Trzeci aniołek w październiku idzie do okulisty. xD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (02-09-2015 o 12h11)
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 201
Trzeci aniołek w październiku idzie do okulisty. xD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (02-09-2015 o 12h11)
Czwarty anioł nie chodzi do okulisty, bo nie musi :'D
5 aniołek piłuje palcami po klawiaturze >.<
Pierwszy demon jest taką Skaj, więc się pojawia (chociaż lenie już dawno mogłyby nabić kilka winów xD).
Pierwszy anioł poszedł oglądać serial, jak Julka napisała, że idzie XD
Pierwszy demon tylko uzupełnia staty.
Pierwszy anioł idzie oglądać serial #ErinmniezabijeboniezrobiłamkorektyjeszczeXD
Drugi Andrzej też zabije Frozę. xD Starałam się jakieś przecinki dostawiać w tym wywiadzie, ale pewnie cuś znajdziesz... xD
Trzeci anioł przeprasza, ale ma anginę, więc się nie może skupić na takich rzeczach </3
Czwarty anioł strasznie czeka na nowe wydanie gazetki, może przekaż komuś tę robotę?
Piąty anioł czuje się już coraz lepiej (tzn. gardło nie boli, jakby urządzano sobie pokazy pirotechniczne), więc pewnie dzisiaj wieczorem/w nocy się tym zajmie, a komukolwiek bym tego nie przekazała to nie zrobi tego w ciągu najbliższych 24 godzin, jak ja zamierzam
Antybiotyk w końcu zaczął działać, więc jak przełykam ślinę to jeszcze boli, ale nie tak, że obudziłabym się w nocy z bólu i klęła na wszystkie świętości, że nie mam żadnej dostatecznie mocnej tabletki na gardło, aby się wyspać. A z takim wrażeniem obudziłam się dzisiaj o 1:15. Poszłam spać o 22, żeby przespać do momentu, w którym antybiotyk zacznie działać. Nie wyszło, zaczął działać dzisiaj koło 11 </3
Szóstego anioła irytuje to, że redaktorki się zgłaszają, a potem nie dają znaków życia. :x Nadal tylko KimKas poprosiła o banner...
O artykułach nie będę wspominać, ale po ostatnim poście Erin na blogu... Cóż.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (02-09-2015 o 15h56)
Pierwszy demon jest już zmęczony życiem.
Pierwszy anioł śpiewa "Fantastic baby" i zabiera się za matmę.
1 demon piecze chleb.
Drugi demon się śmieje z rodziców. xD
Pierwszy anioł ma nadzieję, że szybko się upora z pracą domową, to sobie grę włączy.
Drugi anioł nie wierzy, że Zioło już ma pracę domową do robienia :'D
Trzeci anioł też w to nie wierzy, ale matematyczka to zdolna bestia... :'D
I jeszcze nie miałam zeszytu od geo, trzeba przepisać... Głupie Zioło pakowało chyba na oślep.
Czwarty anioł zeszyt od geo miał tylko w pierwszej gimnazjum chyba :'D
1 demon miał dziś same lekcje organizacyjne. Jak można zadać coś pierwszego dnia roku szkolnego, heh
Pierwszy anioł w ogóle rzadko kiedy miał zadawane prace domowe, takie buty :'D
Drugi Andrzej nie chodzi do prywatnej, cóż.
1 demon też nie chodzi do prywatnej.
Pierwszy anioł też nigdy nie chodził do szkoły prywatnej -.- Po prostu nauczyciele wykonywali swoją pracę i uczyli na lekcjach, a zadania z matmy zawsze robiłam do przodu -.-