Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 279

#3226 07-08-2014 o 12h20

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

Orchidea123456 napisał

Dziękuję za odpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png mam jeszcze pytanie,bo przeszukałam zakładkę pomoc i wątki o wyborach ale nigdzie nie widzę nic na ten temat. Czy dobrze mi się wydaje,że za "uwielbiam" są 3 punkty a za "lubię" tylko jeden? No i jak to jest z tym "nie lubię"? Odejmuje punkty? Nie używałam tego przycisku,bo nie chcę nikomu odejmować punktów.
Druga sprawa to jak to jest,że wybory można wygrać tylko raz w ciągu całej gry,a trafiłam na profile gdzie miss posiadała już trofeum,a mimo to szło na nią głosować?
Jeżeli gdzieś są odpowiedzi na moje pytania to nie gniewajcie się,bo szukałam tylko nie znalazłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

NIe jestem pewna, ale przycisk "nie lubię" działa tak, że w przypadku remisu, wyższe miejsce na podium zajmuje pani z mniejsza ilością "nie lubię".
Każda pani może brać udział w wyborach miss oraz deco. Musiałaś widzieć profile pań, które miały już puchar za deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A ja mam takie pytanie. Zawsze w biurze pracy wybierałam opcję szybkiego szkolenia(droższe). Dziś także chciałam tak zrobić w przypadku "stewardesy". Jednak po wykonaniu szkolenia nie mogę zaakceptować tej pracy. Wyskakuje mi komunikat "Zaakceptowałaś już dzisiaj, a potem odeszłaś z pracy. Wróć jutro."
Dzisiaj odeszłam z pracy jako nauczyciel, zrobiłam kurs... no i chciałam zaakceptować lecz nie mogę. Wcześniej takiego problemu nie miałam. Wiem, że jutro będę mogła przyjąć tą pracę, lecz chciałam już dziś mieć z niej zarobek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
To bug, czy jakaś zmiana?

#3227 07-08-2014 o 13h32

Miss'Żółtodziób
...

Orchidea123456 napisał

Druga sprawa to jak to jest,że wybory można wygrać tylko raz w ciągu całej gry,a trafiłam na profile gdzie miss posiadała już trofeum,a mimo to szło na nią głosować?
Jeżeli gdzieś są odpowiedzi na moje pytania to nie gniewajcie się,bo szukałam tylko nie znalazłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Kupeczka napisał

Każda pani może brać udział w wyborach miss oraz deco. Musiałaś widzieć profile pań, które miały już puchar za deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Możliwe jest, że Orchidea zobaczyła miss pop u użytkowniczek, które posiadają już trofkę za kreację. Na apce wciąż jest bug dzięki któremu można oddać głos na misskę posiadającą już nagrodę.

Kupeczka napisał

A ja mam takie pytanie. Zawsze w biurze pracy wybierałam opcję szybkiego szkolenia(droższe). Dziś także chciałam tak zrobić w przypadku "stewardesy". Jednak po wykonaniu szkolenia nie mogę zaakceptować tej pracy. Wyskakuje mi komunikat "Zaakceptowałaś już dzisiaj, a potem odeszłaś z pracy. Wróć jutro."
Dzisiaj odeszłam z pracy jako nauczyciel, zrobiłam kurs... no i chciałam zaakceptować lecz nie mogę. Wcześniej takiego problemu nie miałam. Wiem, że jutro będę mogła przyjąć tą pracę, lecz chciałam już dziś mieć z niej zarobek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
To bug, czy jakaś zmiana?

Niestety to jest zmiana, która weszła jakiś czas temu na stałe do gry. Żeby nie było łatwo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3228 07-08-2014 o 14h15

Miss'na całego
Kupeczka

Ikan napisał

Niestety to jest zmiana, która weszła jakiś czas temu na stałe do gry. Żeby nie było łatwo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Trochę bez sensu, szkolenie natychmiastowe, a praca nie. Dzięki za info  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3229 07-08-2014 o 16h45

Miss'całkiem całkiem
MaryMasza
...

Misje.
Pewnie było, ale nie mogę znaleźć. Ile dni trzeba wynajmować M3 z poziomu 17?

Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim

#3230 07-08-2014 o 18h12

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

MaryMasza, a nie ma podane w misji wytycznych?
Nie pamiętam jak brzmi treść tego zadania, ale sądzę,że po prostu do czasu przejścia do kolejnego poziomu.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#3231 07-08-2014 o 18h22

Miss'całkiem całkiem
MaryMasza
...

Motionell brzmi tak: Chcesz zamieszkać z Leonardem. Kup lub wynajmij M3.

Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim

#3232 07-08-2014 o 18h39

Miss'Żółtodziób
...

MaryMasza, jeśli w misji nie masz podanej konkretnej ilości dni to wynajmujesz dane mieszkanie do czasu aż nie osiągniesz kolejnego (18) poziomu.

Sorry Motionell ale nie było Cię więc udzieliłam info za Ciebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3233 07-08-2014 o 21h26

Miss'całkiem całkiem
MaryMasza
...

Dziękuję bardzo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim

#3234 07-08-2014 o 23h42

Miss'Żółtodziób
...

nie wiem jak przebrać miss? proszę pomóżcie mi /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#3235 07-08-2014 o 23h52

Miss'nieobczajona
lilottka
...

Witam! Mam pytanie które brzmi: Czy jest jakiś sposób by kilka razy chodzić do psychologa nie tylko raz na dzień? Przepraszam, ale jestem strasznie leniwa i nie chciało mi się szukać nigdzie odpowiedzi na to pytanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ostatnio zmieniony przez lilottka (07-08-2014 o 23h53)

#3236 08-08-2014 o 01h05

Miss'Żółtodziób
...

Camillaa napisał

nie wiem jak przebrać miss? proszę pomóżcie mi /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

Wystarczy że wejdziesz w zakładkę szafa. Oczywiście warunkiem przebrania swojej miss jest posiadanie jakichkolwiek ciuszków. W takie może się zaopatrzyć U Nine bądź poprzez robienie zdjęć gwiazdom na promenadzie znajdującej się w mieście.

lilottka napisał

Witam! Mam pytanie które brzmi: Czy jest jakiś sposób by kilka razy chodzić do psychologa nie tylko raz na dzień? Przepraszam, ale jestem strasznie leniwa i nie chciało mi się szukać nigdzie odpowiedzi na to pytanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Nie istnieje żaden sposób na obejście tej misji. 1 dzień = 1 wizyta u psychologa.

#3237 08-08-2014 o 12h06

Miss'na całego
Kupeczka

Kolejne pytanie co do pracy! (Zmiany, kochane zmiany!)
Kiedyś wzięłam droższy kurs na nauczycielkę. Teraz do misji zmieniłam na stewardessę. Po zaakceptowaniu tej pracy i wypełnieniu misji, chciałam wrócić do poprzedniej pracy. Gdy zrezygnowałam z tej pracy, dostałam 10 tysięcy MM (albo 10,5). Gdy wybrałam ponownie pracę nauczycielki(bo więcej płacą!) zabrało mi te 10 tysięcy. Oba kursy na nauczycielkę kosztowały 0, wybrałam ten "szybszy". Czy te 10 tysięcy to jakiś zastaw, który zostanie mi jutro oddany?

#3238 08-08-2014 o 12h22

Miss'całkiem całkiem
aria90
...

Z tego co się orientuję, to gdybyś wybrała "dłuższe" szkolenie, byłoby faktycznie za darmo i do tego byłoby zaliczone od razu, a za "szybkie" zabierają kasę za każdym razem.

#3239 08-08-2014 o 12h25

Miss'nieobczajona
lilottka
...

Kupeczka napisał

Kolejne pytanie co do pracy! (Zmiany, kochane zmiany!)
Kiedyś wzięłam droższy kurs na nauczycielkę. Teraz do misji zmieniłam na stewardessę. Po zaakceptowaniu tej pracy i wypełnieniu misji, chciałam wrócić do poprzedniej pracy. Gdy zrezygnowałam z tej pracy, dostałam 10 tysięcy MM (albo 10,5). Gdy wybrałam ponownie pracę nauczycielki(bo więcej płacą!) zabrało mi te 10 tysięcy. Oba kursy na nauczycielkę kosztowały 0, wybrałam ten "szybszy". Czy te 10 tysięcy to jakiś zastaw, który zostanie mi jutro oddany?

Właśnie też taki błąd zrobiłam. Niestety trzeba zrobić tak że jak chcesz wrócić do tej pracy to musisz wziąć to tańsze szkolenie. Gdy już klikniesz na nie to możesz zaakceptować pracę. Mam nadzieje że jakoś wyjaśniłam bo w tłumaczeniu dobra nie jestem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#3240 08-08-2014 o 13h34

Miss'na całego
Kupeczka

Ale nie wzieło mi 12 000 MM, czy 24 000 MM (tyle krótsze kosztuje) ale dokładnie 10 000 MM (czy tam 10 500 MM), czyli tyle co dostałam za zrezygnowanie z pracy. No i cena szkolenia w obu przypadkach w poprzedniej pracy wynosiła 0 MM.

#3241 09-08-2014 o 10h35

Miss'Żółtodziób
...

Mój chłopak mówi,że ma inną ile razy musze isc do psychologa?
/modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif

#3242 09-08-2014 o 12h44

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Chyba w misji masz podane ile razy musisz udać się do psychologa.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#3243 10-08-2014 o 00h41

Miss'całkiem całkiem
Orchidea123456
...

Dziewczyny,jestem na poziomie 26,miałam zerwać z Kounette,wczoraj to zrobiłam a dzisiaj chciałam poderwać nowego chłopaka ale poderwalam kolejny raz Kounette...nie rozumiem czemu tak się stało?

#3244 10-08-2014 o 01h08

Miss'całkiem całkiem
aria90
...

Nowego chłopaka uda Ci się poderwać dopiero wtedy, gdy będziesz miała taki wymóg w misjach.

#3245 10-08-2014 o 13h52

Miss'nieobczajona
czerwonewino
...
Miejsce: Hell †

Mam pytanie, otóż chciałam kupić MM za 11 coś (o ile się nie mylę) wysłałam sms, i tu chyba był mój błąd, że szybko wyłączyłam zakładkę "bank", a każdy pisze mi, że muszę gdzieś wpisać kod. wcześniej, gdy kupowałam mm, nie musiałam nigdzie wpisywać  żadnego kodu. gdzie mam wpisać ten kod? dlaczego nie mam jeszcze mm?
ps pieniądze na telefonie zostały mi odebrane  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Ostatnio zmieniony przez czerwonewino (10-08-2014 o 13h57)

https://33.media.tumblr.com/f3add024265923cdab633ed5026755a6/tumblr_n42z2x6I4W1tvj2tpo1_500.gif

#3246 10-08-2014 o 14h35

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

czerwonewino, wszystkie problemy z bankiem musisz zgłaszać bezpośrednio do wsparcia, my nie jesteśmy w stanie pomóc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#3247 10-08-2014 o 14h36

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#3248 10-08-2014 o 21h26

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Hany,upomnienie za spam na forum.

#3249 10-08-2014 o 21h53

Miss'nieobczajona
czerwonewino
...
Miejsce: Hell †

Motionell napisał

czerwonewino, wszystkie problemy z bankiem musisz zgłaszać bezpośrednio do wsparcia, my nie jesteśmy w stanie pomóc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Dzięki, wystarczyło poczekać, już są /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://33.media.tumblr.com/f3add024265923cdab633ed5026755a6/tumblr_n42z2x6I4W1tvj2tpo1_500.gif

#3250 11-08-2014 o 00h38

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Może mi ktoś zapodać linkiem do listy misji z poziomów 1-20 bo nie potrafię znaleźć?  D: Albo przynajmniej jeśli ktoś się orientuje po wprowadzeniu różnych odcieni jak i rodzai skór o jaki rodzaj chodzi w misji na 10 poziomie? Na innej wersji gry sprawdziłam już kilka odcieni i wgl i żadnej mi nie zalicza, więc nie wiem czy robię coś źle czy po zmianach chodzi o coś całkiem innego (translator tu niezbyt pomaga bo tłumaczy na samą zmianę odcienia, a robiłam to w wielu więc no..)

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 279