Pierwszy anioł zastanawia się jak udostępnić Misie plik.

Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 201
Pierwszy anioł zastanawia się jak udostępnić Misie plik.

pierwszy rzegna

Pierwszy anioł prosi o posty dłuższe niż dwa słowa. ._.
I to się pisze przez "ż"

Drugi creepy duch czeka na nowy awatar.
Trzeci anioł przekopuje butik, bo może coś jeszcze kupi.

Czwarty creepy duch dziwi się, że tak szybko się zmieniło...
Piąty anioł szuka zeszytu od religii, bo tam ma swój rysunek i nie może go znaleźć ;A;

Link do zewnętrznego obrazka
Szósty anioł powtarza chemię, bo będzie miał po raz drugi sprawdzian z soli ><
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (24-10-2015 o 18h47)
Siódmy creepy duch też ma w przyszłym tygodniu sprawdzian z chemii, ale chemia jest akurat jedną z niewielu rzeczy, które umie, więc jest lajcik XD
Ósmy anioł w tym tygodniu będzie miał powtórzenie z soli, potem sprawdzian.
Akurat te różne sposoby otrzymywania soli mi niestraszne. <3

Pierwszy jelonek idzie przyczepiać plakaty i dalej będzie
płakać nad ograniczeniami wiekowymi na wgw ;w;
Pierwszy anioł drogą skojarzeń (plakaty > wyborcze > samorząd) przypomniał sobie, że ktoś z jego klasy założył na fb stronę "Karolina S. na przewodniczącą szkoły" czy coś.
Żenua.

Drugi anioł musi doklejać czasami swojego Jacoba do ściany, bo ściany mi plastrów nie trzymają i Jay może mi w każdej chwili spaść ;w;

Link do zewnętrznego obrazka
Trzeci anioł lubi chemię, w poprzedniej szkole miał świetną nauczycielkę, ale w tej babka jest beznadziejna i wymaga kucia na pamięć, a nie zrozumienia. Dlatego muszę sobie powtórzyć wszystkie dyktowane na lekcji przykłady, bo na bank się pojawią.
Tak bardzo spóźniona, ale pochłonęły mnie roztwory~
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (24-10-2015 o 18h57)
Pierwszy jelonek ma nadzieję, że plakat nie
zejdzie znowu razem z farbą ze ściany x"D
Pierwszy anioł też ma beznadziejną nauczycielkę, nic nie tłumaczy, tylko daje wzór i każe robić zadania. 

Drugi creepy duch ma taką do domu babę z matematyki. Zamiast cokolwiek wytłumaczyć to podaje Ci formę mówi, że wystarczy, że jej użyjesz i będziesz wszystko umieć. Nie tłumaczy skąd się to wzięło, ani co jest co, a jak na następny dzień przyjdziesz i powiesz jej, że tego nie rozumiesz to Ci powie, że było się uczyć w domu to byś umiał -.-
A jak pół klasy nie zrobiło zadania, bo nie umiało to powie, że jesteśmy bandą nieuków zrobi jeden przykład z zadania sama na tablicy znowu nic nie tłumacząc i zada to zadanie jeszcze raz. Kiedyś nam tak jedno zadanie w kółko przez trzy tygodnie zadawała, aż w końcu się nie wkurzyła i sama go nie zrobiła.
Trzeci anioł strasznie się nuuuuuuuuudzi. T^T

Czwarty creepy duch mówi, że Zioło może zrobić grafikę z realnym rendrem i zgłosić ją na konkurs

Piąty anioł robi sobie nowy avatar.

Pierwszy demon cieszy się po pewnym spotkaniu c:

Pierwszy anioł widzi post pod postem, ale nie może upomnieć, bo nie jego dział. :')

Druga anielica mówi, że u mnie w warsztacie jest post pod postem T.T
Trzeci anioł właśnie tam go widział, ale nie może nic zrobić, nie jego dział. :')

Czwarty creepy duch też nie chociaż to jego wątek...