Niestety to zależy od twojego szczęścia. Ale najlepiej jak masz wszystko ok czyli:
głód-0
samopoczucie-100%
waga-58
czystość-100%

Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 279
Niestety to zależy od twojego szczęścia. Ale najlepiej jak masz wszystko ok czyli:
głód-0
samopoczucie-100%
waga-58
czystość-100%

Jak dodać zdjęcie do posta na forum? Chcę wziąć udział Alternatywnych wyborach ale nie wiem jak dodać zdjęcie, ani w jakim ma ono być formacie :c
Sentis napisał
Jak dodać zdjęcie do posta na forum? Chcę wziąć udział Alternatywnych wyborach ale nie wiem jak dodać zdjęcie, ani w jakim ma ono być formacie :c
Emma napisał
Zamieszczanie zdjęć stylizacji
Aby zamieścić zdjęcie miss w komentarzu, należy:
1) Udać się do szafy, założyć wybrany strój i kliknąć "Zrób zdjęcie" (opcja znajduje się pod miss razem z opcją "Zapisz strój").
2) W wyskakującym okienku kliknąć "zapisz obraz" - w ten sposób grafika zostaje zapisana na dysku w miejscu przez nas wybranym.
3) Podczas pisania odpowiedzi na forum dołączyć do komentarza obraz poprzez opcję "Dodaj zdjęcie" znajdującą się nad polem tekstowym (opcja "Dodaj zdjęcie z mojego komputera").
Mi np nie wyświetla sie opcja dodaj zdjęcie (czyszczę ciasteczka raz na tydzień), więc dodaję ze stron internetowych zdjęcia. Czy może być to bug?
Link do zewnętrznego obrazka

Przy "szybkiej odpowiedzi" nie ma opcji "Dodaj zdjecie", natomiast jeśli klikniesz na "Napisz odpowiedź", ta opcja się pojawi 
Link do zewnętrznego obrazka
Oczywiście alternatywnie zostaje upload obrazka i użycie kodu bbc.
Rzeczywiście masz rację,ale dużo osób tego nie wie/włącznie ze mną że istnieje taka opcja i gdzie trzeba kliknąć (albo i wiedzą?)
Może to brzmieć głupio
Klikając tu można dodać zdjęcię/ powinna być taka informacja
Link do zewnętrznego obrazka[/img]
Ostatnio zmieniony przez YooSti (22-09-2013 o 21h05)

[/url]YooSti napisał
Rzeczywiście masz rację,ale dużo osób tego nie wie/włącznie ze mną że istnieje taka opcja i gdzie trzeba kliknąć (albo i wiedzą?)
Może to brzmieć głupio
Klikając tu można dodać zdjęcię/ powinna być taka informacja
http://i1286.photobucket.com/albums/a609/yoosti/wtseyjg_zps92bbc31b.png
Niestety, dla mnie to jest pierwsze forum na którym czuję się naprawdę fantastycznie,ale jeżeli chodzi o opcje dodaj zdjęcie jest już mało opisowe,teraz już wiem co i jak,ale do tej pory musiałam,najpierw dodać zdjęcie na stronę internetową,a później skopiować link tutaj. Więc,jak dla mnie i mało obeznanych przydała by się dokładna informacja: co i jak.

Trudno, żeby przy "Szybkiej odpowiedzi" wyskakiwały wszystkie opcje czy informacja o nich - z samej definicji nawet. Niemniej na pewno weźmiemy to pod uwagę przy kolejnej publikacji informacji odnośnie dodawania obrazków 
aaa..... zrobilam operaqcje plastyczna i moj awatar wyglada jak Alien! mozna to jakos zmienic??
Aleksandra30 napisał
aaa..... zrobilam operaqcje plastyczna i moj awatar wyglada jak Alien! mozna to jakos zmienic??

Majerankowa napisał
Aleksandra30 napisał
Nie, nie da się tego zmienić. Jak dla mnie, to nie wygląda jak alien
Mam pytanie. Czy tylko mi na plaży wyświetla się moja miss bez spodni? o.O Mam Buty, bluzkę, biżuterię, ale spodni już nie ;__;
probowalam ja "upiekszyc" w salonie za pomoca makijazy i w miare mi sie podoba... a co do plazy to masz racjie tez jestem bez portek
Majerankowa napisał
Aleksandra30 napisał
Mam pytanie. Czy tylko mi na plaży wyświetla się moja miss bez spodni? o.O Mam Buty, bluzkę, biżuterię, ale spodni już nie ;__;
MissPaulka napisał
Majerankowa napisał
Aleksandra30 napisał
Miałam to samo jakiś czas temu przy krótkich spodenkach, moja Miss wtedy na plaży pokazywała sie bez tych spodenek.
po prostu znikają. może tak się dzieje bo nie ma się stroju, a na plaży się w nim chodzi?szpika napisał
jeśli nie masz misji nie zrywaj z chłopakiem bo to jest NIEOPŁACALNE
Dokładnie tak. Albo nie znajdziesz nikogo, albo to będzie ten sam chłopak co miałaś poprzednio. Tak skonstruowana gra.
Ja mam problem z misją przy poziomie 19. Chodzi tutaj o strój kapturka, kupiłam wszystko i nie zaliczyło. A więc wnioskuję, że trzeba zakupić rzeczy w tym samym kolorze co na obrazkach i druga kwestia, ubrania muszą być zakupione w KINIE czy moga byc u NINE?

A spróbuj założyć ten strój i go zapisać 
Jak wygląda Leonardo Carpachio proszę o zdjęcie
Czy ktoś mógłby dać linka lub fotkę jakie rzeczy można dostać po natychmiastowym szkoleniu na Pielęgniarka bardzo mi na tym zależy z góry dziękuje.
Ania562 napisał
sweettaira napisał
Czy ktoś mógłby dać linka lub fotkę jakie rzeczy można dostać po natychmiastowym szkoleniu na Pielęgniarka bardzo mi na tym zależy z góry dziękuje.Ania562 napisał
//www.missfashion.pl/profile/sweettaira,44457.htm
to link do mojego konta ja mam tego chłopaka w innym ubraniu

Mam problem z doładowaniem miss monet.
Ciągle wyskakuje mi że mam spróbować później, a przeglądarkę mam Mozilla Firefox, i mam odpowiednia ilość pieniędzy.
Co mam robić???
Dziękuje bardzo chciałam tylko zobaczyć czy warto zebrać MM na szkolenie natychmiastowe po zrobieniu operacji biustu ^_^
Gdzie znajde recepcje?A w niej gry np.wachlarz poprosze
Ostatnio zmieniony przez Olivia1397 (24-09-2013 o 16h29)