Trzeci demonek w sumie może już wykasować te śliczne dziesięć tysięcy kolejnych numerków. xD
Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 200
Trzeci demonek w sumie może już wykasować te śliczne dziesięć tysięcy kolejnych numerków. xD
4 demon pisze na zapas, bo nigdy nic nie wiadomo.

5 w końcu i jeszcze działa internet
i pyta czy 16/41 jest aktualne, bo mu sie nie chce tylu stron czytać
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (13-01-2016 o 17h36)
Szósty nie wie, bo nie czyta. xD
7 demon stresuje się nadchodzącymi egzaminami. Jutro, w piątek, i na koniec w poniedziałek. T^T

Ósmy demonek trzyma kciuki za Espesia!
Pierwszy anioł wrócił z operacji i umiera na ból naciągniętej od szwów skóry.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-01-2016 o 18h42)

1 demon aż zaciekawił się, co temu aniołkowi było? Nie nalega jednak, by ten odpowiadał wbrew swojej woli...
Pierwszy anioł mówi, że znamię, które mu przeszkadzało, bo odstawało.
Kurczę, coś mam ostatnio bolesne dni. XD

(1)
Na takowe najlepszy kubek gorącej czekolady (taki 3/4 litrowy
), kocuk i durne filmy/kotki na YT
No ewentualnie facet/kobitka/kot/pies/itp., jak jest taka opcja
Pierwszy anioł kupił sobie gorącą czekoladę, ale największym pocieszeniem dla niego byłoby nie musieć jutro dźgać do szkoły z tą zaszytą dziurą w plecach. Stanik będzie uwierał, plecak tym bardziej. T^T

1 demon radzi:
zamiast stanika ciasny krótki podkoszulek-taki z przed 3-6 lat byłby najlepszy
zamiast plecaka torba i tylko niezbędne minimum książek/zeszytów
zrezygnować z obcasów i założyć buty z grubą i elastyczną/sprężynującą podeszwą
Pierwszy anioł mówi, że bluzki sprzed tylu lat nadal byłyby na niego dobre, gdyby ich nie znosił do zdarcia. XD A obcasów nie nosi.

Drugi anioł czuje, że jego studniówka będzie porażką xD

1 demon jest tego pewien, dlatego nie idzie na swoją (studniówkę).

Pierwszy anioł pociesza się, że jedzonko będzie dobre i muzyka na żywo xD

Pierwszy demon powinien już się położyć, ale trzeba jeszcze ogarnąć kilka rzeczy.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gDrugiemu demonkowi całkowicie odechciało się spać, więc może nie przysypiając, skończyć zaległą pracę na plastykę. Mam nadzieję, że nauczycielka będzie miała jutro dobry humor... x'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-01-2016 o 23h43)
Trzeci demon życzy powodzenia. xD Sama praktycznie nigdy nie oddawałam prac, chociaż w gimnazjum przy sprawdzaniu obecności na jednej z pierwszych lekcji plastyki nauczyciel powiedział, że widać u mnie talent (po mordce? już nie pamiętam, może mordce + dziwnym stylu bycia xD). I tak nie dostał 90% prac. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-01-2016 o 00h00)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gCzwarty demonek skończył. I zastanawia się, czy opłaca się iść spać...
...nie opłaca. xD
Ino w sumie sama też bym nie robiła tych prac, gdyby nie to, że od nich zależy ocena. xD
Pierwszy anioł zastanawia się jaki zrobić teraz konkurs.

1 demon chciałby, aby było już po egzaminach T^T.

Pierwszy anioł cieszy się, że plecy już go nie bolą, ale nie wie, jak będzie z plecakiem. Jutro jeszcze mogę lekką torbę mieć, ale potem mam za dużo lekcji... T^T

1 demon proponuje zatrudnić tragarza XD.

Pierwszy anioł proponuje sobie plecak na kółkach. T^T