Ban, bo czekamy na efekty
Mineo, czytasz teraz jakąś książkę?
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 200
Ban, bo czekamy na efekty
Mineo, czytasz teraz jakąś książkę?
Ban, bo czekać możecie...
Nie pisałam, że pokażę, hje hje
Ban, bo doskonale w sumie zdaję sobie z tego sprawę Jelonku; Ty tak zazwyczaj. ;p
Ban, bo czytam aż 3 Set xD
Pieśń lodu i ognia, kończę Klucz Uniwersalny no i męczę Chłopów.

Ban, bo ja mam zaczętą właśnie Chatę, w sumie kończę, urodzinowe Igrzyska Śmierci i mam jeszcze Radykalnych.
Ban, bo jakoś potrzeby pokazania tego nie czuję.
Co najwyżej jedna osoba to zobaczy.
I w sumie nie wykorzystam tego tutaj :v
Ban, bo którą część PLiO czytasz? ^^
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-10-2015 o 20h14)
Ban, bo Set, dwie z wymienionych to czytałam, a Radykalni o czym są?
Btw, właśnie umarł mi telefon, coś czuje, że teraz nic nie będzie w końcu rozpraszać mnie w nauce.
Ir, jak na razie pierwszą część, bo przyjaciółka mi zaczęła gorąco polecać xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-10-2015 o 20h16)

Ban, bo poczułam się zignorowana D:
Okej, już ogarnęłam edit XDD
Rozkręca się po jakichś 2 tysiącach stron (gdzieś tak po drugiej części), a zwalnia dopiero na Tańcu ze Smokami, więc jeszcze wieeele przed Tobą ^^ Ucztę dla Wron czyta się dosłownie jednym tchem ♥
Nawet w sygnie mam dewizę Starków XD
nie przywiązuj się do bohaterów XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-10-2015 o 20h20)
Ban, bo to wywiady przeprowadzone przez Marcina Jakimowicza z Budzym, Dzikim, Maleo i Stopą. Polecam wygooglować, bo jeszcze nie czytałam, a jako wywiad to różne mogą być tematy. Ale wszystkie oscylują wokół relacji z Bogiem jeśli się nie mylę.
Ban, bo podoba mi się, że jest taka brutalna xD
Mam nadzieję, że nie przywiąże się do postaci, która umrze x[.
Sprawdzę sobie Seciu
.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-10-2015 o 20h20)

Ban, bo w takim razie lepiej nie przywiązuj się do... nikogo D:
Serio XD
Ban, bo będę się mocno starać. Już po przyjaciółce widzę jaka to emocjonująca seria książek xD.

Ban, bo nie czytałam tej serii o której mówicie, jaki to rodzaj książek? xD
Ban, bo to seria powieści fantasy
.

Ban, bo takie fantasy osadzone w średniowieczu - w krainie Westeros. Może nazwa Gra o Tron coś Ci mówi? XD To właśnie to XD
Te książki są takie "tru lajf" - każdy tu może umrzeć, świat jest brutalny i bardzo realistyczny, a życie jest niesprawiedliwe XD Kocham to ♥ Ciężko to oddać, nie spoilerując przy tym żadnego wątku XD
W serialu też pokazują wszystko - dosłownie. Dlatego większość ekipy jest pełnoletnia. If you know what I mean XD
Ban, bo ja mam ograniczenia wiekowe jeszcze na yt, gdy chcę obejrzeć niektóre fragmenty z GoT x[.

Ban, bo teraz już o wiele więcej ogarniam xD
Ban, bo jestem na bieżąco z serialem i książką - NICH TEN GŁUPI MARTIN WYDA W KOŃCU TE WICHRY ZIMY, BO ZARAZ NAM DEDNIE I NIE NAPISZE, A MU JESZCZE DWIE KSIĄŻKI ZOSTAŁY!!1!!1!one!1!one
Ban, bo to dobrze, że i na to znajdujesz czas Iremi 
Ban, bo książki czytałam w wakacje w pierwszej gimbazie, serial pół roku później XD
Reakcja znajomych mojej siostry, gdy się o tym dowiadują:
"Twoja MŁODSZA siostra to czytała/oglądała?!" XDD
Ban, bo ze względu na treść może wydawać się im to szokujące stwierdzam xd
Mnie też się dziwią, że tak lubię Igrzyska Śmierci, a to przecież książka o zabijaniu żeby przeżyć na dobrą sprawę. No i o miłości, ale zależy jak kto patrzy.
Ban, bo Igrzyska Śmierci przy tym to bajka dla dzieci XD W GoT nie ma miejsca na nadzieję, a jeśli już jest, to Martin pielęgnuje ją w sercu czytelnika tylko po to, by potem z sadystycznym uśmieszkiem przekreślić ją jednym zdaniem przypominającym, że życie to >ciach< XDD
I no cóż... Tutaj nie ma owijania w bawełnę przy wiadomo jakich scenach. Gwałty, kazirodztwo, małżeństwa z przymusu, homoseksualizm - a to wszystko (łącznie z pokładzinami XD) jest opisane, a w serialu pokazane XD
Ban, bo wiem właśnie. Ciekawe jest to pewnie, ale na tą chwilę nie będę oglądać. Tak jak Grey'a na przykład, bo dla mnie ta książka jak i film jest bez sensu.
Ban, bo pinsiont twarzy greja nie ma fabuły - tam wszystko jest bez sensu i opiera się tylko na wiadomo czym XD W ogóle, początkowo był to fanfik do Zmierzchu XDDD
A w GoT, czy raczej PLiO fabuła jest prześwietna i baardzo rozbudowana, choć czasami robi się wręcz irytujące to dążenie Martina do uśmiercenia wszystkich bohaterów, bo właśnie takie odnosi się wrażenie po przeczytaniu tych książek XD
A te "pikantniejsze" dodatki są dużo bardziej zauważalne w serialu, którego raczej nie da się oglądać rodzinnie przy niedzielnym obiadku - polecałabym wręcz zakładać słuchawki i oglądać samemu XD