modaaniola chodzi Ci o chłopaka z gry? To tylko element gry, nie da się z nim pisać.

Strony : 1 ... 154 155 156 157 158 ... 279
modaaniola chodzi Ci o chłopaka z gry? To tylko element gry, nie da się z nim pisać.

niewiem jak się zarabia tu miss monety
pomóżcie błagam
mam problem dlaczego u fryzjera wyszla mi kolorowa grzywka i nie moge tego zmienic?
Ja też mam problem. Jak się robi zdjęcia miss, a potem wstawia się na forum w wiadomości, jest opcja żeby dodać zdjęcia z komputera (zamiast z, np. tumblr), zrobił mi się tam mały śmietnik, jak mogę usunąć te zdjęcia, niby pisze opcja "usuń", ale kiedy na nią klikam zdjęcie po prostu wstawia się w wiadomości. Proszę o pomoc. Jeśli niezrozumiale napisałam to prześlę plik graficzny xD
da się pisać ze swoim chłopakiem 
modaaniola odpowiedziałam Ci już na to pytanie, nie spamuj.
Sartani ja tak mam w opisie, jak usuwam zdjęcie, to wstawia mi się ono do opisu, ale w okienku już go nie ma, trzeba wymazać z opisu i po sprawie. Nie jestem pewna czy masz ten sam problem.

Dziękuję Jessica, pomogło xD
Jak wyśrodkować sygnaturkę?
Włączasz moje konto i w okienku z podpisem wpisujesz [ center ] przed [ img ]. :> Oczywiście bez spacji. 

Na ostatniej podróży dotarłam do 3misji, jeśli wrócę zacznę od tej na której skończyłam?
Angel12 napisał
Na ostatniej podróży dotarłam do 3misji, jeśli wrócę zacznę od tej na której skończyłam?
jeśli wygrałam dwie licytacje i mam mniej MM niż potrzebuję, to po ich akceptacji wejdę w minus?
Raczej nie, po prostu ci nie zaakceptuje licytacji. Ale nie wiem, czy będzie nadal dostępna do zatwierdzenia...

właśnie wyskakuje mi akceptacja obu. boję się kliknąć xD myślałam, że ktoś już tak zrobił 
Anixa i jak to się skończyło? Jesteś na minusie?

Poczekam, aż wydam całą kasę i kliknę 
Bo to na francuskim koncie. Poinformuje was jak się to skończy 
Szukałam cały internet i nie mogłam znaleźć odpowiedzi na moje pytanie ,więc pytam tutaj: Ile maksymalnie można zapisać strojów?
Vitalis kiedyś doszłam do tego momentu, ale nie pamiętam ile to było... chyba 50, ale pewności nie mam.

Dla twojego chłopaka jest bardzo ważne, abyś wykonywała z nim różne czynności! To znak, że angażujesz się w związek! Musisz wykonać co najmniej 5 czynności, od początku twojej relacji z chłopakami! - OO co chodzi w tym zadaniu ?
Od czasu do czasu nad głową twojego chłopaka na profilu pojawia się wykrzyknik. To są właśnie zadania od chłopaka, które należy wykonać do misji.

Dziekuje :-)
Czy w aplikacji (android) jest gdzieś takie miejsce, jak na stronie www jest zakładka "klasyfikacja"??
Chodzi mi o klasyfikacje, gdzie za 100MM można się dodać do tej takiej listy? heh:P
Mam nadzieje, że brzmi to zrozumiale 
Nadinka0, przez cały okres używania aplikacji nie zauważyłam nigdzie tego