Dziękuję za wszystkie miłe komentarze!
Na Wasze cudowności napatrzeć się nie mogę. Każda stylizacja jest prześwietna. 
Pythia, Tobie to powinno się dać zakaz wrzucania tu czegokolwiek, bo wpędzasz w kompleksy xD Najbardziej spodobała mi się elfka - moim zdaniem mimo wszystko jest w klimacie, w końcu fantastyka też ma swoje "mroczne" oblicze...
A biała stylizacja nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z brankami Drakuli, jest upiorna (w pozytywnym znaczeniu!)
Misa-chan1906, Twoje "demonopodobne coś" będzie mnie chyba straszyć po nocach.
Twarz przypomina trochę demony z "Naznaczonego" czy "Anabelle". A pomarańczowe akcenty wprowadzają dynamizm i sprawiają, że stylizacja rzuca się w oczy i nie daje zapomnieć.
Kawajka - dyniowość! Podoba mi się utrzymanie stylizacji w klasycznym, halloweenowym klimacie.
Redundancja, na pierwszy rzut oka widać, co stylizacja przedstawia. Jest elegancka i niepokojąca, do tego świetna twarz!
Agatkaa91, tez uwielbiam ten kolor
Bardzo wytwornie prezentuje się Twoja Miss, a niektore elementy sprawiają, że wygląda trochę dziko, coś jakby połączenie eleganckiej wiedźmy i szamanki - miodzio :3
Saeniver, a weź idź Ty razem z Pythią, też zasłużyłaś na bana ;_; Arszenikowa stylizacja jest tak bogata w symbolikę i tak piękna, że aż włosy dęba stają.
MariaANTONINA - czarownica wypadła idealnie, a bezbrwiowe coś wygląda tak... psychodelicznie? Ta babka na pewno nie jest normalna i na pewno nie ma dobrych zamiarów...
Mizu0 - Aaaaaaaa! Pikny! Dajta mnie tego chłopa!
Serio, jest klimat, jest moc, od samego patrzenia mam wrażenie, że gdzieś leci ciężki metal. ^^
No to teraz ja... Chociaż po tych wszystkich cudach to aż głupio coś wstawiać 
Młoda arystokratka, urządzająca halloweenowy bal (tak, ten makijaż to że niby black od świeczki). Stylizacja zrobiona kawał czasu temu, na fali miłości do tej sukienki - czekałam tylko na KH, żeby ją ulepszyć.
Link do zewnętrznego obrazka
Zakochałam się w tych butkach, jak tylko je zobaczyłam. I kocham Nine za to, że zrobiła je właśnie pod to ułożenie nóg, bo dzięki temu idealnie pasują do jednej z moich największych, horrorowych miłości - pielęgniarki z Silent Hill! Jak ktoś nie wie, co to, to luknąć do spoilera (ale ostrzegam, widok nie jest przyjemny i osoby o słabej tolerancji na makabrę niech sobie odpuszczą!).
Link do zewnętrznego obrazka