"Poje... Cię?" XD
CBPG wpadłabym do Twojego pokoju o 3 nad ranem i śpiewała piosenkę? XD

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 89
"Poje... Cię?" XD
CBPG wpadłabym do Twojego pokoju o 3 nad ranem i śpiewała piosenkę? XD

"Co k...a?" - a potem pewnie zaczęłam wykonywać do tej piosenki jakiś kretyński układ. 
CBPG zaproponowano Ci dożywotni zapas Nutelli w zamian za pocałowanie wielkiego, włochatego pająka?

NIGDY !!!!!
CBPG KTOŚ DO CIEBIE POWIEDZIAŁ: CHOĆ ZOBACZ MOJE MAŁE KOTKI W AUCIE ?
"Co ty chłopie/babo odpierniczasz? Wsadź sobie te kotki w cztery litery."
CBPG twój znienawidzony zespół zaczął cię błagać na kolanach, aby mogli zrobić koncert w twoim pokoju, a w nagrodę dostaniesz buziaka?
*pokazuje drzwi* "Jakbyście zaproponowali kasę, to inaczej byśmy pogadali, ale jak tak... Wynocha. Uprzejmie proszę."
CBPG twój komputer nagle przestał działać?
"Nie no!! Co ja znowu zrobiłam?!"
CBPG odwiedziłby Cię Twój potomek z przyszłości?

"Ha! Więc jednak nie zostałam starą panną!"
CBPG w twojej okolicy zabłądził twój ulubiony aktor z całą ekipą i spytałby się ciebie o drogę do najbliższego sklepu?
-Tam jest biedronka.. ej, zaraz... skąd ty się tu wzięłaś?-
CBPG znalazła na ulicy loda (na patyku, w opakowaniu. Twojego ulubionego, jeszcze nie roztopionego.)
*rozgląda się wokół czy nikt nie patrzy* "A wezmę sobie, w końcu za darmo!"
CBPG Mona Lisa wyszła z obrazu, pobiegła do ciebie i powiedziała ci, że Tom Hanks gra w One Direction i ma córkę, która nazywa się Wacykij?
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (29-04-2015 o 17h43)
-Ech.. ten świat jest dziwny.-
CBPG twój awatar wyskoczył z komputera i zaczął cię podrywać? xD
"Hej Dżimi, zagrasz coś dla mnie? ♥" Jeszcze niech dojdzie Robercik z gifu. ♥
CBPG twoja ładowarka grała na puzonie?
,, Iiiimpereza!!! Tu, tu, tu, tuturutu!" 
CBPG zmieniła się w Larę Croft i była właśnie podczas podróży?
,,Tylko nie to..."
CBPG spadła w nocy z łóżka? 
Cóż.... przyznam szczerze że często mi się to zdarza i zawsze nic nie mówię tylko po prostu śpię dalej xD
CBPG zobaczyła autora jakiejś nudnej lektury szkolnej który kupuje coca-colę? 
"Sacrebleu, co ja brałam i dlaczego tak dużo?"
CBPG Twój ulubiony bohater literacki zmaterializował się nagle, wyskakując z książki?
Nic bym nie powiedziała tylko zakradła się i go załapała i związała a później krzyknęłabym głośne '' Mam Cię i nie oddam'' xd
CBPG Ziścił się twój największy koszmar senny?

"Mogę umrzeć, co mi tam."
CBPG ktoś zaproponował Ci dziesięć kilogramów czekolady w zamian za pobiegnięcie po schodach sto razy tam i z powrotem?
"No dobra. Pod warunkiem że to będą schody składające się tylko z trzech stopni. Więcej? No dobra, dla czekolady wszystko!" xD
CBPG jakiś ohydny koleś się w tobie zakochał i chciałby cię całować w usta? xD
"Hola, a gdzie jakaś kolacja, albo co? Ze mną nie ma tak~! Nie należę do najłatwiejszych~!"
CBPG twój zwierzak przyniósł do twojego pokoju upolowaną zdobycz (jak martwa mysz) i położył tuż obok twoich stóp~?
''Po coś ty cholero mi tu przyniósł tą mysz, zanieś ją do pokoju obok ( pokój siostry xd) ''
CBPG mogła cofnąć siew czasie ?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-04-2015 o 17h24)

(do dowolnej, nielubianej osoby) "Sprawię, żeby twoi rodzice nigdy się nie poznali... Mehehehe~"
CBPG twoja ulubiona postać z dwolonej kreskówki nagle wyszła z komputera/telewizora i powiedziała, że zabiera cię do swojego świata?
''Czekaj tylko napisze list pożegnalny''
CBPG Przystojny nieznajomy by ci się oświadczył ?
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-04-2015 o 17h34)

-Nie jesteś oszustem, nie?-
CBPG przed tobą pojawiła się czekolada i zaczęła się rozmnażać?
'' O matko ja chyba śnie xd ''
CBPG musiała kogoś zabić ?

"Muszę?!... Naprawdę nie chcę... :c "
CBPG byłabyś w ukrytej kamerze?