Ban, bo nie wiem, chyba jej wtedy nie było?
No chyba, że była.
Btw, fałszywy alarm. To wujek. :'D

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 200
Ban, bo nie wiem, chyba jej wtedy nie było?
No chyba, że była.
Btw, fałszywy alarm. To wujek. :'D

Majerankowa napisał
Ban, bo wybacz, że to powiem, ja tak o nim myślałam od początku.
Ban, bo już dobra, było brzydkie, okej? xD Już mnie nie dobijajcie, przekonałam się. xD
Ban, bo moim zdaniem wciąż byłby okej, ale ta kobieta na nim wszystko niszczy. :'D Sprawia, że jest brzydki, o. :'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-11-2015 o 20h01)
Ban, bo powinnam się uczyć niemieckiego, trelelelelele.
Ban, bo wstawiłam wodę na ziemniaki, wszystko powinno być gotowe za około 30 minut. Mam nadzieję, że rodzice zdążą... XD

Ban, bo na początku chciałam się zdziwić, że aż 30 minut będą się ziemniaki gotować, ale potem sobie przypomniałam, że gotujesz na parze i nie wiem, ile wtedy się gotują XD
Ban, bo mam jutro egzamin zaliczeniowy z przedmiotu z którego jest ocena, a jeszcze się nie uczyłem. ZNACZY ROBIŁEM TO CAŁY TYDZIEŃ, NO ALE MIAŁEM DZIŚ POWTARZAĆ. Ale jestem zabawnym dzieciątkiem, pójdę trochę posiedzieć w kuchni, później herbatka, godzinka przed snem i wierzę, że mój cały świat.
Ban, bo ja mam jutro klein Test z niemieckiego, a jeszcze się nie uczyłam :"D Liczę, że osiem stron słówek same mi do głowy wejdzie, a tekst o Standortfaktoren teleportuje się do myśli x"DDD
Ban, bo Evie, skoro się uczyłeś cały tydzień, to jesteś wyjątkowo pilnym uczniem. :'D Co z tego, że nie chce ci się dzisiaj powtarzać. :'D
A ja nie muszę się niczego nauczyć, bo dalej jestem chora. ♥
BAN, NO BO FAKTYCZNIE KLEIN JAK TRZEBA D:. Eh, widzisz, jesteśmy podobni.
Ban, bo Fro, woda musi się najpierw zagotować do wrzątku (coś koło 5 minut, nawet ponad), a ziemniaki się gotują koło 25 minut. Zależy jak drobno się pokroi.

Ban, bo jem kisiel na szybko. Niby wiem, że niezdrowy, ale mi smakuje jak cholera. ;_;
Ban, bo kiśle zawsze spoko. xD Gdzieś widziałam przepis, jak domowym sposobem (nie z proszku) zrobić kisiel, ale już nie pamiętam, gdzie. XD
A ja jem lizaczka. Mniam! ^^
Ban, bo well, mimo wszystko mój obiad był mega smaczny. <3

Ban, bo przepraszam, że zwracam uwagę, ale jestem strasznie przewrażliwiona na punkcie poprawnej polszczyzny (nie chodzi mi o to, żeby każdy stosował mowę wzorcową, bo sama używam mowy potocznej, którą lubię, tylko o błędy w pisowni). Ananasie, piszemy kisiele, nie kiśle. Jak to było specjalnie napisane i tego nie wyczułam, to przepraszam. :V
Nie obraź się za tę poprawę. <3
A potem się okaże, że też piszę coś źle i będzie przypał. :<
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (08-11-2015 o 21h19)
Ban, bo z tego co kojarzę, to obie formy są dopuszczone, ale okok, dawno o tym czytałam.

Ban, bo uwielbiam te wasze jesienne awatary. ♥
Wikipedia napisał
uwagi:
niepoprawne są formy „kiślu”, „kiśle” itp.
Ban, bo ja korzystałam z sjp, no ale.

W internetowym SJP jest napisane, że nie ma takiego słowa w słowniku.
Sprawdzę jeszcze w szkole w wersji książkowej.
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (08-11-2015 o 21h33)
Ban, bo tylko ja nienawidzę pomarańczowego koloru? XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Misa też nie, możecie sobie uścisnąć dłonie.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-11-2015 o 21h40)

Ban, bo ja tam lubięę :c
Ban, bo w takim razie ja tyż uścisnę dłoń Skaj. I Misy.
A jak na złość okulary mam w połowie pomarańczowe x")