Ban, bo bym się położyła na kilka minut, ale trzeba zaraz iść do siostrzyc i do sklepu ;/ Bogowie jak ja tego sklepu nie cierpię xd

Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 200
Ban, bo bym się położyła na kilka minut, ale trzeba zaraz iść do siostrzyc i do sklepu ;/ Bogowie jak ja tego sklepu nie cierpię xd

Ban, bo ja też nie lubię mojego sklepu, ale to przez siedzenie w nim po 8 godzin dziennie xD
Ban, bo heee, chyba policzę ile już prezentów dostałam, bo to zdecydowanie za dużo już. D:

Ban, bo nie wiem czy ten mój Jungkook jest podobny do oryginalnego, ale Julkek twierdzi, że tak. xd
Ban, bo miałam nie wydawać kasy, bo zbieram na święta, a wydałam 10000 

Ban, bo nie jesteś sama Seite. XD
Ban, bo wrrr, nikt nie komentuje faworytek w "Co się kryje". XD

ban bo gdybym wróciła minutę później ze spaceru z psami to moja kochana przyjaciółka zmieniła by mi hasło do wi-fi.
Ban, bo Granice sie ciezko czyta ze wzgledu na ten aspekt psychologiczny... ale nie jest zla ksiazka 
tak nawiazujac do wczesniejszych postow 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (12-12-2015 o 15h24)
Ban, bo potwierdzę, że pod względem fabuły Granica jest bardzo fajna. Trudno na początku przebrnąć ale później się wciągnęłam. Ale i tak Lalka będzie moją najukochańszą lekturą szkolną <3
Ban, bo ja tam wolę Mistrza i Małgorzatę, chociaż jeszcze tego nie miałam xD.
Przeczytałam w gimnazjum po prostu.

Ban, bo Mistrza i Małgorzatę miałam jako jeden z tematów na rozszerzonym polaku xD (I tak wolałam bajki z drugiego, które tak bardzo były pokrewne do tematu z ustnego xD )
Ban, bo też chce przygotować jakiś temat T^T. Czemu nie urodziłam się wcześniej?

Ban, bo w sumie wam nie zazdroszczę ale jest bardziej sprawiedliwie. Połowa mojej klasy kupiła gotowe prace, więc się zdenerwowałam gdy mieli tyle samo punktów co ja gdy sama pracowałam nad tematem. .3.
Ban, bo Asuu high five!
Lalkę też bardzo lubię <3
Ostatnio zmieniony przez Setarah (12-12-2015 o 16h37)
Ban, bo ja nie. Wokulski to taka kluska, zupełnie jak Kordian. Nie lubię takich bohaterów, tylko się nad nimi che człowiek użalać.

Ban, bo Lalka to taka wspaniała książka! A najlepszą postacią był stary poczciwy romantyk - Ignacy Rzecki <3
Ban, bo duża część facetów jest teraz taka xD Rzecki był spoko, ale przejść przed jego pamiętnik, makabra xD
♥7 777♥
Ostatnio zmieniony przez Setarah (12-12-2015 o 16h43)
Ban, bo Kordian to i tak pikuś przy Werterze... Przy tej książce się śmiałam z głupoty bohatera xD
Oj może ciężko szło ale tak mi jego postać się podobała :'D
Ban, bo dawno to było, może kiedyś jeszcze poczytam raz ;D *starość, starość dopadła* xD
Ban, bo od razu przypomniał mi się tekst z Wieśka:
- Straaaż!
- Ekscelencji papieru trzeba?
- Nie baranie! Loża! Loża mnie dopadła!
Tak do starości nawiązując xD
Ban, bo jak wiek prawdziwy, to dużo młodsza nie jesteś, haha xD
Ban, bo 12 prezentów już mam, whaaat. xD

Ban, bo jednak ta roczna różnica jest xD (Tak, będę się teraz odmładzać jak klienci dają mi ponad trzydziestkę xD )
Ban, bo Asuu, czy Ty coś sugerujesz(odnośnie prezentu)?
Whoa, ja mam 9 ;D