Jest tu jakaś wyszukiwarka pseudonimów?
Teoretycznie mogłabym napisać nick z -@ na początku, ale gdzie tak napisać? Nie chce mi się forum zaśmiecać.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 235 236 237 238 239 ... 279
Jest tu jakaś wyszukiwarka pseudonimów?
Teoretycznie mogłabym napisać nick z -@ na początku, ale gdzie tak napisać? Nie chce mi się forum zaśmiecać.
Jeśli znasz nick miss dokładnie możesz po prostu dodać ją do kontaktów. Skrzynka-> Kontakty-> Dodaj miss do mojej listy znajomych, wtedy wpisujesz nick.
Jeśli natomiast nie znasz go dokładnie to przykro mi nie ma tu żadnej wyszukiwarki z tego co mi wiadomo.
A promocja z kuferka -50% czy ileś tam odblokuje mi się za godzinę ileś? Bo niechcący włączyłam sobie bonus zabierający limit poziomów.
Przez prezentację mam na myśli opis, [Opis (nazwa konta)] który każdy ma na swoim profilu 
Mudblood zjeżdżasz na dół swego profilu, klikasz "zobacz opis" czy co tam jest na tym różowym i naciskasz "zmień opis" i robisz co chcesz z tym opisem.
Mudblood mmm szukasz jakichś konkretnych tutoriali? Wszystko jest raczej proste do ogarnięcia, nie mamy tu jakichś super skomplikowanych kodów czy czegoś podobnego, jest tak jak wszędzie. Jest parę trików na niektóre rzeczy, ale to w sumie wszystko xD
Ok., dzięki za odpowiedź.
Mnie sie właśnie włączył ostatnio i limit poziomów i -50% razem ;/ więc uważaj, żeby Ci nie przepadło...
Kobieto! Nie strasz, wczoraj mi się limit poziomów włączył...
Szybko wtedy zmarnowałam MM i potem nie wchodziłam. Przepadło?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (13-06-2016 o 20h01)
xNisiax Jeżeli włączyły Ci się obydwa w tym samym czasie to musiał być bug, gdyż w opisie tych bonusów kuferkowych było napisane, że "bonusy następują po sobie".
Ryuu...
Chodzi o to, że czy 2h p włączeniu tego poziomowego włączył mi się ten drugi bez wchodzenia do U Nine? Prościej Ci tego nie wyjaśnię (nie umiem).
Bonusy następują kolejno po sobie i o ile dobrze pamiętam nie trzeba wchodzić do Nine żeby włączyć kolejny. Po 2h raczej wszedł następny bonus, chyba że coś źle zapamiętałam.
Nope, nope, nope. Żeby odblokować drugi bonus, musisz po raz drugi wejść do Nine. Wiem, bo kilka dni temu zmarnowałam tak sobie oba bonusy, jednego dnia wchodząc i marnując odblokowanie poziomowe, a drugiego -50%.

Co to są punkty IQ?
Oprócz tego chciałabym jeszcze wiedzieć, gdzie można sprawdzić ile ma się tych punktów. Z góry dziękuję.
MissGabi1
EDIT Już wiem
Ostatnio zmieniony przez MissGabi1 (16-06-2016 o 19h57)
Punkty IQ to inteligencja Twojej miss. Są one potrzebne, żeby podjąć pracę. Możesz je sprawdzić na swoim profilu lub w bibliotece.
Majeranku wczoraj schrzaniłam podobnie. No to przynajmniej nie tylko ja nie mam już bonusów poza darmową podróżą ^^
Jak się bierze udział w Miss Fashion ? W Defiladzie?
xoluskaax napisał
Jak się bierze udział w Miss Fashion ? W Defiladzie?