Ban, bo ciekawa rzecz, nie wiedziałam, że się nie da kupić. D:
Btw, to jest za 30 czy za 40? Bo nie wiem, czy ci się nie rypnęłam...

Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 200
Ban, bo ciekawa rzecz, nie wiedziałam, że się nie da kupić. D:
Btw, to jest za 30 czy za 40? Bo nie wiem, czy ci się nie rypnęłam...

ban, bo za 30-tą. Za 40-ta wykupiłam przed wycieczką wszystkie XDDD
Ostatnio zmieniony przez Steno (24-10-2015 o 14h26)
Ban, bo z 50 była bodajże ta.
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-10-2015 o 14h26)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo byłam przekonana, że to za 40, przegryw ze mnie. x"D

ban, bo w powiększeniu ta za 50-ta nie jest już taka fajna : O
kurcze, a liczyłam, że kupię sobie po tanioszce te itemki z zadań, a tu kicha.
Ban, bo nie czaju jakim cudem one nie są za 0... DDD:

ban, bo poza eventem dalej za grube hajsy.
Ktoś się skapnął? Ktoś coś z tym zrobił? : O
#grozasytuacji
Ban, bo prawdę mówiąc ja i tak misje robię głównie dla MN, więc mi to obojętne.

Ban, bo moja super świetna z założenia zupa smakuje trochę jak woda i nie bardzo wiem jak rozwiązać ten problem. /':
Ban, bo siedzę na chatcie z loszkami z SF. (▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Ban, bo rąbane podpisy zepsuły mi cały post ze spódnicami i zaraz coś rozwalę...

ban, bo o czym Ty mówisz, Zioło? : O
yoo hoo, Jull!
No nie wiem, Ev. Wywal i zrób od nowa xd albo dodaj soli. Sól podobno zawsze pomaga. Albo coś innego. Sama nie wiem.
Ban, bo ja i Jelon jesteśmy totalnymi przegrywami. Będąc na targach gdzie można pograć w AC Syndicate, w które bardzo chcemy pograć, to i tak nie możemy, bo jest ograniczenie wiekowe od 18 lat ;'''''D (jakby coś, ja mówię, o dwóch innych targach)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo Steno, na blogu pojawi się spis wszystkich Halloweenowych ubrań, żeby można było sobie kupować poza eventem i ja kradnę spódnice. Tylko wszystko mi się zepsuło jak chciałam dodać podpisy do miniaturek z linkami do dużych wersji! Grr.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-10-2015 o 15h00)

ban, bo dobra. Czaję, Zioło. I odsuwam się w kąt coby to nie dostać przypadkiem od Ciebie po łbie jakbyś się zamachnęła na co.
Mój przegryw życia wymięka przy Twoim, Rob.
Ban, bo jaki jest twój przegryw życia Steno?

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo nie mam czym machać, kot na kolanach nie pozwala mi się ruszyć, a pod ręką tylko laptop.

ban, bo ino kac, Robinie. Połączony z powodem owego kaca do czego przyznac się nie wypada, bo wstyd.
I dobrze, Zioło, że nie masz czym machać. Złość i destrukcja otoczenia źle wpływają na urodę.Zwłaszcza ludzi dookoła.
Ban, bo ludzie dookoła chyba wyczuli moją wściekłość, bo skończyli barierkę na balkonie i zwiali. x"D

ban, bo przynajmniej balkon masz szybciej zrobiony.
Ban, bo z tą barierką balkon wydaje się być optycznie większy. :'D

ban, bo w sumie dobrze, że ci dorobili barierkę, bo w zimę mogłoby być nieciekawie.
Ban, bo od 15 lat tam nie było żadnej barierki - nie ma też płytek, a na balkon i tak w sumie tylko tata na papierosa wychodzi.

ban, bo po co Ci w takim razie balkon? . ____ .
idę napaść na lodówkę xd
Ban, bo jak zrobią jeszcze podłoże to można będzie coś tam postawić, geniuszu. >.< Ławkę czy inny kij.