ban, bo eloszka ludzicha xd
ban, bo eloszka ludzicha xd
Ban, bo rozszerzenie z anglika już za mną, teraz akademia, matma, wuef i do domu. :>

ban, bo nie wierzę, że masz jeszcze w szkole czas na siedzenie na forum ;AAA;
Ban,bo mam tyle pracy a w Poznaniu pogoda do niczego i zaraz zasnę :C
Ban, bo długo nikt nie banował.
Ban, bo wracając do wymian, to moje gimnazjum wyszło z założenia opisanego przez Pine i mieliśmy wymianę z Francuzami, żeby zmusić nas do angielskiego. Pomysł dobry, ale realizacja fatalna, bo Francuziki z prywatnej szkółki dopiero rok uczyli się angielskiego, a my poziom FCE - porozumiewaliśmy się przez Google Translate -.- Wolałabym wymianę z Niemcami, przynajmniej z dobrym niemieckim bym się osłuchiwała :< Z Anglikami też byłoby lepsze, bo jest ten element obcowania z poprawnym językiem. Czytanie albo słuchanie danego języka jest najlepszą nauką. W Rumunii bodajże wszystkie filmy mają w oryginale z napisami rumuńskimi i pięknie mówili tam ludzie, z którymi tam po angielsku rozmawiałam :> Polecam :>
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-11-2015 o 15h14)
Ban, bo mam nadzieję, że moja Niemka będzie umiała angielski, poproszę ją żeby mi mówiła powoli po niemiecku i jak nie ogarnę to żeby tłumaczyła na ang. XD
W sumie obym trafiła do rodziny która przyjmie dwie osoby, moja koleżanka coś tam ogarnie i nie zginę. XD

ban, bo zawsze możecie na kalambury rozmawiać = u = no dobra nie, ale według mnie niemiecki jest bardziej zrozumiały niż angielski. Ale to ja. Ja zawsze mam inaczej niż wszyscy.
Ban, bo nie wiem czy się śmiać czy płakać. ( ͡;° ͜ʖ ͡;°)To smutne....
Hahaha, ban, bo ja bym gościa wyśmiała. xD

Ban, bo przecież widać, że to facet. XD
Ban, bo nie wiem kogo masz. xD

Ban, bo hahahahahahahah, dobre. :''''''D
Ban, bo moja siostra to taki hejter. XD
Kiedy polubią fałszujące głosy...?
Już polubili, skoro Kwiatkowski śpiewa.

ban, bo nie mogę z tego gadu Jull XDDDDDDD
się biedny spalił.
Ban, bo on nie był jedyny. XD :"D
ban, bo to może pora zmienić avatar na gg XDD
kurde, nie wiem czemu śmierdze gotowaną kurą . ________ .
Ban, bo jeżu, co z tymi ludźmi... Wciąż nie mam obiadu. ._.

ban, bo kurde, ciekawe czy pamiętam jeszcze numer swojego gg xD
u mnie dopiero co był. Rosołek : 3
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-11-2015 o 17h44)
Ban, bo piękny dzień dzisiaj. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gban, bo jaki piękny. Zimno jak nigdy ;AAA;
Ban, bo chyba Nelumi ma urodziny...

ban, bo tak się właśnie zastanawiałam czy jej składać życzenia czy nie, bo trochę lipa byłoby się spalić, ale skoro nie ja jedna mówię, że ma uro to chyba rzeczywiście ma XD
Ban, bo kto nie złoży życzeń ten łoś. XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skaj! ;ooo Boski zestaw. XDD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (06-11-2015 o 19h41)