Ban, bo my mamy rzekomo kije w tyłkach? Bo? Bo nie my zaczęłyśmy spamienie na forum SyFa? XD Kolejny powód, by nie lubić tamtego forum, dopiszę do listy. *pisze: dziwne przekonania osób z SyFa*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-10-2015 o 22h56)
Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 200
Ban, bo my mamy rzekomo kije w tyłkach? Bo? Bo nie my zaczęłyśmy spamienie na forum SyFa? XD Kolejny powód, by nie lubić tamtego forum, dopiszę do listy. *pisze: dziwne przekonania osób z SyFa*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-10-2015 o 22h56)
Ban, bo jestem zdrajca...Buuu
Ban, bo dlatego na SyFie nie siedzę na forum. Po prostu nie jest tak swojsko jak tutaj.
ban, bo dla Ciebie, Jull, zrobimy wyjątek xD
Dzieci Różowej się nie opuszcza.
Oprócz Ananasa.
On dalej wykluczony z Zakonu.
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 22h57)
Ban, bo ja się nie udzielam na forum SyFa. x) A teraz to już mi się odechciało korzystać z niego.
Ban, bo co? Jak to? Jaki wyjątek?
Jestem zdrajca
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (17-10-2015 o 22h58)
ban, bo jakby nie spojrzeć nie ma nawet co robić na SyFie. Odcinki wychodzą rzadko, a na forum nie ma z kim pisać, bo i o czym? : d
Dobra. To Ciebie też wykluczam z Zakonu, Jull. : P
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 22h59)
Ban, bo znalazłam cytaty. Miałam nosa co do strony.
Ban, bo ja mam z kim pisać.
Jestem zdrajca
#łamiesercaludziom
Jestem zdrajca
Ban, bo chyba będę już zmykać. ;d
Julka dla mnie nigdy nie będziesz zdrajcą.♡
Ostatnio zmieniony przez Momencik (17-10-2015 o 23h01)
Ban, bo będę sobie zdrajcą razem z Julą.
Przynajmniej nie sama :v
Ban, bo nie MF/SF, to tylko zależy od człowieka. x')
Ile wyprzedzeń, dzięki wiecznie tnący się kompie.
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-10-2015 o 23h02)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo przedostatni post, pora iść.
Ban, bo dziękuję Kasiu.♥
Nie idź! T^T
#Jelonijazdrajcy
Ban, bo żegnam i dobranoc wszystkim. :3 ♥
Naah spać mi się chce Julka! xD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (17-10-2015 o 23h03)
ban, bo dziewczyny wiadomo, że nie dotyczy każdego forumowicza SF. Nie czujcie się urażone. Ale dla mnie nawiązanie tam kontaktu z kimś kto wyrósł z "gimbusowych formułek" i jest w stanie pogadać o czymś więcej niż filmiki z dupy na yt, graniczy z cudem xd
branoc, Momencik : ))
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 23h04)
Ban, bo już mamy oficjalny hasztag ;3;
#Jelonijazdrajcy
Nie czujecie tego, że się wygłupiam?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-10-2015 o 23h05)
Ban, bo my wolałyśmy kulturalnie bawić się na angielskiej i walczyć z EmmyAną w Players vs Mods lub po prostu w bitwie żywiołów (Iryś zawsze był samotnym ogniem ;-; ). I pisałyśmy po angielsku (choć wystarczyło dawać numerki lub pojedyncze słowa, a tylko wtrącenia były po angielsku). Tylko co jakiś czas w spoilerze, albo kursywą dawałyśmy jakieś zdanko po polsku...
Tamte bitwy były mega zacięte, a walczyłyśmy prawie tylko my (plus kilka osób z tamtego forum) i było supi. A potem na polskiej się z tego śmiałyśmy i omawiałyśmy strategie - do tej pory pamiętam zasadę "Nie pisz, gdy modka online!" XD
A gdy ktoś się zapomniał i napisał po modce, to często usuwał swojego posta w czasie, w którym tamta go już pisała, więc gdy Emma już wysłała wiadomość, to zostawała z postem pod postem XDDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (17-10-2015 o 23h07)
Ban, bo Jula, skoro ja teżem wypisana z zakonu, możemy założyć własny! XDDD
No... Zależy od ludzi, ale jacy tam, jacy tu, - od razu inne zakątki internetów. ;P
Różowe Dziewczyny grzeczniutkie, Iriś! <3 A ja za bardzo nie umiem angielskiego, więc nie pisałam. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-10-2015 o 23h08)
Ban, bo każdy ma tam parę twarzy. Chociażby Marjuż. Często mi doradza kiedy popadam w depresyjne nastroje.
Miłych snów Kasiu.<3♥♥♥<3
Świetny pomysł Ananasie!
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (17-10-2015 o 23h07)
Ban, bo dosłucham piosenki i uciekam.
Branoc.
Ban, bo dobranoc Set.

ban, bo branoc, Seciu.
Zakon Rycerzy Obrony Przyzwoitości (dobra, już nawet nie pamiętam jak to dokładnie szło) wznosi fortyfikację i czeka na wrogie oddziały.
Będzie wojna.
Hahaha musiało być super, Iremi *^* dobra ekipa to podstawa!
Ostatnio zmieniony przez Steno (17-10-2015 o 23h09)
Ban, bo dobranoc Seciu. ;3
Jak się nazywamy pine?
Ban, bo dobiję te 4 posty, do ładnej liczby. Amanda tak ładnie śpiewa xd