Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 96 97 98 99 100 ... 279

#2426 10-02-2014 o 13h18

Miss'Żółtodziób
...

Obniżka jest do końca dnia jutrzejszego?

#2427 10-02-2014 o 13h55

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

tak wraz z jutrzejszym dniem aż do północy

#2428 10-02-2014 o 16h49

Miss'Żółtodziób
...

Moja miss ma zapadnięte policzki (jakby była za chuda), jednak waży ponad 60kg.
Jak przywrócić miss do normalnego wyglądu mimo iż nie ma niedowagi?

#2429 10-02-2014 o 17h07

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

npmg, nie widzę nic dziwnego u Twojej Miss.
Może masz ustawiony taki makijaż,że zdaje Ci się,że są wpadnięte?

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2430 10-02-2014 o 18h06

Miss'Żółtodziób
...

Motionell pomimo zmiany makijażu miss ma wpadnięte policzki. Czym to może być spowodowane?

#2431 10-02-2014 o 18h48

Miss'wow
KimDallas
...

Twoja miss pewnie jest za chuda, sprawdź jaką ma wagę (prawidłowa 58 kg) i jeśli jest niska to daj jej coś do zjedzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2432 10-02-2014 o 18h48

Miss'Żółtodziób
...

W jaki sposób mam zerwać z chłopakiem??

#2433 10-02-2014 o 18h50

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

KimDallas, napisała,że Miss waży ponad 60 kg /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
@Helioza, zerwać możesz dopiero na następny dzień.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2434 10-02-2014 o 18h52

Miss'Żółtodziób
...

Dzięki  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2435 10-02-2014 o 19h11

Miss'Żółtodziób
...

Co się stanie jak psa nie nakarmię 3 lub 2 tygodnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png??
Jestem bardzo ciekawa ale boje się sprawdzić.
Jak ktos wie to proszę o odpowiedź  /modules/forum/img/smilies/content4.gif

#2436 10-02-2014 o 19h46

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

@Zorma : Uwaga! Przemyśl dobrze swoją decyzję, nie jest to przecież przedmiot, który dowolnie możesz oddawać czy wymieniać! Jeśli nie będziesz się nim dobrze opiekować Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami go zabierze, a ty stracisz 15% punktów Miss Nastroju i nie będziesz mogła wziąć następnego zwierzaka, przynajmniej przez jakiś czas.

Niestety nie wiem jak długo można go nie karmić, ale po jakimś czasie zaistnieje taka sytuacja.

#2437 10-02-2014 o 20h00

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

@Zorma : Uwaga! Przemyśl dobrze swoją decyzję, nie jest to przecież przedmiot, który dowolnie możesz oddawać czy wymieniać! Jeśli nie będziesz się nim dobrze opiekować Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami go zabierze, a ty stracisz 15% punktów Miss Nastroju i nie będziesz mogła wziąć następnego zwierzaka, przynajmniej przez jakiś czas.

Niestety nie wiem jak długo można go nie karmić, ale po jakimś czasie zaistnieje taka sytuacja.

Nie wiedziałam,że może stać się coś takiego.W takim razie będę dbała o niego bardzo dziękuję za odpowiedź/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W takim razie trzeba uważać i karmić codziennie:p

#2438 11-02-2014 o 15h40

Miss'wow
KimDallas
...

W czasie swojej misji humanitarnej poznałaś młodego lekarza, wolontariusza jak ty! Idź do biblioteki tyle razy ile będzie potrzeba, aby go spotkać i wyznać mu co do niego czujesz! Jesteś prawie pewna, że czuje to co ty! Jak widać psycholog nie wyleczył cię z twej pasji do mężczyzn! Ale tym razem to na pewno ten właściwy!!! Czyli mam klikać na książkę w bibliotece?

#2439 11-02-2014 o 15h55

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

KimDallas,tak.
Musisz chodzić co pół godziny do biblioteki,dopóki go nie znajdziesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2440 11-02-2014 o 15h57

Miss'wow
KimDallas
...

Ok, dzięki za upewnienie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2441 11-02-2014 o 23h12

Miss'całkiem całkiem
Mila
...

Moje pytanie na pewno już padło, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.
Czy kiedy kupię mieszkanie i misja będzie wymagała ode mnie wynajęcia większego, to tracę to   pierwsze?

#2442 12-02-2014 o 10h29

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ale nie możesz wynajmować dwóch mieszkań, ale jeśli wynajmujesz mieszkanie a pojawi się misja to to stare Ci nagle nie zniknie. Sama musisz wynająć inne.
A jeśli chodzi o umeblowanie, to nic nie tracisz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2443 12-02-2014 o 13h46

Miss'całkiem całkiem
Mila
...

Chodzi o to, co się dzieje ze starym mieszkaniem jesli było kupione - a nowe tylko wynajmę. Czy mogę potem wrócić do starego bez utraty pieniędzy przeznaczonych na jego zakup /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2444 12-02-2014 o 14h07

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Z tego, co mi wiadomo, kiedy misja wymaga wynajęcia innego mieszkania niż masz kupione, to musisz sprzedać to stare (po niższej cenie niż było kupione – o ile niższej zależy od tego, ile w nim "mieszkałaś", czyli część pieniędzy bezpowrotnie tracisz) i dopiero wynająć to, którego wymaga misja. Tak samo jak nie możesz wynajmować dwóch mieszkań, tak i nie możesz jednocześnie mieć jednego kupionego, a drugiego wynajętego. Jeśli później chciałabyś wrócić do mieszkania, które kupiłaś wtedy, musiałabyś znowu zapłacić tyle samo, co na początku, bo dostajesz "świeże" mieszkanie, a nie "używane".

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (12-02-2014 o 14h09)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2445 12-02-2014 o 15h37

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Białogard

Hej. Chciałabym się dowiedzieć o co chodzi z gwiazdkami koło mieszkania. Koło napisu mieszkanie pojawiają mi się dwie gwiazdki i nie wiem o co chodzi. Moglibyście Mi pomóc?
Z góry dziękuje i pozdrawiam koteczek682  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

justi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2446 12-02-2014 o 15h42

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Gwiazdki pojawiają się przy nowościach.
Wczoraj pojawiła się kuchnia, więc najprawdopodobniej dlatego są gwiazdki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2447 12-02-2014 o 19h01

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Ile mniej więcej czasu zajmuje zaprzyjaźnienie się z Liz? To jest losowe czy wymaga to jakiejś ilości spotkań na siłowni?

#2448 12-02-2014 o 19h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Losowe.

#2449 12-02-2014 o 19h10

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Czyli losowe... A jest jakiś limit tych niepowodzeń, czy jeśli będę mieć wielkiego pecha, to będzie się to ciągnąć bez końca? Przepraszam, że tak wypytuję, ale wolę wiedzieć na co się psychicznie nastawić >_<

#2450 12-02-2014 o 19h45

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

OLKA614, To nie wątek na reklamowanie innych gier + nie pisz posta pod postem.

Strony : 1 ... 96 97 98 99 100 ... 279