Teraz to są dostępne tylko i wyłącznie gwiazdy halloweenowie. Sądzę, że później będą się pokazywać jak zwykłe gwiazdy czyli rzadko ^.^
Strony : 1 ... 269 270 271 272 273 ... 279
Teraz to są dostępne tylko i wyłącznie gwiazdy halloweenowie. Sądzę, że później będą się pokazywać jak zwykłe gwiazdy czyli rzadko ^.^
Jak dodać swoją miss do nieoficjalnego konkursu na forum? Krok po kroku, bo ja tępa jestem
.
"Wejdź do szafy, tam w prawym dolnym rogu jest ikonka z aparatem. Kliknij i zapisz strój miss (zapisany obrazek będzie png bez tła). Możesz wrzucić go na jakąś stronkę typu imgur - host obrazków. A potem skopiować link do obrazka i wkleić go między [ img] [/ img]. Albo na forum, po wejściu w "napisz odpowiedź" (bo w szybkiej odpowiedzi nie działa) nad oknem do wprowadzania tekstu jest opcja "dodaj zdjęcie", dzięki której możesz wrzucić na forum obrazki ze swojego dysku.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (04-11-2018 o 02h53)

Dziękuję serdecznie za odpowiedź! 
"Może tym razem otrzymam odpowiedź na moje pytanie. Nie wiem czy jest to błąd, ale przez bug nie mogłam przejść 11 misji w Afryce, a teraz misje 11-20 zniknęły. Na stronie nigdzie nie było informacji, że są one czasowe, więc o co chodzi?
Czyściłaś ciasteczka, zrób reloga i sprawdź czy innych przeglądarkach/aplikacji też tak masz? Jeśli nic z tych rzeczy nie pomoże to napisz do wsparcia.
jak można popływać? bo jestem na plaży i nie mam żadnej opcji
Niestety, ale plaża służy obecnie tylko do dekorowania jej, w zasadzie to bez sensu że jest. Ktoś z niej korzysta w ogóle? xD
To sam z wsią i górami tak naprawdę 
Kiedyś na plaży można było się opalać. Przez plażę i góry wchodziło się też do mini gierek które teraz są dostępne po prostu w grach, oraz można było wejść do sklepu z tematycznymi ubraniami/meblami. Na wsi w zasadzie chyba tylko wchodziło się do tematycznego sklepu, w zasadzie to zawsze było bez sensu . Teraz wszystkie te ciuchy znajdziesz u zwykłej Nine, bo tam dodali take fajne sortowanie.
Reasumując, plaża, wieś i góry są jakimiś szczątkami które równie dobrze mogliby usunąć, albo pozostawić jedynie w mieszkaniu, bo nie wiem po co są w mieście.
Ostatnio zmieniony przez spsr (12-11-2018 o 20h36)

spsr, dzięki za odpowiedź. Kurcze, szkoda, bo chciałam poprawić miss samopoczucie. A można kupić cienie do powiek, jeśli tak to które, żeby działały tak jak szczotka? Czyli kupuję np. cienie i mam dostęp free do makijaży?
Ostatnio zmieniony przez a-star (12-11-2018 o 20h29)
Niestety nie ma czegoś takiego, ale byłoby fajnie 
A wszystkie przedmioty które mają jakieś inne funkcje poza ozdobą znajdziesz w zakładce użytkowe (taka ręka).
Polecam rowerek, bo można szybko schudnąć i zwiększyć samopoczucie.
Ostatnio zmieniony przez spsr (12-11-2018 o 20h44)

Dzięki
Tak, mam rowerek i nieopacznie odchudziłam miss aż za bardzo, teraz muszę ją podkarmić, hehe
Mam mały problem, mianowicie na 65 poziomie należy kupić i nałożyć maseczkę. Kupiłam maseczki lecz nie pojawiły mi się w higienie. Gdzie indziej ewentualnie mam tego szukać? Czy to jakiś błąd w grze?
diabolina73, warto się rozejrzeć, temat wałkowany już tysiące razy, a temat z poradnikiem w dziale FAQ, ma nawet maseczkę w tytule..
Link już bezpośrednio do posta o zakładaniu maseczki

Ryuu napisał
Czyściłaś ciasteczka, zrób reloga i sprawdź czy innych przeglądarkach/aplikacji też tak masz? Jeśli nic z tych rzeczy nie pomoże to napisz do wsparcia.
Mam pytanie dotyczące gry -> ortografia. Co jakiś czas pojawia się tekst Kopciuszek i tam jest fragment "Że zaś pannom tym nieustannie potrzebna była służąca do grzania r_rek" nie wiem, jak to uzupełnić, niby na chłopski rozum wychodzi rurek, ale i tak zawsze jest błąd. Pomóżcie bo mam zagwozdkę.
Niestety to nie jest wina twojego błędu ortograficznego, a najprawdopodobniej błędu gry który od lat jest, już dawno był zgłaszany ale został po prostu przez beemoov olany :<
Najlepiej odświeżyć grę aby pojawił się inny tekst.
Ps. Bywa również, że nie da się wpisać jakiejś litery np. na dole, wtedy warto pobawić się wielkością strony na przeglądarce.

hejka. mam pytanie jak mogę znaleźć inną miss i dodać ją do przyjaciół?
Iwa2121, musisz wejść w pocztę, później wcisnąć kontakty i z boku tego "notesu" pojawią się trzy zakładki. Wybierz tę ostatnią i wpisz pseudonim miss, której szukasz 
Mam nadzieję, że jest dość jasno i dobrze wytłumaczone, jeśli nie, proszę mnie poprawić 
dzięki za pomoc. Zrozumiale było 
Proszę o pomoc... Dziś rano zmieniłam wygląd Miss (fryzura, makijaż) specjalnie, aby dobrać do niego ubranie (chciałam kupić, dobrać na 23. Miss Konkurs). Wchodzę do sklepu już któryś raz i dalej pojawia się wygląd mojej poprzedniej Miss... Kiedy to minie?
PS. Od zmiany w Klinice Piękna minęło ok. 8h.
"hej
za ile jest kwiaciarka bez szkolenia bo mi mega potrzebne

Hej czy ktoś otrzymał już tą urodzinową kieckę czy dalej nic sie w tej sprawie nie zmieniło ?
Ayako81 U mnie już się pojawiła, nie było informacji, ale jest w szafie 
Tina8889 Ale jak to bez szkolenia? Chodziło Ci o to, że nie natychmiastowe? Nie bardzo rozumiem. Ogólnie to wydaje mi się, że do wyboru jest szkolenie na 8 dni za 9000 MM lub ok. 2 razy droższe, ale za to nie trzeba czekać
Ostatnio zmieniony przez Angel12 (11-12-2018 o 20h07)
Ayako81 napisał
Hej czy ktoś otrzymał już tą urodzinową kieckę czy dalej nic sie w tej sprawie nie zmieniło ?