Oh, w takim razie sorry. ^^ Nie spodziewałam się, że dwie osoby mają ten problem, a raczej średnio zwracam uwagę na nicki. XD Pisalaś o tym do supportu? Nawet jeśli ktoś inny pisał, to nie wiadomo, czy oddadzą komuś, kto nie napisał.

Strony : 1 ... 203 204 205 206 207 ... 279
Oh, w takim razie sorry. ^^ Nie spodziewałam się, że dwie osoby mają ten problem, a raczej średnio zwracam uwagę na nicki. XD Pisalaś o tym do supportu? Nawet jeśli ktoś inny pisał, to nie wiadomo, czy oddadzą komuś, kto nie napisał.

xNisiax Dzięki za odpowiedź dziewczyny
A wiecie może jak jest w przypadku licytowanych ubrań z ich wartością?
Bo każdy dany strój może kupić za inną kwotę... 
Ostatnio zmieniony przez nejcik5 (03-12-2015 o 11h31)

Jakby to kogoś interesowało, to dzisiaj zwrócili mi te stracone MM, innym pewnie też 
Gdzie mogę dodać swą sugestię>

Sugestię gry. 
A ja mam pytanie, jak nazywał sie ten odwłok pająka, który był dostępny w halloween?
Sartani na pewnym blogu jest spis wszystkich ciuchów z Halloween.
Odwłok nazywa się Ciało Dreamvenom (są jeszcze Odnóża Venom).

Cześć! Mam pytanie jak zdobyć MM. Nie chodzi mi o to ,aby wziąć pożyczkę tylko jakiś konkretny sposób ponieważ nie mam pracy ani chłopaka czy mogłabyś mi pomóc wysyłając mi jakieś rady? Jeśli tak to będę bardzo wdzięczna 
MM dostajesz :mss19 napisał
Cześć! Mam pytanie jak zdobyć MM. Nie chodzi mi o to ,aby wziąć pożyczkę tylko jakiś konkretny sposób ponieważ nie mam pracy ani chłopaka czy mogłabyś mi pomóc wysyłając mi jakieś rady? Jeśli tak to będę bardzo wdzięczna
)
Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (04-12-2015 o 16h44)
A mogę na tej francuskiej stronie po ang. napisać?
No,b o ja nic po francuskiego nie umiem, a z anglika jestem dobra.

KanapkaczusHighus myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko.
Powodzenia.

Dzięki. A jak jest po francusku "sugestie dotyczące gry"?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (04-12-2015 o 18h51)
KanapkaczusHighus to już pytanie do google translatora, nie do "Pytań o grze". 

Chciałabym dodać stylizacje i zdjęcie pokoju z missfashion. Czy mógłby ktoś pomóc ?
Na dole masz ikonkę aparatu /"ściągnij obraz", wystarczy kliknąć i ściągnie ci się obraz styl. lub pokoju 
Jak później dodać do opisu ?Hiruko napisał
Na dole masz ikonkę aparatu /"ściągnij obraz", wystarczy kliknąć i ściągnie ci się obraz styl. lub pokoju
przez opcję dodaj zdjęcie 
Jak ustawić sygnaturkę?
Ja wiem tylko tyle, że w podpisie.
Ale próbowałam ją kopiować. jakoś wklejać, ale się nie udało. 
@Samaramorgan1408 na pewnym blogu jest poradnik dotyczący ustawiania sygnaturki w podpisie. ;3 Wpisz w google "jak ustawić sygnaturę na miss fashion", powinnaś znaleźć poradnik
(Regulamin zabrania mi wstawić link
)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-12-2015 o 14h25)

Nie musisz szukac na blogu...tu masz link do poradnika //www.missfashion.pl/forum/t5706,1-poradnik-bbcode.htm
Ryuu w linku od ciebie jest poradnik dotyczący bbcodów, ale nie każdy wie, że właśnie ich trzeba użyć, aby wstawić sygnaturkę. 

Majeranku ale ty jako doświadczony gracz wiesz o co chodzi i wystarczyło podać odpowiedni bbcode. W takim wypadku twoja odpowiedz podchodzi pod krypto-reklamę bloga.
Upominam Cię i oby taka sytuacja się nie powtórzyła.
Kochane, mam problem a propos tego tekstu pod sygnaturką - próbuję go zmienić od pewnego czasu, ale on nadal pozostaje ten sam. Wiecie o co chodzi?