mam jak Lotka. Zagaję, ale bez odzewu, więc odpuszczam. I też widząc same kpoperki bez Mineo, która rozrusza każdy temat, po prostu idę i nie piszę.
Ban, bo lol, ja się zazwyczaj tego nie czepiam. Po prostu napisałam, bo nie wiedziałam, co napisać, na kejpopie się przecież nie znam. XD Ja tylko dałam w ten sposób Szarlotce znak, że JESTEEM! XD Chociaż Szarlotka sobie wtedy już poszła, a ja tego nie zauważyłam. xD
I nie gadałyśmy o trupach. Gadałyśmy o tym, że jeśli Lotka mnie dopanie z tasakiem/patelnią/czymkolwiek, po śmierci będę ją nawiedzać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna emotka, a zmienia tak wiele... XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-03-2016 o 22h18)
Ban, bo obczajam nowe funkcje na snapie xD
Ban, bo są jakieś nowe :0? Musi być pewnie aktualizacja xD.

Ban, bo koleżanka mi pokazywała jak teraz story wygląda. XD

Ban, bo story się bez przerwy zmienia :d.

Ban, bo przed chwilą weszłam na bloga MF, a przekierowało mnie na stronę jakiejś firmy i i wyświetliło się okienko z tekstem, że coś wygrałam i ktoś zaczął mówić to na głos. Why?

Ban, bo to może błąd w linku, w sensie źle wpisany adres czy coś w ten deser.

Ban, bo wirus pewnie. XD Bywa. XD

Ban, bo już się boję, jak to wirus...XD Raczej to nie jest błąd w linku, noale.
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (30-03-2016 o 15h59)

Ban, bo mi ostatnio fb ciągle wywalał wirusa, ale napisałam do pomocy i już jest spoko. :')

Ban, bo to już nie pierwszy raz, kiedy mnie przekierowuje, ale pierwszy, kiedy to jest mówiąca strona XDD Tak nagle zaczęła ta osoba mówić, że się przestraszyłam...

Ban, bo buuu jaka deszczowa pogoda idzie!

Ban, bo czasami kursor zjedzie, i kliknie się w jakąś rąbniętą reklamę naciągającą. xD A są takie mówiące na głos, i tych najbardziej nienawidzę... xD
Zainstaluj sobie ad blocka do przeglądarki, to zablokuje ci większość reklam, w tym takich mówiących. No, chyba, że to rzeczywiście wirus. XD
Ban, bo czas skakać z wiaduktu, loszka z grupy coverowej mówi, że Fly jest super trudne, ale mam się nauczyć to zatańczyć. XD Sadyści wszędzie. XD

Ban, bo ja teraz nie potrafię nauczyć się najprostszej choreografii tanecznej, a za lat dzieciństwa to byłam pierwsza do tańca xD.

Ban, bo s-a-m-e XD Byłam w Angelsach (kościelna grupa taneczna cri) i byłam niezła, ale tchórz mnie zeżarł przed pierwszym występem i odeszłam... XD

Ban, bo nie pomyślałam o tym, Pineapple. Dzięki ^^