Jak wstawić filmik do opisu?
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 279
martak111 napisał

Bardzo ci dziękuje 
Moja miss ma całe czerwone ciało.Nogi ręce i na twarzy.Na solarium nie byłam.Co się dzieje?Jest chora?Wszystko ma na 100% a głód na 0%.Co jest???
Patricia-Williamson napisał
Moja miss ma całe czerwone ciało.Nogi ręce i na twarzy.Na solarium nie byłam.Co się dzieje?Jest chora?Wszystko ma na 100% a głód na 0%.Co jest???

Nana napisał
A na plaży byłaś?
Po prostu poczekaj za dzień lub dwa powinno ci przejść.
Nana napisał
A na plaży byłaś?
Po prostu poczekaj za dzień lub dwa powinno ci przejść.
Na plaży nie byłam...Nie wiem co robic

jak najszybciej zdobyć kase bo musze wykonac misje za jakieś 1030 MM a mam tylko 116 
paulinam2002 napisał
jak najszybciej zdobyć kase bo musze wykonac misje za jakieś 1030 MM a mam tylko 116
Ostatnio zmieniony przez Nana (24-06-2013 o 15h53)

MM możesz zdobyć poprzez granie w takie mini-gry jak 'Zdrapka', albo 'Popraw błędy'. Poza tym, Twoja Miss może je zarabiać, kiedy chodzi do pracy lub też dostawać od chłopaka. Nie mniej jednak, wszystkie te sposoby są czasochłonne. Gry mają swoje limity, a płace, które dostaje się na początkowych poziomach są stosunkowo niskie, w związku z czym, dla niecierpliwych, najlepszą opcją jest doładowanie w banku bądź patronat.
Jak zerwać z chłopakiem?
Było to wałkowane tysiące razy. Musisz poczekać do dnia następnego. Wtedy pojawi się opcja "zerwij".
Witam
mam takie pytanie wie moze ktos co to jest to MN bo tego mam ponad tysiac MM wiem ze ta sa te pieniadze co za nie sie kupuje te ruzne rzeczy tylko nie wiem co to jest to MN. była bym wdzieczna za odpowiedz 
Poprawiam ju z sie dowiedzialam co to jest to MN ;p to sa punkty
a takie pytanie zadam jak mozna szybko zdobyc kase ??
Nie należy pisać posta pod postem, swoje wiadomości można edytować.
Najszybszym sposobem na zdobycie pieniędzy jest ich kupienie przez zakładkę Bank. W grze pieniądze zdobywa się z niektórych minigier, od chłopaka oraz z pracy.
Proszę szybciutko zapoznać się z regulaminami!
Gdzie znajdę biuro nieruchomości?
W mieście, na początku -> Immo Fashion (pierwszy ze skrótów na dole)
Zamierzam kupić kawalerkę. Koszt mieszkania po zakupie wynosi połowę czynszu a przy wynajmie kawalerka wynosi 21MM. Połowa tego to 10,5MM. To mało więc tylko z czystej ciekawości chciałabym zapytać w którą stronę zaokrągla się ten wynik: w dół do 10MM czy w górę do 11MM?
Czemu nie mogę dostać pracy sekretarki skoro mam równe 95,0 IQ? Jako przyczynę podaje, że mam właśnie za małe IQ... A MM mi napewno starcza
Chodzi o to, że muszę mieć chociaż 0,1 więcej niz 95?To by było trochę bez sensu... Z góry dzięki za pomoc 
Aiamate, gdzie wyszukałaś taką informację? Z tego co ja się orientuję i co pisze w Pomocy po kupnie mieszkania czynszu w ogóle nie ma. Jednak z każdym dniem wartość mieszkania maleje Tzw. Kupujesz w poniedziałek i wtedy możesz je sprzedać za 10000 MM, jednak we wtorek to będzie bodajże 9980 MM (nie jestem dokładnie pewna).
A tak poza tym to odradzam kupno tego mieszkania. W kolejnych misjach trzeba będzie mieszkać w różnych mieszkaniach. Dopiero około poziomu 35 warto zdecydować na coś takiego.
Ostatnio zmieniony przez Westerplatte (25-06-2013 o 16h38)
nika2 napisał
Czemu nie mogę dostać pracy sekretarki skoro mam równe 95,0 IQ? Jako przyczynę podaje, że mam właśnie za małe IQ... A MM mi napewno starczaChodzi o to, że muszę mieć chociaż 0,1 więcej niz 95?To by było trochę bez sensu... Z góry dzięki za pomoc

Nana napisał
Próbowałaś się zwolnić z aktualnej pracy ?
Zazwyczaj to pomaga.
Westerplatte napisał
Aiamate, gdzie wyszukałaś taką informację? Z tego co ja się orientuję i co pisze w Pomocy po kupnie mieszkania czynszu w ogóle nie ma. Jednak z każdym dniem wartość mieszkania maleje Tzw. Kupujesz w poniedziałek i wtedy możesz je sprzedać za 10000 MM, jednak we wtorek to będzie bodajże 9980 MM (nie jestem dokładnie pewna).
A tak poza tym to odradzam kupno tego mieszkania. W kolejnych misjach trzeba będzie mieszkać w różnych mieszkaniach. Dopiero około poziomu 35 warto zdecydować na coś takiego.
Czy jak zmieniam mieszkanie, to czy tracę wszystkie rzeczy, które do niego kupiłam? (meble, akcesoria etc.)
Nie, wszystkie rzeczy zostają.