Holly9893 nie ma co liczyć na podpowiedzi, gdyż za nie otrzymuje się kary. Musisz sama szukać.

Strony : 1 ... 169 170 171 172 173 ... 279
Holly9893 nie ma co liczyć na podpowiedzi, gdyż za nie otrzymuje się kary. Musisz sama szukać.

Chciałam zobaczyć co to jest to opalanie na plaży i teraz moja miss ma czerwoną opaleniznę, a ja nie wiem jak się jej pozbyć.
Proszę pomóżcie!!!

Asiakow10 czerwona skóra zejdzie sama po kilku dniach. Następnym razem kup i użyj kremu przeciwsłonecznego, dostępnego do kupienia w supermarkecie w dziale higiena i do użycia w mieszkaniu w dziale użytkowe.

Jak gra ogarnia ubrania w Wyzwaniach? Względem ceny? Skoro się zaliczają, to jak gra je ocenia? Kolorystycznie, cenowo, unikatami? Jaki jest wzór na wynik? Szczęście + cena ubrania x nastrój + waga? Musi być wzór, jak w mmoRPGach. Na każdą grę, jest wzór, algorytm !
Czy w tym roku też jest tak, że pisankę można znaleźć na każdej stronie np. w u Nine?
Angel12, w samym sklepie tak, ale jeśli będzie to wyskoczy od razu, nie musisz wertowac wszystkich stron 
Dziękuje bardzo. Przynajmniej nie trzeba tracić czasu.
Witajcie.
Dawno tu nie pisałam, ale mam pytanie.
Mam misje' gdzie muszę kupić ubrania. Czy jak kupię męskie ciuchy to doliczy mi je do licznika w misji? 
Mam pytanko odnośnie pisanek. Czy one mogą być konkretnie wszędzie, tzn. w grach i na konkretnych forach?

Tak Podoinko, one mogą być raczej wszędzie
Tylko, że na forum zawsze na pierwszej stronie, nie trzeba przeszukiwać wszystkich xD
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (05-04-2015 o 10h41)
Czy doczepiana grzywka miss musi być taka "blada"? Jest praktycznie przezroczysta musi tak być?
Ostatnio zmieniony przez czerwonewino (05-04-2015 o 17h07)

Nutelli - ta sukienka jest z krainy Halloween, kupisz ją w tamtejszym butiku.

czerwonewino napisał
Czy doczepiana grzywka miss musi być taka "blada"? Jest praktycznie przezroczysta musi tak być?
Natt35 nie powiem na 100%, ale raczej nie, bo to liczy te ciuchy co masz w statystykach.

Jessica23 napisał
Natt35 nie powiem na 100%, ale raczej nie, bo to liczy te ciuchy co masz w statystykach.
Ostatnio zmieniony przez Natt35 (05-04-2015 o 21h52)
Jak szybko zdobyć MM?
Proszę. Bardzo ważne!
Czy mogę jakoś sprzedać ubrania mojej miss, których już nie używam, nie chcę? Jeśli tak to gdzie?
Misiak14 - niestety nie ma takiej opcji ;<

Dlaczego nie otrzymalam mm po zakupie w zong ,sms przyszedl ze zabrano opłatę a ja nie mam na kącie mis monet
Andżelika2013,sprawy z bankiem zgłaszamy bezpośrednio do suportu.
Jak wejść w komentarze na profilu?
Neau napisał
Jak wejść w komentarze na profilu?