Ban, bo zależy, czy dobrze zrobiona. 
A niedobra piszemy łącznie.
Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 200
A niedobra piszemy łącznie.
Ban, bo Hmurki się nie uczy ortografii!
Ban, bo ledwo przeszłam misje z psychologiem, a już mam kolejną... Głupio zrobione te nowe misje
A krakersy jem zamiast chipsów, bo po ostatnim razie stwierdziłam, że lepiej będzie jak pożegnam się z chipsami raz na zawsze..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-03-2016 o 14h52)

Ban, bo ranisz moje oczy, co poradzę? XD W ogóle bardzo nie lubię widzieć cię na forum, ponieważ błąd w twoim nicku mnie boli. Teraz jeszcze to toleruję, traktując to jak przypadkowy zlepek liter, ale kiedy miałaś avatar z małą chmurką, wyraźnie pokazującą, że chodzi o chmurkę, miałam ochotę włamać ci się na konto i je skasować. XDDDDDD Twoje szczęście, że nie wiedziałam, jak! XDDDDDDD *Miła bardzo. A fe Ananasku, nieładnie tak do młodszych! XDDD*
Smacznego, Niro! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2016 o 14h58)
Ban, bo dziękuję. Kupiłam 4 paczki. Akurat na cztery dni 

Pineapple napisał
Ban, bo ja tu zaraz zainterweniuję Ananasku, nie bój się.
Przy mnie się ortów nie robi!
Ban, bo jupiii, Lotka na straży poprawnej pisowni! XD
Jak smaczną, to też bym zjadła, Fro! Podziel się posiłkiem! XD
Ban, bo jak już tak gadamy o jedzonku to powiem, że zjadłam obiad i dalej jestem głodna. :C

Ban, bo ja jeszczę muszę ten obiad zrobić... ;_;

Ban, bo dobra, co ja się wysilam, wrzucam cosplay do konku. XD

Ban, bo chyba przestanę się udzielać na forum jeśli tak wam przeszkadzam swoją ortografią.
Ban, bo są osoby, które również robią błędy. Kiepsko Ananasie i Lotko Wam idzie wyłapywanie. xD
W ogóle przyśnił mi się Leo, taki sprzed dwudziestu lat. Byliśmy w liceum i rozmawialiśmy m.in. o placu zabaw.
I Hmurko, masz chyba najlepszego arta od Stocking.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo wiem, że są takie, tylko akurat ich nie widzę. XDD Albo nie zwracam uwagi, bo nie czytam ich wypocin. XDDDD
Ban, bo kochana, dopóki piszesz poprawnie, jest naprawdę fajnie. W końcu im nas więcej, tym lepiej! ;D
...Tylko ten nieszczęsny nick, on się bardzo rzuca w oczy. ;w;
Zazwyczaj nie zwracam uwagi na błędy, ale czasami po prostu nie mogę się powstrzymać. XD Zresztą nie mówię, że sama też nie robię błędów, czasem coś mi się zdarzy, zazwyczaj jakaś literówka. I w sumie przeciwko osobom robiącym błędy nie mam nic, dopóki taki delikwent poprawi się (albo chociaż zrozumie uwagę) i nie napisze, że ma coś przeciwko zwracaniu mu uwagi. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2016 o 18h37)
Ban, bo znalazłam całkiem fany remix Stressed Out :33

Ban, bo nie znam piosenki. To coś z kejpopu?
Ban, bo nie z kpopu. To od Twenty One Pilots .

Ban, bo Ananasku! Żeś mi to z ust wyjęła! 
(Czy tam klawiatury, no nieważne. xD)
Ban, bo w którym poście, od twojego ostatniego są dwa moje! ;D
Ban, bo ten o ortografii. xD
Ban, bo chociaż nie mam nic na jutro zadane, to chodzi za mną myśl, że jednak o czymś zapomniałam.. :V
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-03-2016 o 19h21)

Ban, bo Lotko, to dobrze, że mamy podobne zdanie! ;D
Nie martw się, Minio, za mną chodzi taka myśl non stop bo non stop o czymś zapominam, a potem nie mogę sobie przypomnieć, o czym zapomniałam. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-03-2016 o 19h25)
Ban,bo jednak zapomniałam o sprawdzianie z Folwarku Zwierzęcego.
>.< dzięki ci boru za streszczenia lektur

Ban, bo The climb! Ale lubię tą piosenkę 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (14-03-2016 o 21h03)