Ban, bo sama nie wiem, zima/jesień, Xiumin albo kawa. XD

Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 ... 200
Ban, bo sama nie wiem, zima/jesień, Xiumin albo kawa. XD

Ban, bo coś się wykombinuje xD.

Ban, bo o niee, teraz to jej urwę uszy. XD Wstawałam, żeby przekręcić zdj i zmniejszyć, po czym wyłączyłam, bo powiedziała, że jest ok. I teraz stwierdziła, że nieprzekręcona jest lepsze xD

Ban, bo Osa jakie wymogi xD.

Ban, bo nadrobiłam bany.
Meeeh, technika. </3 (Haha, posty Jul i Momenta mi o niej przypomniały. xD) Jak ja nienawidzę tej baby, co mnie jej uczy! Wiele uczniów ją lubi, ale ja jej szczerze nienawidzę. I ona mnie pewnie też. Zapewne to, że nie umiem śpiewać (Uczy ona też muzyki. W zeszłym roku miałam muzykę, i już nie mam (♥), i myślałam, że to już koniec, ale nie!) też ma na to jakiś wpływ... :/ Jest strasznie wredna. Kiedy tylko ma okazję, zabiera mi punkty (mamy punktowy system oceniania), i tak już na samym początku mam z kilku kategorii zero. No wspaniale. :/
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-11-2015 o 21h13)
Ban, bo na szczęście my mamy system uwag negatywnych i pozytywnych ♥ Bardzo łatwo sobie nabić punkty konkursami i kółkami XD
Ban, bo jest po 21, a ja jeszcze się do nauki nie wzięłam :"D
Ban, bo przez dzisiejszą akcję, jak tylko Cię widzę, przypomina mi się "Friś" XD
Co się zobaczyło, już się nie odzobaczy XD
Ban, bo #teamFriś zawsze górą XDDD
Ban, bo teraz Friś ma nawet swoje barwy XD
Ban, bo nie lubię jak ktoś pisze na pw gdy jestem na fonie. XD
Oh, zaczynam rozumieć Ananasa.

Iremi napisał
Ban, bo teraz Friś ma nawet swoje barwy XD
Ban, bo no brawo Fro! Powodzenia w zabieraniu się, o nauki chyba zbyt prędko nie będzie. xD
Meh, u mnie niby też można coś konkursami i kółkami nabić. Noale za konkurs zazwyczaj jest najwyżej dziesięć punktów (za pierwsze miejsce, za niższe punkt mniej), a ujemnych można dostać ilość nieograniczoną. A nauczyciel, o ile nie jest zbyt uczciwy, może sobie odejmować wedle uznania.
Lol, cóż za opóźnienie. Ten wieszający się komputer. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-11-2015 o 21h20)
Ban, bo jak miło nie mieć już ocenianego zachowania i sprawdzanej obecności na wykładach i większości ćwiczeń, możesz spać albo grać w Candy Crusha, albo nawet nie być na uczelni i nikt za to głowy nie urywa :"D
Chyba jutro znowu ominę wykład z zarządzania, bo fajniej jest się uczyć rano, ups :"D
Ban, bo ja jestem dość pilnym studentem, jeśli chodzi o wykłady, ale żywieniowo ze mną coraz gorzej. I piękne połączenie awatara i sygnatury, Fro~.
Ban, bo Fro, zazdroszczę dowolności. Jak nie ma przymusu to aż się zazwyczaj chce (przynajmniej w moim przypadku). XD
Ban, bo mam 12 stron notatek lektorki do nauczenia się z angielskiego na kolokwium, hahahahah, dobre sobie x"D
Ja w liceum już niespecjalnie chodziłam na zajęcia, jak nie czuję, że przedmiot tego ode mnie wymaga, to olewam. Ale na ten wykład z zarządzania w końcu bym się chętnie wybrała, bo podobno babeczka super prowadzi, ale co ja poradzę, że zawsze mam coś do nauczenia się na lektoraty i mi nie po drodze :"D Za tydzień spróbuję :"D
I dzięki Lauś, ofkorz sama sobie robiłam wszystko ^^
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (04-11-2015 o 21h32)
Ban, bo śmiechłam z posta Fro w warsztacie Harmoszek XD
Pierwsze, na co spojrzałam w Twojej styli, to ten pasek, którego nie lubię XD
Ban, bo przestań się czepiać tego paska, on tam zostanie :"D A chciałam już dawno zobaczyć, co z tego *im wyjdzie, ale jakoś nie trafiałam na wolne miejsce :"D A tu trafiłam wyjątkowo ładnie i nie mogłam się powstrzymać, #teamFriś XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (04-11-2015 o 21h34)
Ban, bo Fro, ja bym na twoim miejscu poszła, a jeśli nie będzie zbyt bardzo,to pouczyłabym się na wykładzie. :'''D
O, trafiłam na jakąś tró słowiańską playlistę na YT, i sobie słucham. Nawet przyjemne toto. xD
Ban, bo pff, wykład jest naprawdę ciekawy (przynajmniej tak twierdzą moje koleżanki, które chodzą czasem XD), więc jeśli chcę się nauczyć czegoś z innego przedmiotu to nie mogę na niego iść XD
Ban, bo śmiechłam z lenistwa tych, co układają zadania do Kuratoryjnego z matmy w Kuj-pom XD
Pierwsze zadanie z edycji 2004/2005 jest DOKŁADNIE takie samo jak zadanie czwarte w edycji 2001/2002 XD Nawet liczb nie zmienili XD Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją XD
Ban, bo to pokazuje, że jest sens robić zadanka z poprzednich lat :"D
Ban, bo w pierwszej chwili miałam takie "WTF?! Chyba pomyliłam testy!", ale po chwili to rozkminiłam XD
I dlatego muszę zrobić wszystkie testy od edycji 2000/2001 (w trakcie dwóch pierwszych etapów moja mama była jeszcze w ciąży ze mną XDD) do 2014/15 XD Testy z całego mojego życia o.o
Z 8-9 testów mam już zrobione, reszta tylko wybiórcze zadania, dlatego teraz uzupełniam XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-11-2015 o 21h46)
Ban, bo ludzie są coraz bardziej bezczelni...