Ban, bo dzień dobry, Nel. Jak mija sobota?

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 200
Ban, bo dzień dobry, Nel. Jak mija sobota?

Ban, bo mój pierwszy ban w trzeciej części banów 
Ban, bo cześć Agato Z Cyferkami! 
Ban, bo hej hej 
ban, bo yooo, Agata! Przestałabyś w końcu tak skakać z OFF na ON i posiedziała z nami trochę xD
Ban, bo byłam w galerii i nic ciekawego nie było w sklepach >.<
Ban, bo pół godziny bez bana, o!
Ban, bo cześć Seciu. ;3
Ban, bo cześć cześć Julko
Cóż porabiasz ?
Ban, bo skończyłam przed chwilą odrabiać angielski i oglądać jakieś śmieszne filmiki z bratem na YouTube, a teraz leżę sobie i odpoczywam.
No, a Ty co porabiasz?
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (07-11-2015 o 22h39)
Ban, bo byłam dzisiaj w kinie na Bondzie i był świetny!

Ban, bo odpoczywam, rozkminiam, słucham piosenek z Voice'a. Wszystko w jednym
Jeszcze chętnie bym złapała za szydełko, ale nie mam koralików nawleczonych, więc nici -> Miss Art polecam
O Mineo, to fajnie
Ja chcę na Kosogłosa iść 
Ban, bo właśnie są zapowiedzi w kinie u mnie też i chcą zrobić maraton z ''Igrzyskami''. Nie wiem czy cię nie skusić xD.

Ban, bo ja tak dziwnie zaczęłam - najpierw film, później książka. I bardzo mi się podoba kolejność, przynajmniej się nie rozczarowałam przy oglądaniu ;D
Ban, bo ja najpierw książka, ale film był całkiem ekscytujący.

Mineo napisał
Ban, bo byłam dzisiaj w kinie na Bondzie i był świetny!
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (07-11-2015 o 22h52)
Ban, bo książka jest dla mnie świetna
właśnie czytam W pierścieniu ognia 
Ban, bo też lubię tę serię. Najpierw czytałam książki i myślę, że pierwszy film był trochę słaby, ale kolejne już coraz lepiej c;

Ban, bo dla mnie był supi, niezła akcja była, polecam raczej xD. I moje wrażenia estetyczne zostały zadowolone.
Set, dla mnie książka też była niezła
.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-11-2015 o 23h06)

Ban, bo high five! Kurczę, szukam mojego cosplay'u na konkurs i nie mogę znaleźć. Trudno, nie dodam xd
Ban, bo najpierw czytałam książki i jak na ekranizację to Igrzyska są genialnie zrobione. Ja jestem strasznie czepliwa przy ekranizacjach, a tu mi się nawet nie chciało szukać wad :>
Ban, bo jak jesteś czepliwa Fro, to nie oglądaj Złodziejki Książek 
Ban, bo nie czytałam książki, więc mogę obejrzeć i nie czytać X"D
Pamiętam, że jak oglądałam Dawcę pamięci to byłam wściekła, bo strasznie rozbiegał film z książką : /
Ban, bo tę książkę trzeba przeczytać, no sorry 
Ban, bo moja mama ma chyba PDFa, więc może przeczytam x) Ostatnio nie mam czasu, w sumie powinnam się uczyć cały weekend do niemieckiego, ale co tam x"D