Ban, bo Seciu, dlaczego? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-01-2016 o 20h55)
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 200
Ban, bo Seciu, dlaczego? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-01-2016 o 20h55)
Ban, bo jednak poprawna interpunkcja dotyczy każdego Hace.
Jak dziś padnę to jutro wcześnie nie wstanę

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo aigoo, moje oczy krwawią.

Ban, bo nawet wyspania się mi nie życzysz Pine xD
czemu Zioło?
Ban, bo nadmiar k-popu na dziś. x.x

Ban, bo Majeranku, co takiego zobaczyłaś? xD
Ino, Hace, źle postawione przecinki lub ich brak mogę zrozumieć, ale brak kropek na końcu zdania? Toż to barbarzyństwo! xD
Seciu, wyspania się życzę Ci jak najbardziej, jednak z twojego posta wywnioskowałam, że musisz wcześnie wstać. xD
Ban, bo ano, muszę muszę. Ale przyzwyczajona w sumie jestem, w tygodniu się w miarę wysypiam xD
Ban, bo konkurs "Pani Zima" zakończony! Piszcie swoje faworytki, bo jestem ciekawa. 
Ban, bo kurczę, zapomniałam dodać! -.-"
Ban, bo wyślij mi swoją stylizację na priv Seciu, zrobię ci takie specjalne wyróżnienie, bo nie wzięłaś udziału. ;D Taka nagroda pocieszenia. Już raz taką robiłam. 
Ban, bo ja jeszcze najpierw bym musiała cokolwiek ogarnąć i zrobić, więc dzięki Lotko, ale chyba nici z tego ♥
Ban, bo myślałam, że masz zrobione. xD No nic, trudno, spodziewaj się "dyplomu lenistwa" czy coś w tym stylu. xD
Ban, bo Lotko, to nie kwestia lenistwa... sama wiesz, ile masz roboty z konkursem w szkole..
Ban, bo Seciu, ale ja sobie tylko żartuję. Nie wstawiłaś - trudno, i tak już mam dużo zgłoszeń, tylko sobie troszkę śmiecham. Nie mam ci za złe tego.
Ban, bo to dobrze
Chętnie pooglądam jutro jakie są stylówki 
Ban, bo czeeść;w;
Ban, bo witam. :>
Ban, bo helloł Nel!
Piszę za dużo minek "xD"
Ban, bo jak życie?C:
Ban, bo bardzo dobrze, chociaż jestem zmęczona całym tym tygodniem. ♥
A jak u Ciebie? 
Ban, bo nawet ujdzie dzisiaj. Wstałam sobie o 9 w spokoju >w<
Ban, bo takiej to dobrze! Pobudki o 9 love ♥
Ban, bo ładnie się uśmiechnęłam i nie szłam na 3 pierwsze lekcje, bo jedno to okienko bo religia, na którą nie chodzę, no i 2 wf, których i tak by nie było bo jakieś egzaminy czy coś mają na sali~
Ban, bo takie buty... Egzaminy i wszyscy radocha. Oprócz zdających ;D
Ban, bo Secia, dokładnie tak. :<