Wie ktoś może gdzie mogę kupić w świątecznej krainie ten mały wodospad który jest kompletem do oczka wodnego(wanny) ,bo przeszukałam cały ikeland świąteczny i go nie widzę!
P.S Jestem na poziomie 5 w ŚKrainie.
Vitalis
.
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 279
Wie ktoś może gdzie mogę kupić w świątecznej krainie ten mały wodospad który jest kompletem do oczka wodnego(wanny) ,bo przeszukałam cały ikeland świąteczny i go nie widzę!
Vitalis napisał
Tina45 napisał
Vitalis napisał
Może wejdź w "dla poziomu"? O ile jest tam takie coś, nie byłam.
Vitalis napisał
Tina45 napisał
Vitalis napisał
Może wejdź w "dla poziomu"? O ile jest tam takie coś, nie byłam.
Niestety to nic nie daje!
Co mam robić gdy nie mogę kupić koszulki a mam tyle monet że mi jeszcze starczy?
Czekam na odpowiedź

PuniaPony napisał
Co mam robić gdy nie mogę kupić koszulki a mam tyle monet że mi jeszcze starczy?
Czekam na odpowiedź![]()
Ostatnio zmieniony przez Ikan (23-12-2013 o 18h07)
Mam zadanie zeby kupic 10 puszek do picia na moja impreze, kupilam 10 puszek coli i w ogole mi nie zaliczylo zadania dlaczego ?
Ashanti napisał
Mam zadanie zeby kupic 10 puszek do picia na moja impreze, kupilam 10 puszek coli i w ogole mi nie zaliczylo zadania dlaczego ?
W supermarkecie znajduje się napój w butelce który podpisany jest jako napój w puszce i to właśnie jego trzeba kupić. o maatko... dziekuje bardzo 
jak mogę szybko wyszukać znajomego 
Karolina38 napisał
jak mogę szybko wyszukać znajomego
.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (24-12-2013 o 16h10)
Czy gdy jestem w krainie świątecznej, to czy dostaje Miss Monety za prace? czy wtedy jest to traktowane tak jakbym miała urlop i nic nie dostaję?
superbohaterka napisał
Czy gdy jestem w krainie świątecznej, to czy dostaje Miss Monety za prace? czy wtedy jest to traktowane tak jakbym miała urlop i nic nie dostaję?
i od faceta i od pracy.
Dlaczego nie dostałam rzeczy, które były na mojej liście do mikołaja ? Ubrania dostałam, ale mebli już nie...Wgl nie wiem co się dzieje z moim mieszkaniem, ostatnio kupowałam tą samą podłogę 3 razy, a i tak nie pojawiła się w wystroju 
Może kupiłaś meble np do salonu a chcesz umeblować biuro. Poszukaj ich zmieniając pomieszczenie w białym polu na dole, tam gdzie kategorie mebli (pościel, podłoga, tid)
Mam nadzieję, że to w miarę zrozumiale przetłumaczyłam 
Tak, tak... Nie pomyślałam xD Dziękuję !! 
A mam jeszcze taką jedną sprawę, kupiłam tapety i mogę użyć ich tylko w biurze. Gdzie można kupić tapety do salonu ?
Domilox7 napisał
A mam jeszcze taką jedną sprawę, kupiłam tapety i mogę użyć ich tylko w biurze. Gdzie można kupić tapety do salonu ?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (25-12-2013 o 15h51)
Gdzie mogę kupić drewno do kominka?
Czekox3 napisał
Gdzie mogę kupić drewno do kominka?
jak najszybciej schudnąć w grze

Miasto -> siłownia -> Zacznij trening
i tak kilka razy ^^
ile spada kilogramów na nartach
??????????????????

To zależy zawsze masz podane po ukończeniu przejazdu

dzięki a waszym zdaniem opłaca się kupować narty
??????????????????