Orchidea123456 napisał
Dziękuję za odpowiedźmam jeszcze pytanie,bo przeszukałam zakładkę pomoc i wątki o wyborach ale nigdzie nie widzę nic na ten temat. Czy dobrze mi się wydaje,że za "uwielbiam" są 3 punkty a za "lubię" tylko jeden? No i jak to jest z tym "nie lubię"? Odejmuje punkty? Nie używałam tego przycisku,bo nie chcę nikomu odejmować punktów.
Druga sprawa to jak to jest,że wybory można wygrać tylko raz w ciągu całej gry,a trafiłam na profile gdzie miss posiadała już trofeum,a mimo to szło na nią głosować?
Jeżeli gdzieś są odpowiedzi na moje pytania to nie gniewajcie się,bo szukałam tylko nie znalazłam
NIe jestem pewna, ale przycisk "nie lubię" działa tak, że w przypadku remisu, wyższe miejsce na podium zajmuje pani z mniejsza ilością "nie lubię".
Każda pani może brać udział w wyborach miss oraz deco. Musiałaś widzieć profile pań, które miały już puchar za deco

A ja mam takie pytanie. Zawsze w biurze pracy wybierałam opcję szybkiego szkolenia(droższe). Dziś także chciałam tak zrobić w przypadku "stewardesy". Jednak po wykonaniu szkolenia nie mogę zaakceptować tej pracy. Wyskakuje mi komunikat "Zaakceptowałaś już dzisiaj, a potem odeszłaś z pracy. Wróć jutro."
Dzisiaj odeszłam z pracy jako nauczyciel, zrobiłam kurs... no i chciałam zaakceptować lecz nie mogę. Wcześniej takiego problemu nie miałam. Wiem, że jutro będę mogła przyjąć tą pracę, lecz chciałam już dziś mieć z niej zarobek

To bug, czy jakaś zmiana?
mam jeszcze pytanie,bo przeszukałam zakładkę pomoc i wątki o wyborach ale nigdzie nie widzę nic na ten temat. Czy dobrze mi się wydaje,że za "uwielbiam" są 3 punkty a za "lubię" tylko jeden? No i jak to jest z tym "nie lubię"? Odejmuje punkty? Nie używałam tego przycisku,bo nie chcę nikomu odejmować punktów.