Ban, bo nawet nie zauważyłam nowej sygny Pine xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 200
Ban, bo nawet nie zauważyłam nowej sygny Pine xD
Ban, bo puściłam sobie to Rhodes, i niet. Mężczyzna śpiewa, to mnie od razu zniechęca. :'D Od dłuższego czasu jakoś nie trawię męskiego głosu w piosenkach... Co innego jak duet. Duety natomiast uwielbiam, zwłaszcza, jeśli jest dosyć duży kontrast między głosem mężczyzny a kobiety. ♥
I dziękuję, Jul. Tardzio zawsze słodki. :'D I nic dziwnego, Seciu, że nie zauważyłaś - on taki mało jaskrawy i mało rzucający się w oczy jest. :'D
Ban, bo polecam Ci w takim razie duet Rhodes'a z Birdy - Let It All Go do przesłuchania. 
Ban, bo brzmi naprawdę ładnie. ♥ Podoba mi się. Zapewne po dłuższym czasie by mi się znudziła, ale brzmi ślicznie. ^^
Ban, bo tak z wieloma piosenkami jest, że się znudzą z czasem.. Ale potem można do nich wrócić ;D W Reserved przecena 30 % <3
Ban, bo szczerze to nie dałabym rady słuchać tej piosenki cały dzień (jak czasami mi się z niektórymi piosenkami zdarza), ale jest fajna. Wszystko się prędzej czy później nudzi. Akurat coś czuję, że ta jedna piosenka akurat prędzej. ;'D
A Reserved nie mam w okolicy, i nic nigdy tam nie kupuję. To z ciuchami? xD
Ban, bo tak, z ciuchami
zobaczymy, może się na coś skuszę xd
Ban, bo jeśli na coś fajnego, to fajnie. ^^
I lol, znalazłam jakąś playlistę z piosenkami, którą utworzyłam, gdy jeszcze pamiętałam hasło do mojego ostatniego konta na google plus. Tak gdzieś z wakacji/początka roku szkolnego. Aż słucham. Ciekawe, czy znowuż odzyskanie hasła byłoby niemożliwe. xD
Ban, bo przesłuchaj
Za chwilę na ten mecz pora xd Ale idzie im, bez komentarza xd
Ban, bo to mecz Polska/ktośtam, czy klub/klub? xD
O, aż mi się przypomniało przez tą playlistę, dlaczego tak lubię Epikę.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-11-2015 o 21h07)
Ban, bo Polska Islandia. Uciekam, ciao! 
Ban, bo Islandia... Język islandzki jest fajny. Wszystkie zapożyczenia, a zwłaszcza angielskie, są zastępowane jakimiś nowymi rodzimymi odpowiednikami! ♥ Ech, język polski bez zapożyczeń byłby świetny... </3 Szkoda, że od Islandczyków nie bierzemy przykładu. </3
Papa, Seciu! ^^
Ban, bo śmiechłam z pytania Pine o to, czy Reserved jest z ciuchami xD Ciągle się zastanawiam, czy to serio czy bekowo zapytane było XD Toż to polska firma, wypadałoby znać co nasze x)
Ban, bo może i wypada, ja np nie wiedziałam, że to polska firma bo się tym nie interesowałam lol D:
Ban, bo ja kiedyś jakoś przypadkiem to sprawdziłam i się zdziwiłam, ale od tego czasu wszystkich informuję, że polskie x)
Ban, bo teraz już będę pamiętać :V
Ban, bo weekend i forum od razu odżyło ;')

Ban, bo wyjątkowo jestem. Zaraz pewnie pójdę spać, meh.
Cześć spsr ^^
Ban, bo cześć Nelumi i cześć wszystkim innym ^^
O ile ktoś inny jeszcze jest XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-11-2015 o 01h26)

Ban, bo chyba poza naszą 3 tutaj nikogo nie ma, na banach przynajmniej x'D
Ban, bo Eufrozyma gdzieś zniknęła.

Ban, bo za sekundkę też zniknę :'>
Ban, bo proponuję popisać na AvsD XD

Ban, bo zawsze się dziwnie czuję, jak ktoś mój pełny nick pisze xD
ban, bo widzialyscie co sie dzieje w Paryzu? jakas masakra