Trzeci anioł jeszcze nie znalazł herbaty, która od początku do końca by mu smakowała. ._.

Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 200
Trzeci anioł jeszcze nie znalazł herbaty, która od początku do końca by mu smakowała. ._.

1 demon ma zmienne uczucia co do herbat, więc nie ma takiej ulubionej.

Pierwszy anioł chyba będzie pił po prostu wodę z odrobiną soku. xD (Bo sama woda nie jest najlepsza podobno)

Drugi anioł jak zwykle nie wie o co chodzi, a nie chce mu się zerknąć na poprzednią stronę.
Trzeci anioł mówi, że po prostu nie może znaleźć żadnej herbaty, która by mu smakowała.

Czwarty anioł zauważa głębię problemu.
Mango-liczi jest według mnie dobra, no i ulubiona Ethana - pomarańcza, goździki, imbir i trochę cynamonu.
Piąty anioł pyta o firmę. xD Ciekawe czy w ogóle taką namierzę i po ile.

Szósty anioł najbardziej lubi herbaty od Lorda Nelsona xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-11-2015 o 09h57)

Siódmy anioł pije ostatnio Big Active i jest ok, ale nie może namierzyć cytrusowej, a taka mogłaby być najlepsza.

Ósmy anioł ma ochotę pograć swoim aniołem w AION.

Dziewiąty anioł jeśli chodzi o firmę to pija Twinings'a jeśli wujek przywiezie z Anglii (bo ceny w Polsce powalają), a tak to sam miesza składniki, bo w większości herbat przeszkadza mu poziom naperfumowania.
Dziesiąty anioł ma nowy ulubiony gif z Kai'em.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Link do zewnętrznego obrazka
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 30
DEMONY: 2
RAZEM: 32
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-11-2015 o 10h30)

Pierwszy anioł ma wrażenie, że w tej edycji będzie rekord zwycięstw nabitych przez jedną drużynę. :'D

Drugi anioł chciałby w końcu, by ''M''znalazło się po stronie demonów.

Trzeci anioł zastanawia się jak podzielić w następnej edycji, bo pewnie też będzie zakładał... Egh, jakbym wiedziała, że Skye się nie będzie udzielać, to bym od razu podział zmieniła. 

Czwarty anioł mówi, że jeszcze trochę czasu jest do kolejnej edycji, by pokombinować.
* W umyśle Mineo: light….li…lih…light…LIGTSABER!!!11!*
*Psychiatra: WTF??*

Piąty anioł zdycha, bo boli go brzuch. T^T Miałam czytać Krzyżaków, zapomniałam. ._.

Szósty anioł głaszcze Zioło.

Siódmy anioł jęczy, idzie łyknąć panadol, po czym tula Mineo z nadzieją, że pomoże. xD

Dla ósmego anioła najlepszy jest ruch w tym czasie, zapominam, że mnie boli xD.

Dziewiąty anioł raz ćwiczy na wuefie jak był niedysponowany, potem zdychał z bólu przez całe popołudnie.

Dziesiąty anioł stwierdza, że są różne typy dziołch i ich poziomy znoszenia bólu xD.
Link do zewnętrznego obrazka
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 31
DEMONY: 2
RAZEM: 33
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-11-2015 o 10h52)

Pierwszy anioł mówi, że to nie tyle poziom znoszenia bólu, co poziom bólu, jaki w ogóle jest. XD

Drugiego od rana boli brzuch, przez co obudził się o 6. ; w ;
Ostatnio zmieniony przez Momencik (11-11-2015 o 10h58)
Trzeci anioł, H5, Momencik.