Ban, bo napisałam tylko 369 słów w nowej części, muszę się rozkręcić i rozpisać xD.
We are in noir

Strony : 1 ... 167 168 169 170 171 ... 200
Ban, bo napisałam tylko 369 słów w nowej części, muszę się rozkręcić i rozpisać xD.

Ban, bo I will support you. XD Piszaj piszaj

Ban, bo dzięki xD
Mam nadzieję, że znowu nie zawiodę humorem '-'.

Ban, bo u mnie jest śnieg (mało, ale jest), wieje i do tego -12 stopni. :<
Ban, bo u mnie już nie pada, bo temperatura spadła do minus siedmiu stopni. Zima, zima, wreszcie zima! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-01-2016 o 13h31)
Ban, bo u mnie nie ma takiej zimy i dobrze.
Ban, bo u mnie też nie pada, ale zimno tak, że nie wiem. :<
Ban, bo jak dla mnie to lepiej, żeby było za zimno niż za gorąco, w lecie to ja jestem nie do życia. xD
Ban,bo mam dylemat, które szpilki na studniówkę wybrać >o<

Ban, bo zimno, bolą mnie plecy, ale kupiłam spodnie i zjadłam cudowne chińskie żarełko.

Ban, bo oglądam sobie ''Piotrusia. Wyprawa do Nibylandii'' (ta..bardzo mi się nudziło xd), a tu nagle słyszę piosenkę Nirvany xd

Ban, bo cześć cześć wszystkim ;D
Ban, bo cześć Seciu! ^^
Ban, bo o, Pine! Ostatnio Cię często tu łapię ;D
Ban, bo ostatnio (no dobra, przez ostatnie dni troszkę mniej) to ja w ogóle stosunkowo często siedzę przy komputerze. xD Zwłaszcza o tej godzinie. A to próbuję coś przerysować, a to słucham z niego muzyki (Tjaaa. Na płytę przegrać nie mogę, gdyż wieża zepsuła się już lata temu), a to próbuję się chociaż troszkę nauczyć japońskiego... I co jakiś czas zaglądam na to forum. XD
Ban, bo w takim razie bezsensownie nie nołlajfisz, fajnie 
Ban bo ostatnio nie jestem nołlajfem 

Ban, bo Olka, Ciebie to tu wieki nie było witać ;D Helloł ;D
Ban, bo o jeżu, Maknę na banach. DDD:

Ban, bo zaraz i tak oglądam film, ale teraz nie mam fona i trochę tu posiedzę XD

Ban, bo Zioło w małym szoku xD
Ban, bo ino cześć Olka! 
Wiesz, Seciu, takie bezsensowne nołlajfienie też mi się zdarza. xD Chociaż fakt, staram się jakoś lepiej pożytkować ten czas. xD
Ban, bo nołlajfienie nie jest takie złe...

Ban, bo jak jesteś zmęczony to nołlajfienie jest spoko. Ale w innych wypadkach jest marnotrawieniem czasu, kurczę.
Ban, bo nołlajfienie to przyjemne zajęcie, ale obiektywnie rzecz biorąc, nie daje prawie nic. A zabiera czas. xD
EDYTA: Żeś mnie Seciu wyprzedziła! ;D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (02-01-2016 o 20h39)