1 demon życzy Ziołu powodzenia ;>

Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 200
1 demon życzy Ziołu powodzenia ;>

Pierwszy anioł jęczy, bo Senpai nie podoba się sygna, którą zrobił. ;_;

Drugi anioł mógł w końcu pobawić się w edytorze xD.

Trzeci anioł mamrocze coś o tym, że mu się nie chce robić nowej sygny.

Czwarty przegląda zdjęcia na jakimś tumblrze.
Piąty mamrocze pod nosem coś na pograniczu przeklinania własnej osoby i obecnej rzeczywistości. Już sam nie wie co jest gorsze.

Szósty wcina sobie ciasto. <3
Siódmy idzie spać, dobranoc! <3
Pierwszy jelonek musi się w końcu nauczyć, by nie używać kartek (najczęściej z rysunkami) jako podkładek pod talerz e.e
2 demon również musi się tego oduczyć xD

Pierwszy anioł nie używa podkładek pod talerze, czasem szklanki wstawia na kartkach tylko.

Drugi mówi, że podkładanie rysunków pod talerz jest bardzo złym pomysłem. Zwłaszcza jak się dobrze rysuje. Moich rysunków nie byłoby szkoda x'D

Pierwszy jelonek zawsze je w pokoju, a nie ma żadnej podkładki, więc używa kartek.
Lepsze kartki od brudnego biurka e.e
Pfff, z moim nastawieniem "Każdy mój rysunek to dzieło Szatana" to nie problem i mi ich w sumie nie szkoda x)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (10-11-2015 o 21h31)
Pierwszy anioł talerze ma pod spodem czyste... x"D

Drugi zastanawia się, jak można sobie ubrudzić biurko jedząc.

Trzeci anioł mruczy, że dla chcącego nic trudnego, choć jemu jeszcze się to nie udało. Jeszcze. Jest taką pierdołą, że pewnie kiedyś ubrudzi biurko czym innym niż herbatą.
Trzeci anioł jęczy, bo kolega zmusza do pomocy z chemii, a mi się dziś nie chce, chociaż to miłe, bo przy okazji się pouczę.

No jak ubrudzić biurko jedząc? No normalnie - mówi pierwszy jelonek. - Proste jak masz wieczny bajzel na biurku, więc na talerz mało jest miejsca, siedzisz odwrócony bokiem, bo robisz coś w internetach, a do tego masz takie szczęście, że zawsze coś chlapnie/spadnie na biurko. :V
Najpiękniejsze było, jak zeszyt od niemieckiego zsunął się ze sterty i spadł mi na talerz ;"D
Pierwszy anioł: Bo widzisz Jelonie, spadł bo niemiecki, to okropny przedmiot x''D
Nasze awatary tak do siebie pasują xD
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (10-11-2015 o 22h33)

Link do zewnętrznego obrazka
Drugi śmieje się z jelonkowej przygody ^^
Num, fajnie wam pasują. *forevah shipper*

Pierwszy jelonek wtedy po jakimś czasie się zorientował, że ten zeszyt spadł, bo był zajęty graniem. x"D
Oczywiście, że pasują
#Rothfrye xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (10-11-2015 o 22h40)
Pierwszy anioł zawsze wszystko zrzuca, żeby mieć gdzie jeść. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (10-11-2015 o 22h40)

Drugi anioł teraz czuje się jakby miał porządek w pokoju, bo on nie musi niczego odsuwać (chyba, że laptopa dalej) żeby coś zjeść xD
Ojsa, nasze awatary nie były wybrane przypadkowo xD

Link do zewnętrznego obrazka
Trzeci anioł przypomniał sobie tumblra brudnego szipera i idzie się wyśmiać.

Czwarty nic nie zwala z biurka, bo nie ma biurka, ka-bum-tss
Tak to jest jak się całe życie spędza w łóżku.
*A potem dziwi się, ze śpi czytając lektury...*
Oj, domyślam się ^^
Śmiej się zioło, ale ja bym nie wzgardziła, gdyby mój mi takie rzeczy wyświetlał przed zalogowaniem ♥♥♥