Ban, bo niaaah, założyła to...

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 200
Ban, bo niaaah, założyła to...

Ban, bo u mnie wszystko gra 
Ban, bo Majeranku, założyła. :'D
A ja przez tą jedną słuchawkę, co mi została (haha, myślałam, że przez tą ciszę oszaleję. Nie chcą mnie na górze. </3) słucham jakiejś składanki z jutuba. :'D
EDYTA: Się spóźniłam, zauważyłaś. :'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-11-2015 o 20h39)
Ban, bo teraz mi smutno, rany. XD

ban, bo u mnie trwa to od 1 list. ( niedzieli)... Eh żeby to było pierwszy raz może i bym się nie wkurzała... ale to nie jest pierwszy raz!

Ban, bo jest prosta, ale ładna, co Ty chcesz? 
Ban, bo jak klient zadowolony to przecie dobrze XD

Ban, bo wolałabym, żebym ja też była zadowolona. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (09-11-2015 o 20h44)

Ban, to trzeba było zrobić od nowa XD

Ban, bo satysfakcja klienta ważniejsza ;p
Ban, bo niestety nie miałam innego pomysłu na ten render. ;_; *Głównie dlatego, że mi się nie podoba x)*

Ban, bo widzisz, render Ci się nie podoba, więc pewnie dlatego nie podoba Ci się sygnaturka. XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (09-11-2015 o 20h50)

Ban, bo Hey Seciu. *macha z grobowca*
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gEh, ban, bo po prostu widzę, że jest słaba. XD
Lel, myślałam, że kot wrócił, a to tylko drzwi skrzypnęły.

Ban, bo hej Skye
*odkopuje Skye, coby mogła pogadać
*
Ban, bo chce mi ktoś polecić jakieś fajne, nieprzesadnie długie (najlepiej do 20 odcinków) anime romansowe? Może być z elementami komedii, niegłupie. Mam ochotę na coś lekkiego, takie odmóżdżenie.
Ban, bo z anime polecam Lovely★Complex, Sukitte Ii na yo., i bardzo Higashi no Eden.

Ban, bo ja się nie znam, nic nie polecę xd chyba, że chcecie książki jakieś xd
Łeeee, ban, bo z opisów mi się nie podobają. :'c Bokura ga ita było super, oglądałem dawno, ale prawdziwie mnie poruszyło, pamiętam.
Ban, bo Seciu, moje petsy aka robale protestują, psujesz im domki.
Ze mnie też nie ma pożytku przy pytaniach o anime.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Sankarea jest też ciekawe, ale pełne podtekstów.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-11-2015 o 21h00)

Ban, bo jakoś je potem udobruchasz Skye 
Ban, bo czytam te opisy i anime jednak bywają posrane, obejrzę sobie Darię /':. I zrobiłem cały plan wszystkiego, co będę oglądał na moim filmwebie. Muszę robić więcej dla siebie, marnować mniej czasu i poznawać takie rzeczy, kiedy będę pracował i miał rodzinę to nie będzie czasu (optymista założył, że tak się stanie ♥).
Ban, bo *wzrusza ramionami*.

Ban, bo co do anime nie mam nic do dodania xd