PlastikowaBarbie chodź do biblioteki i graj w gry: puzzle i wisielec.

Strony : 1 ... 190 191 192 193 194 ... 279
PlastikowaBarbie chodź do biblioteki i graj w gry: puzzle i wisielec.

PlastikowaBarbie możesz też kupić komputer w Ike, ale to dość drogie rozwiązanie.

ale komputer też daje tylko 0,5 IQ i również się czeka 30 min więc bez sensu. lepiej do biblioteki
Izabelcia1717 czyli w sumie tyle co biblioteka, tylko, że płacisz. xD Dzięki za info, bo kupiłam komputer już jak przekroczyłam maksymalną ilość IQ do której można go używać. ^^

no dokładnie bez sensu xd mi tam do misji byl potrzebny wiec mam ale nie kupowałam z mysla zeby uzywac xd
Często gdy rzucam wyzwania ze stawką, a później kasuję te niezaakceptowane i nieodrzucone, to wyświetla mi się na górze komunikat "Wyzwanie zostało zaakceptowane, nie możesz już go anulować!", a przecież w ani zaakceptowanych ani odrzuconych go nie ma. O co z tym chodzi?
sprawdziłam i u mnie działa normalnie. może zrób screena. to jakiś błąd
Kupiłam prawie cały nowy pokój w Ikelandzie i niewiem dlaczego tak dziwnie mi dekoruje. Niewiem jak go udekorować. Żle mi konty odmienie. Pomóżcie
Izabelcia1717 napisał
sprawdziłam i u mnie działa normalnie. może zrób screena. to jakiś błąd
Często zdarza mi się je szybko anulować, więc tak, to będzie to
Dziękuję za odpowiedź, sama bym się nie domyśliła 
Mam misje do zrobienia ze zdjęciami gwiazd a dzisiaj ani jedna gwiazda sie nie pojawila
często tak sie dzieje?

tak. czasem jest codziennie czasem nie ma kilka dni, jest to całkowicie losowe 
Dzieki Izabelcia
grunt to cierpliwosc 

Witam jestem na poziomie 65 i mam do nałożenia maseczkę na twarz ale nie wiem jak to zrobić. Ktoś z was wie ?
Czy są jeszcze inne gwiazdy z anime, oprócz Nany (Many), Naruto (Narotu) i Natsu (Nostu)? (wystarczy tak/nie, nie chce wiedzieć jakie-zakładając, że są)
Czy jak zrobię zdjęcie jakiejś z gwiazd to czy może się ona pokazać później u mnie na promenadzie?
Czy są różne wersje dla jednej gwiazdy?
Czy jak zrobię zdjęcie ponownie, to mogę otrzymać elementy stroju w innych kolorach, czy nie dostaję już żadnych?
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (01-09-2015 o 23h31)
1.Szczerze mówiąc nie wiem,nie interesuję się anime:)
2.Jeśli już jej zrobisz zdjęcie,to nie pokaże Ci się drugi raz na promenadzie.Chyba jedyną taką gwiazdą jest Lady Gragra,która pojawi się w 3 wersjach.
3. jw.
4.Tego nie rozumiem.Jeśli już zrobiłaś zdjęcie,to jak chcesz zrobić je drugi raz? 
Motionell napisał
1.Szczerze mówiąc nie wiem,nie interesuję się anime:)
2.Jeśli już jej zrobisz zdjęcie,to nie pokaże Ci się drugi raz na promenadzie.Chyba jedyną taką gwiazdą jest Lady Gragra,która pojawi się w 3 wersjach.
3. jw.
4.Tego nie rozumiem.Jeśli już zrobiłaś zdjęcie,to jak chcesz zrobić je drugi raz?
To pozwólcie dziewczyny, że jeszcze ja coś uzupełnię a propos czwartego pytania c:
Wydaje mi się, że Hiruko mogło chodzić o tę opcję:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (02-09-2015 o 02h27)

Moje drogie panie, wygrałam w "Polowaniu na długopisy to... Coś. I teraz pytanie: Co to jest?! Õ.õ![]()
@Sefiko, to tył tego sweterka/narzutki.

Hej. Czy niektóre fryzury odblokowane zostają wraz z wyższym levelem?
Zależy mi na cudnych loczkach nr. 630. Nie mam ich ani w Kenii, ani w Steam, ani w Chinach... Dowiadywałam się, że w Halloween i ŚK też jej nie ma.
Skąd wziąć to nieosiągalne cięcie?