Aktorzy > Role, ponieważ każdy w jakąś rolę się wciela.
We are in noir

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 50
Aktorzy > Role, ponieważ każdy w jakąś rolę się wciela.

rola - udawanie, bo w końcu udają grając rolę
udawanie -> zabawa, bo wydaje mi się, że istnieje taka zabawa dla dzieci o nazwie "udawanie"
zabawa > Park rozrywki, bo tam naprawdę można zabawnie spędzić czas

park rozrywki -> beznadziejne ksiopko, bo ostatnio czytałam "Szeptem" i tam coś się działo na terenie parku, a ta książka to dno i muł (bez obrazy dla jakichkolwiek fanek tego) 
Beznadziejne ksiopko - "Zmierzch", omg. Skojarzenie raczej oczywiste, "Zmierzch" jest beznadziejnym ksiopkiem.

Zmierzch kojarzy mi się z Jacobem, bo był cudowny, więc w sumie skojarzenie to "przystojny, długowłosy Indianin na którego mocno lecisz", no ale ona i tak wybrała psychopatę. /':
"Przystojny, długowłosy..." - Pedowolf, bo jak wiadomo fanom i antyfanom, wilkołaki ze "Zmierzchu" wpajały się nawet w malutkie dzieci. Fuj, Meyer nie dała rady z tematem.

Pedowolf ---> Zmierzch - okej, przez to wyjaśnienie skojarzenia Zioła, teraz z niczym innym mi się to nie kojarzy~ x'3
"Zmierzch" - "Zmrok", bo grałam dziś w Sims 4 i moja simka mogła kupić taką książkę, autorstwa Belli Jacobs. XD

Zmrok > Latarnie, bo jak zapada zmrok, w miastach włączają się latarnie.

Latarnie -> zawsze gasną, bo zawsze jak pod jakąś przechodzę to ona akurat gaśnie ._.
zawsze gasną > emocje, bo te podniosłe szybko się właśnie ulatniają.

emocje > szczęście bo jest w moim domku ciepło mi 
szczęście > Uśmiech - nie ma szczęścia bez uśmiechu
Uśmiech > twarz ciekawe jak innym się moja twarz podoba
Twarz > ludzka głowa z pięknymi oczami i uśmiechem.
Ludzka głowa - Wojna - z ludzką głową kojarzy mi się tylko wojna i łotr stojący i trzymający na wyprostowanej ręce czyjś odcięta od reszty ciała głowę -sorry trochę brutalne ;(
wojna -> napoleońska, bo akurat czytam Lalkę Prusa i mi się wszystko z nią kojarzy
Ostatnio zmieniony przez KimKas (21-12-2015 o 17h54)
Napoleońska > Pizza Napoleońska! Lub sam Napoleon.
Pizza> ciągnący ser - kocham go na pizzy ;P
Ciągnący ser > Ser na pizzy lub na parówce xd
Ser> mleko moje śniadanie
Mleko < owca lub krowa która stoi nad falistymi górami i się pasie.
Ej, ale podawajcie jedno skojarzenie, bo potem nie wiadomo, na które odpisać...
owca ---> Familiada,
ponieważ przypomniało mi się Więcej niż jedno zwierzę to... xD