1 demon nagle zapragnął zainwestować w jakieś dobre kredki i kartki.

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 201
1 demon nagle zapragnął zainwestować w jakieś dobre kredki i kartki.

Pierwszy "anioł" ma teoretycznie strasznie dużo na głowie, a w praktyce jeszcze więcej i to rzeczy których tam sam sobie niezbyt potrzebnie nawalił i nie ma pojęcia w ogóle po co. Teraz nie potrafi sobie z niczym poradzić, bo został zaatakowany przez własną tępą osobowość i jedyne co jest w stanie robić to płakać, bezczynnie siedzieć pod kocem z syndromem sierocym i śmierdzieć. A i zapomniałam jeszcze o psuciu innym humoru, bo tylko o to tak na prawdę chodzi. Aniołek, który w ogóle nie pasuje do anielskiej strony jest wręcz zażenowany sobą, bo nawet nie jest w stanie się cieszyć, że już weekend (i to długi weekend), bo i tak nawet się nie wyśpi. A w weekendy przychodzi jeszcze więcej czasu na pogrążanie się we własnych myślach i tym wszystkim co w "aniołku" mieszka, więc "aniołka" czeka jeszcze kilka ciężkich dni sam na sam" ze sobą i wszystkimi, którym jego "smród" jednak będzie przeszkadzał. Już przeszkadza. Ale osa już tak ma, że "zawsze ferment sieje". Ktoś jest mi w stanie w ogóle wyjaśnić co ja tu w zasadzie jeszcze robię i po co to piszę?
*I tak z grubsza liczy, że jego post zostanie olany z powodu swojej długości.*

Drugi anioł przeczytał i otula Osę kocem.

1 demon również przeczytał i doskonale rozumie Osę, bo on jest w podobnej sytuacji.

Pierwszy creepy duszek co prawda nie jest w stanie zrozumieć Osy, bo sam w takiej sytuacji nigdy nie był, ale współczuję i mówi, że jak będzie chciała pogadać to ja chętnie jej wysłucham.
Drugi anioł próbuje pomasować sobie kark, bo coś go boli.

Trzeci creepy duszek naprawdę zaczyna się zastanawiać co Zioło robiło skoro bolał go najpierw nadgarstek, a teraz kark.
Czwarty anioł mówi, że może to od komputera. :') Tzn kark. Bo nadgarstek już trudniej wyjaśnić.

[centrer]Piąty creepy duszek mówi, że Zioło to ma z tym ciężko. Mnie kark boli tylko jak się źle śpię XD
Szósty anioł w sumie chętnie położyłby się spać. x"D Ale jednocześnie chciałby czytać i robić sygnę, i milion ciekawych rzeczy... Ale sygny nie zrobi, bo nie ma komu.

1 demon blokuje

Drugi jelonek dziękuje Ziołu za przypomnienie, bo cały czas
ma gdzieś sygnę do zrobienia, a zapomniał o niej x'D
Miał się za to zabrać dawno temu x')
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (30-10-2015 o 21h17)
Pierwszy anioł, do usług. Poszukam czegoś do renderu...

Drugi creepy duszek dziękuję Ziołu *~*
PS. Teraz już masz komu zrobić sygnę =^.^=
Trzeci anioł szuka obrazka z Hiszpańską inkwizycją.
Really

Czwarty anioł mówi, że tak XD Jeleń znalazł jej ten wspaniały awatar to potrzebuję do tego przyzwoitej sygnatury XD
W sumie to nie było na avek, tylko po prostu wrzuciłam to
dla ciebie, bo wspomniałaś o inkwizycji - mówi pierwszy jelonek.
Skończył w końcu obrazek, ale nie chce mu się go w internety wrzucać =A=
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (30-10-2015 o 21h32)
A pierwszy creepy duszek sobie to założył, bo się nie spodziewał, że Jelonek to wstawi.
Drugiemu aniołowi dawno się znudziła ta inkwizycja, więc zrobi coś nieoczywistego.

W takim razie trzeci creepy duszek czeka XD
Czwarty anioł narzeka, bo nie może nic wymyślić.

Piąty creepy duszek mówi Zioło, że w nią wierzy.Motywacja
Pierwszy jelonek otworzył spoiler, a teraz leży i kwiczy x'D
Pierwszy creepy duszek mówi, że Jelonek pewnie się tego nie spodziewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszy jelonek skłamie i odpowie, że się spodziewał.
Teraz się zastanawia nad sygną...
Chce sygnę z Cesarem czy nie ._.
#jylenieproblemy