Grzeboch - odsyłam tutaj. 
Alicija7 - obok ikonek z działami (ściany, podłoga, natura, użytkowe itp.) znajduje się rozwijane menu "Sortuj wg pomieszczenia". Stamtąd wybierasz "wyświetl wszystko" i już możesz sobie nawet wannę do salonu wstawić. 

Strony : 1 ... 166 167 168 169 170 ... 279
Grzeboch - odsyłam tutaj. 
Alicija7 - obok ikonek z działami (ściany, podłoga, natura, użytkowe itp.) znajduje się rozwijane menu "Sortuj wg pomieszczenia". Stamtąd wybierasz "wyświetl wszystko" i już możesz sobie nawet wannę do salonu wstawić. 

Orchidea123456 nie zmarnujesz MM, bo nie ma możliwości zakupu drugiego konia.

Dziękuję za odpowiedź.
Dlaczego nie dostałam odprawy? Po zwolnieniu się z pracy nie otrzymałam MM a gdy chcę "wstapić" znów to pisze "Otrzymałaś już dzisiaj pensję. Wróć jutro, aby móc zaakceptować nową pracę." Tylko, że ja ten pensji nie otrzymałam. Czy ktoś wie dlaczego? 

Hmm.... jeżeli już jesteś drugi raz w życiu np. pielęgniarką tu nie dostaniesz premii za dymisję.
Dobrze zrozumiałam? 
MaMiMuMeMo napisał
Hmm.... jeżeli już jesteś drugi raz w życiu np. pielęgniarką tu nie dostaniesz premii za dymisję.
Dobrze zrozumiałam?

Jak za pierwszym razem zrobić zdjęcie gwieździe? 
Szkoda:(
Mam problem z jedna misja z poz.114: "Musisz wykonać co najmniej 25 czynności ze swoim chłopakiem!" Mam wykonanych 18 na 25. Od tygodnia siedze na tym poziomie i nie moge ruszyc dalej, bo nie mam mozliwosci wykonania tych czynnosci. czy ktos ma pomysl co z tym zrobic?
sakura8112,musisz czekać aż misje się pojawią.Nie ma innego sposobu.
Dzieki, choc mialam nadzieje, ze jest szybszy sposob:(
Moja miss ma wory pod oczami co robić?
Sprawdź czy żaden ze znaczków po prawej stronie twojej miss (w okienku na górze ekranu) nie świeci się na czerwono. Wydaję mi się, że było coś takiego.
Klaudia3333 Twoja miss jest pewnie za chuda, idealna waga to 58kg.

Klaudia3333, twoja miss prawdopodobnie jest za chuda. Nakarm ją szybko paroma stekami z frytkami (supermarket)! Daj jej tyle jedzenia, aż w końcu to kółeczko w górnym prawym rogu ekranu, koło tego dużego kółka z miss będzie różowe. 
jak nałożyć miss maseczkę bo nie mam pojęcia
eufrozyma napisał
Maseczki nakładasz przez użycie ich w mieszkaniu, tak samo jak używa się szczotki, rowerka czy konia. Znajdziesz je w użytkowych, potem klikasz na nie, potem na "łapkę" i "użyj" :>

dziękuje
Dzień dobry!
Chciałabym założyć bloga na temat tej gry. Chciałabym pisać o różnych nowościach , dodawać przykładowe stroje , pomagać innym graczom i inne. NA PEWNO nie będę robić czegoś jak ,,Tajemnice Miss Fashion" albo ,,Oczerniamy Miss Fashion" bo ta gra mi się w 100% podoba. Czy mogę? Nie zostanę o nic posądzona? Proszę o odpowiedź (najlepiej na priv.)

Ada44334433 nie nazwałabym tego pytaniem na temat gry. Taki blog już istnieje.

Czyli? Mogę czy nie?
Bardzo chcę prowadzić takiego bloga

Ostatnio zmieniony przez Ada44334433 (19-03-2015 o 15h51)
Ech...Szkoda

Ada44334433, moim zdaniem mogłabyś prowadzić bloga o missfashion, jeśli bardzo chcesz. Jednak musisz stosować pewną zasadę - NICZEGO NIE KOPIUJEMY z cudzych blogów, ani nie przepisujemy zmieniając tylko niektóre słowa. Myślę, że nikt nie miałby nic przeciwko, i nie byłabyś o nic posądzona, jeśli nie złamałabyś tej żelaznej zasady. I dla ostrożności nawet nie zamieszczaj tam rzeczy, które są na tamtych blogach, ale które wykonywałaś sama. Jeśli chcesz tylko pisać tam o nowościach i stylizacjach - to czemu nie? 
PS Jeśli chcesz mieć 100% pewności, to możesz napisać do którejś z autorek bloga, dokładnie opisując (orientacyjnie), co chcesz tam zamieszczać. Wystarczy jedna wiadomość, a rozwieje wszelkie twoje wątpliwości 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (20-03-2015 o 17h12)