@Lucia33, temat "Narysuj osobę nad sobą" przeszedł do archiwum. Jak chcesz przejrzeć wystarczy wejść w ten link

Strony : 1 ... 194 195 196 197 198 ... 279
@Lucia33, temat "Narysuj osobę nad sobą" przeszedł do archiwum. Jak chcesz przejrzeć wystarczy wejść w ten link

Lucia33 napisał
Ekhm... troszkę głupie pytanko, ale: gdzie znajduje się teraz wątek "Narysuj osobę nad sobą"? Bo po mojej długiej nieobecności chciałam sobie zaglądnąć i za nic nie mogę tego znaleźć.
kamcat zajrzyj tutaj praktyczny poradnik http://misski-mody.blogspot.com/2013/06/jak-sie-dobrac-do-puzzli.html
mam nadzieję że nie łamię regulaminu i nie dostanę upomnienia ^^
Ostatnio zmieniony przez Izabelcia1717 (05-10-2015 o 19h43)
Izabelcia1717 napisał
kamcat zajrzyj tutaj praktyczny poradnik http://misski-mody.blogspot.com/2013/06/jak-sie-dobrac-do-puzzli.html
mam nadzieję że nie łamię regulaminu i nie dostanę upomnienia ^^
źle wkleiłam link kopiuj i wklej będzie najlepiej
http://misski-mody.blogspot.com/2013/06/jak-sie-dobrac-do-puzzli.html
Jak to możliwe, że mając trofea z deco i fashion nadal "łapię" jakieś pojedyncze głosy z obu dziedzin? Myślałam że głosowanie na Miss z trofeum nie jest możliwe
Karo19 - Z tego co wiem błąd ten związany jest z aplikacją na telefon. Na defiladzie nie wyłapuje w niej czy miss ma już trofeum czy nie i można na nią głosować.

Mam pytanie, nad którym zastanawiam się już od dłuższego czasu...
Czy akcja w bibliotece "przyśpiesz" ma jakiś limit? Ponieważ kiedyś z 10 razy po rząd wykonywałam tę akcję, a teraz jak zrobię 1 raz to przez resztę dnia nie mam już takiej opcji przyśpieszenia.
Ooo! Edit: Widziałam u innych elfie uszy. Czy one są w krainie Halloween? Ile kosztują?
Ostatnio zmieniony przez ellixp (07-10-2015 o 20h00)
ellixp to nie tyle limit, co po prostu fanaberie dostawców reklam, że tak to ujmę. Po prostu to nie beemoov tym zarządza, tylko reklamodawcy, więc czasem to działa, a czasem nie. Nie ma jakiejś ustalonej reguły. Niestety. </3

Dołączam się do pytania Ellixp o elfie uszy:) gdzie je można kupić?
Dzięki!
Będę polować na tą gwiazdę
Czy da się rady usunąć tatuaże ?

Jasne, że się da.
Musisz iść do salonu tatuażu i ponownie kliknąć na tatuaż, który ma twoja miss. Wtedy powinien zniknąć, ale musisz jeszcze potwierdzić zakup. Usuwanie tatuaża jest darmowe. 

Dlaczego niektóre ubrania w mojej szafie się ukrywają? Na przykład niektóre moje spódnice są w ikonkach pod "deską" na której wyświetlają się spódnice, zamiast przenieść się na drugą stronę.

Swing wrzuć screena
Sprawdź, czy w przeglądarce nie masz powiększonego obrazu np. 150%
Jeśli nie, to po prostu zmień przeglądarkę xD
Wiem o co chodzi, bo kiedyś też tak miałam, gdy w Google Chrome miałam powiększiny obraz.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (10-10-2015 o 13h14)
W wersji mobilnej wogole nie mam zakładki Konkurs Deco i nie mam jak głosować ... Da sie coś z tym zrobic ???
niestety ale na mobilnej wersji nie ma i jedynie możesz głosować przez komputer 
Ostatnio zmieniony przez Izabelcia1717 (11-10-2015 o 14h33)
Hej, ktoś może wie, ile ważne są bonusy z kuferków? Chodzi mi dokładnie o darmowe próby zdjęć z gwiazdą, zastanawiam się czy mogłabym je wykorzystać do gwiazd halloweenowych..?

Z tego co pamiętam to przy którymś bonusie pisało, że będzie max. dostępny przez 35 dni...nie jestem co prawda pewna czy chodziło o zdjęcia ale można założyć, że wygasną (wszystkie) po tym terminie...więc raczej się załapiesz i to na spokojnie.
Ryuu, ten komentarz pojawiał się tylko przy darmowej wycieczce do Kenii/Chin, tuż przy ikonce tej nagrody. Przy całej reszcie nie było takiego komentarza, więc można założyć, że są ważne bezterminowo.
Kiedy wchodzę do butiku zamiast mojej postaci normalnie po prawej stronie, jest pustka i mały czarny napis null. Co to moe być? Próbowałam już wszystkiego, ciasteczka zmiana przeglądarki i przelogowanie. Nadal Nic
Karo, a może to jest jakiś bug, skoro nic nie pomaga? Jeśli dalej tak jest, radziłabym to zgłosić.